Buzdolabı ne zamandı miaSüpersin olsun yapabildiğimiz kadar
Hoşgeldin çok geri değilsin kolay görevler olacak her zamanbende katılmak istiyorum 21 gün projesine ama bayağı geriden geleceğim yetişmeye çalışayım.
1. Gün du sen hergün 1 rafi toplasan biter bu ayBuzdolabı ne zamandı mia
Bizimde araya ders girditakı toka toplu çantamıda iki gün önce yaptım. ama buzdolabı ve bakliyat bir haftadır sonra sonra diye ötelediğim bir işti. izin günüm ama böğüünnnn canlı dersi var çoçugunbitsin bi bismillah başlıcam inşallahhhh ☺
O kadar rafım yok çok şükür1. Gün du sen hergün 1 rafi toplasan biter bu ay
dağıtma deyince üstlerine tanımamBizimde araya ders girdi
Kendi tokalarım tamam da eylül tokalarini her yere dağıtmış
anka canlı ders bitsin yapalim mı bakliyat da dahilBenim takım tokam yok çantam da temiz ben bu gün buzdolabını yapayım
Tokalar ve takılar düzenlendi3. Gün
tokalar ve takıları düzenlemek
Iste 1 raf diye dusun gerisi gelirO kadar rafım yok çok şükür1 rafı boşaltsam gerisi gelir de işte bi başına geçemedim
SuperTokalar ve takılar düzenlendi
Bir tane topuz tokam vardı attım. Kuaför topuzun içine koymuştu onun da parasını ekstra alıyorlar tabi ben de lazım olur diye atmamıştım. 6 senedir ihtiyacım olmadı.
Ben bu ara kızıma toka takamıyorum. Sadece taratıyor o kadar. O yüzden tokaları öylece duruyorBizimde araya ders girdi
Kendi tokalarım tamam da eylül tokalarini her yere dağıtmış
Bizim ki de bebeklerine takıyorBen bu ara kızıma toka takamıyorum. Sadece taratıyor o kadar. O yüzden tokaları öylece duruyor
Aynen birkaç toka eledimGelsin sıradaki görev
Valla her seferinde atacak bir şey çıkıyor
Buzdolabından çıkanlara inanamadım
İlaçlara da öyle
Sorsan bir şey çıkmaz derim elim hep üzerinde güya.
Benimki de tam tersi yeni bebek alınca önce tokalarını çıkartıyor :)Bizim ki de bebeklerine takıyor
Kaçta biter bakliyatları napcaz kavanozları yıkayamam benanka canlı ders bitsin yapalim mı bakliyat da dahil
Ne güzel. Eylül her şeyi süslerBenimki de tam tersi yeni bebek alınca önce tokalarını çıkartıyor :)