Ben yapayım sana o zaman nasıl birşey istiyorsan söylemen yetergeçen bende başlangıç seti varmış nette baktım ama vaktim yok deyip geri almadım alsam vakit ayırır mıym bilmiyorum birde beceriksizim zaten yapamam dedim
çok şık duruyor valla
Surekli twkipteyim canim cok iyi gidiyorsunuzz❣❣Kolay gelsin olsun yine de gel
Benim kizimda hoc toplatmiyor gozunun ocine giriyor ama asla elletmiyorBen bu ara kızıma toka takamıyorum. Sadece taratıyor o kadar. O yüzden tokaları öylece duruyor
Ooo hoşgeldinBen geriden okuyup yetişmeye çalışıyordum21 güne mi başladınız ben de çok isterim katılmak, senin Aralık hedefinde her hafta bir odayı düzenlemeyi gördüm, yatak odasına başladım bu hafta, detaylı Süpürüp sildim, dolap içlerini tekrar elden geçireceğim Mia-
Aa yapma Mia yapıyor diye gazlıyordum kendimiOoo hoşgeldin
Haftada 1 oda yapamadım ya üşendim
Bu proje bitsin denerim yine
Ooo kolay gelsinAa yapma Mia yapıyor diye gazlıyordum kendimişimdi miniği uyutuyorum, buzdolabına girişeceğim bir kahve eşliğinde inşallah
Ooo mis mis eline sağlıkSelam Kızlar bugun banyo wc yıkadım. Robot süpürdü. Mutfagi detaylı temizledim bakliyat dolabi buzdolabi tamam. Kizimin cekmecelerini duzenledim. Baya iş cikti 6 makina çamaşır yikandi yarin katlarim
ayy tatlım düşünmen yeterliBen yapayım sana o zaman nasıl birşey istiyorsan söylemen yeter
Ne güzel enerji gelmiştir eveayy tatlım düşünmen yeterli
sözümü tuttum öğlen ufak bir ara buldum kaçtım.
hafta sonu mutfakta 3 dolap detaylıca düzenledim sildim. genel ev temizliği yapıldı. rutin yüzbakımlarım yapıldı. dün ilk defa kantoron yağı yüzüme sürdüm azıcık kıllanma yapıyor diye duydum ama cildimi yumuşacık yaptı.
ev epey dağıldı yaklaşık 4aydır pek ilgilenmiyorum başka meseleler kafamı kurcalıyordu.
Ooo süper merakla bekliyorumselam mia.:)
geçtiğimiz günlerde mutfak üst dolaplari ve gardrobumu degiştirmeye karar verdik.
adam geldi ölçüleri aldi.
2 hafta içinde yaparız dedi yılbaşından sonra yapılacak.
eski gardrobum gitti :)
bazi dolaplari azaltacagim kullanmadığımı kayınvalideme verecegim istiyordu :)
bölelikle azaltma işlere girmiş olacagim .:)
giysilerimi de elleyecegim bu şekilde
tadilat bitince
önceki sonraki fotolarimi atarim sana :)
Aynen pazarları fazla iş yapmıyorum anca mutfak işi oluyorSelam kızlar
Hafta sonum miskinlikle geçti diyebilirim
Biraz alışveriş yaptım kargo geldi sabah
Daha çok kızım için bir şeyler aldım
2 tane online eğitime kayıt oldum
*insan kaynakları yönetimi
*stres yönetimi
Beğenirsem başka eğitimlere de katılmayı düşünüyorum. Ayrıca ücretsiz bunlar.
Bugün biraz evle ilgilenmeliyim..
Ortalık toplandı, çamaşır yıkanıyor. İşler var, görevler var. Hareket zamanı :)