Aynen bayadır uğramamışım yeni farkettimÖzledim seni burada görmeyi
Ankayla tanıştım gibi büyük olayı unutmuşsun2020 neler yaşandı
Covid-19 karantina dönemlerini yaşadık
İşi bıraktım
Tatile gittim
Gündemde olmayan yatak odası değişimi
Annemlerin taşınması
Eşimle büyük tartışmamız
Bol bol dizi film izledim
Kitap okudum az da olsa
Ve bir çok deneyim yaşadım
Kızımla daha yakın olduk
Daha çok büyüdüm bu yıl daha çok ne istediğimin farkına vardım
Ev işi günlük konuşmada geçiyor tabi de başka şeylerde konuşuluyorAynen bayadır uğramamışım yeni farkettim
Son zamanlarda sadece ev işleri yazılmaya başlandı ben de ev işi yapmayınca yazacak bişey bulamadım
Ankayla tanıştım gibi büyük olayı unutmuşsun
Beni göremedin tabii çocuklar izin vermedi etli ekmeği daha çok gördüngörmesem de tanıyordum ki
Sen değilde etli ekmek aklimdan çıkmıyo
Evet ben girmediğim günler konuşulmuş şimdi okudum onlarıEv işi günlük konuşmada geçiyor tabi de başka şeylerde konuşuluyor
Zaman çok kısa gibiydiBeni göremedin tabii çocuklar izin vermedi etli ekmeği daha çok gördün
Evet günlük akışta herşey varEvet ben girmediğim günler konuşulmuş şimdi okudum onları
Merhaba canim burdayım aslında taşınmak istediğim için öyle büyük temizlik yapmıyorum günlük rutinleri yapıyorum insallah bikac aya kadar tasinirim
Yaaaa evet bende çok meraktayım bir anda kayboldu☹☹@Scss94 ben önceden de etiketlemiştim ses vermedi
Kolay gelsin olsun yine de gelMerhaba canim burdayım aslında taşınmak istediğim için öyle büyük temizlik yapmıyorum günlük rutinleri yapıyorum insallah bikac aya kadar tasinirim
Yaaaa evet bende çok meraktayım bir anda kayboldu☹☹
Selam lindamSelam mia ve kizlar
Off hic bi sey yetişmiyor bu ara gene. Şu ajanda gelsin daha planli olacağım insallah ya.
Sadece işe gel git eve gel yemek yap bu kurguda gidiyor.
Daha 3.gündeyizbende katılmak istiyorum 21 gün projesine ama bayağı geriden geleceğim yetişmeye çalışayım.
Süpersin olsun yapabildiğimiz kadartakipteyim tabi buzdolabı tamam.bügünde çantalara bakarım.
takı toka işi yarına kalır.bide bakliyat var galibaMia- geridende gelsem takipteyim