Bakliyatları da dolaba koyuyorum ben. Bir kez böceklenme olmuştu ondan sonra dolaba aldımAynen birkaç toka eledim
Çantadan fiş çıktı
Buzdolabından elemedim ama bakliyatlari kavanoza doldurdum posetleri cikti iyi oldu.
Yok bizimkinin tokaya gıcığı var benceNe güzel. Eylül her şeyi süsler
Ilk evlendiğinde yaşamıştım onu çok berbat oluyordu buzdolabına koymuştumBakliyatları da dolaba koyuyorum ben. Bir kez böceklenme olmuştu ondan sonra dolaba aldım
Çok tatlıYok bizimkinin tokaya gıcığı var bence
Geçen bebeği oyuncak evine koyuyor. Bu sefer de ayakkabılarını çıkarmış. Çıkarma kızım dedim. Eve ayakkabıyla girilmezki dedihaklısın diyebildim
Harikasın canım darısı başıma inşallahAnka ben sadece buzdolabını yapabildim. bakliyatları genelde kavanoza koyarım ama bi dolabı boşaltıp silsem geri yerleştirsem bile yeter. kendime bi temizlik programı yapmıştım. buzdolabı temizliği ile başlayıp bakliyatlarla devam ediyordu. hem rutin işler. hem bu plan hem de mia nın verdiği görevlerle devam edecem inşallah.
yaparsın sen eminim.Harikasın canım darısı başıma inşallah
Aynen yaparım yapınca bi foto atarım artıkyaparsın sen eminim.
bend eyeni başladım ara ara izliyorum bir kadın olarak ingiltere bile olsa çok zorluk çekmişÇok güzel bir dizi 6. Bölüme geldim
Kıyafet azaltmak ve zaman zaman yenilemek çok iyi oluyor
harika olmuş eline saglık çok yetenek gerektiriyor muSelam kızlar 3 gündür punch dan sepetle uğraştım
Eki Görüntüle 2735334
Birkaç tane daha yapacağım ama biraz ara verdim
Sağolharika olmuş eline saglık çok yetenek gerektiriyor mu
Aynen kraliçe olmak baya zormusbend eyeni başladım ara ara izliyorum bir kadın olarak ingiltere bile olsa çok zorluk çekmiş
öyle bir girtaptayım ki
O zaman çamaşıra ve günlük islere odaklan 2 gün ara verebilirsin görevlere sen de yorulma daha fazlaGünaydınnnn
şu an çalışıyorum. halim kalırsa evdeki rutinlerimi yapacağım. 10 makineye yakın çamaşırım var.2 makine dün serdiklerim var katlanıp yerleşecek. erzak dolabı bugünkü ekstram ve 4. gün ödevi. bakalım.
geçen bende başlangıç seti varmış nette baktım ama vaktim yok deyip geri almadım alsam vakit ayırır mıym bilmiyorum birde beceriksizim zaten yapamam dedimSağol
Yok çok zor değil ama el yoruluyor.
1 video izledim sonra yaptım gitti
3.sezonda galiba oAynen kraliçe olmak baya zormus
1. Sezonu bitirdim
Prenses diana zamanlarini merak ediyorum
Çok zor seni çok iyi anlıyorum iş yerimiz de böyleydi birde kimse gelmezdi ama dururduk beklerdik işteöyle bir girtaptayım ki
şuan ülke genelinde sokağa çıkma yasağı var ben işteyim
haftasonu yok diye başladık her haftasonu geliyoruz nasıl iş anlamadım.
bir nefes alayım buraya uğrayım diyorum yok hafta içi hiç fırsat yok. ama artık çok yoruldum hergün en azından öğlen bir girip çıkayım.
aklımdasınız
inşÇok zor seni çok iyi anlıyorum iş yerimiz de böyleydi birde kimse gelmezdi ama dururduk beklerdik işte
Özel şirketlerde vicdan yok çoğun da
Yine de kendini üzme
Herşey daha güzel olacak