Off mikanım tek başına çok zormuş gerçekten. Büyük kızımın canlı dersleri girdi çıktı karnı acıktı sesi açamadı vs derken 1 numaralı işimiz oldu, küçük kızım bişi yemiyor ciddi anlamda uğraşmazsam aç kalıyor yazık, Bi de büyüğün her şeyini karıştırmaya çalışıyor onu zaptetmeye çalışıyorum Bi yandan. En küçük yenidoğan zaten, emzir dur
Ayyy hayırlı olsun soğumadan yetiştim inşallah çok iyi oldu ayıptır söylemesi benim de mutfağım toplu da bu gün bulaşık çıkacak diye üşeniyordum
Canım ya Allah sağlık güç kuvvet kolaylık versin sana okurken yoruldumOff mikanım tek başına çok zormuş gerçekten. Büyük kızımın canlı dersleri girdi çıktı karnı acıktı sesi açamadı vs derken 1 numaralı işimiz oldu, küçük kızım bişi yemiyor ciddi anlamda uğraşmazsam aç kalıyor yazık, Bi de büyüğün her şeyini karıştırmaya çalışıyor onu zaptetmeye çalışıyorum Bi yandan. En küçük yenidoğan zaten, emzir durBüyükle küçüğü Bi şekilde idare ediyorum da ortanca ortada kalıyor o yüzden annem geliyor saolsun, ev işi desen ancak yatakları topla mutfağı düzenli tut yapabilirsen basit yemekler yap modundayım, temizlik falan hak getire. Yani 3 çocuklu hayat çok güzel beklerim
Ahahahahahahh cok iyi olmus o zamanAyyy hayırlı olsun soğumadan yetiştim inşallah çok iyi oldu ayıptır söylemesi benim de mutfağım toplu da bu gün bulaşık çıkacak diye üşeniyordum
kızlar ya bu gripten ötürü resmen tat ve koku almıyorum
kendi üzerime sıktığım parfümün kokusunu alamamak, yediğim yemeğin tadını alamamak ne garip.
Geçen yazdan beri varmış diyorlar ihtimal yüksek28 Aralık 2019 tarihinde buraya yazdığım mesaja bakar mısınız? Şimdi olsa kesin covid oldum derdim
Ama normal gripte de benzer şikayetler olabiliyor bilemiyoruz..Geçen yazdan beri varmış diyorlar ihtimal yüksek
Abim çok kötü hasta oldu aralık sonu gibiydi 4 doktora gitti teşhis koyamadılar en son zatürre dendi. Abım tır şöförü yurtdışına gidiyordu. Sonradan çok konuştuk ya o muhtemelen virüstendi diye. Ama işte emin olamıyoruz bından sonra da hiç olamayacağız maalesefAma normal gripte de benzer şikayetler olabiliyor bilemiyoruz..