Popüler Konu Minimal Yaşam

Anka ben sadece buzdolabını yapabildim. bakliyatları genelde kavanoza koyarım ama bi dolabı boşaltıp silsem geri yerleştirsem bile yeter. kendime bi temizlik programı yapmıştım. buzdolabı temizliği ile başlayıp bakliyatlarla devam ediyordu. hem rutin işler. hem bu plan hem de mia nın verdiği görevlerle devam edecem inşallah.

Günaydınnnn
şu an çalışıyorum. halim kalırsa evdeki rutinlerimi yapacağım. 10 makineye yakın çamaşırım var.2 makine dün serdiklerim var katlanıp yerleşecek. erzak dolabı bugünkü ekstram ve 4. gün ödevi. bakalım.

Harikasın canım darısı başıma inşallah

öyle bir girtaptayım ki
şuan ülke genelinde sokağa çıkma yasağı var ben işteyim
haftasonu yok diye başladık her haftasonu geliyoruz nasıl iş anlamadım.
bir nefes alayım buraya uğrayım diyorum yok hafta içi hiç fırsat yok. ama artık çok yoruldum hergün en azından öğlen bir girip çıkayım.

aklımdasınız

O zaman çamaşıra ve günlük islere odaklan 2 gün ara verebilirsin görevlere sen de yorulma daha fazla

Sağol
Yok çok zor değil ama el yoruluyor.
1 video izledim sonra yaptım gitti
geçen bende başlangıç seti varmış nette baktım ama vaktim yok deyip geri almadım alsam vakit ayırır mıym bilmiyorum birde beceriksizim zaten yapamam dedim
çok şık duruyor valla

Çok zor seni çok iyi anlıyorum iş yerimiz de böyleydi birde kimse gelmezdi ama dururduk beklerdik işte
Özel şirketlerde vicdan yok çoğun da
Yine de kendini üzme
Herşey daha güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…