Popüler Konu Minimal Yaşam

Ama normal gripte de benzer şikayetler olabiliyor bilemiyoruz..
Vallahi bende gecen sene aralikda o kadar agir hasta oldu. Ki oksurmekten cigerlerim agzimdan cikacakti sanki

Bi yerde amca vardi tanimiyorum o kadar cok oksurdum ki

Kizim bi hastaneye git dedi cok fenasin

Gelinimde gitmedi cigerleri enfeksiyon kapgi hastanede yatiyor dedi

Acaba o zamandan mi vardi ki bilemedim🙄🙄

Aynen kızlar o zamandan varmış. İlk hastalarda plazma tedavisi için yurt dışına gidip gelenlere test yapılmış antikor bulunmuş. çünkü o zaman noel için Çine çok Çinli gitmiş gelmiş. Zatürreden çok ölüm olmuş. Benim çocuklarım da hastalanmıştı. Komşuyla konuştuk doktor hastanede bir sürü zatürre vakası var geç kalmadan götür demişti hava falan verilmişti çocuklara kortizonlu.

hatta Çin virüsün Türkiyeden gittiğini bile iddia etmişti. Noldu sonra bilmiyorum. :)

Kesinlikle katılıyorum migi bende de bazen hiç bişey yapamıyorm psikolojisi oluyo kendimi o kadar hissediyorum ki o zaman, Psikolojimizi kendimiz biraz olumlu yönlendirmeliyiz yoksa hayat yeterince zor hepimiz için, ben de kendime her gün 3 basit iş hedefi koydum onu yapıyorsam günü karlı sayıyorum yoksa herşeye yetişmek zaten imkansız.
Ayrıca ben de 5te kalkıyorum iş için ama 5-6 bı saatler de daha gün aymamş oluyo kalkamamak çok normal bence
Bende De r D vitamini ve b1, b2, b12eksijliği var takviye alıyorum ama bazen onu da unutuyorum, velhasıl hepimiz insanız dünya cennet değil insan da melek değil hiç bişey mükemmel olmayacak ama hamd edip elimizden geldiğince gemimizi yürütmeliyiz♥️
belleza belleza nın alıntısıyla geçmişe gittim ordan biz ne zaman hasta olduk ki yazmış mıyım bakayım derken bu mesaja denk geldim salty ne güzel yazmışsın 😍😍

Ama normal gripte de benzer şikayetler olabiliyor bilemiyoruz..
Bende de koku alamama oldu corona sürecinde. Ama grip gibi değil kesinlikle. O kadar keskin kokuları alamıyordum ki. Dezenfektan kokladığımda alkolün kokusu burnumu yakıyor ama alkol kokusu alamıyordum. Allah bir daha o günleri göstermesin.

Günaydın
Kahvaltı yapıldı

Haftalık menü planlayıp pazara çıkmam gerek artik 2 haftalık alıyorum soğukta her zaman dışarı çıkmıyorum

Bahçeden yaprak toplayıp derse katılacağız

Ev işleride fazla yok gibi su ara kitaplık dağıldı hafta sonu yapsam da olur

Menü plânladım günlere bölmedim henüz
Belki fikir olur sizede

Nohut yemeği
Manti
Barbunya
Pırasali bir yemek degisik tarif bulursam yaparim yada patatesli salatada kullanırım 2 tane kaldı bitse almam bu kış
Patlıcan dondurucudan
Taze fasulye dondurucu
Fırın makarna
Kızartma fırında
Kuru fasulye
Et haşlama sebzeli

1 bölüm dizi izleyeyim
The crown (doğru yazdım mi bilmiyorum 😂)
Ingiltere kraliyet ailesinin hayatını anlatıyor.

Ne tesaduf bende dun ilk bolumunu izledim :halay:
Uzun sure yoktum, bu surecte cok minimal yasamaya gayret gosteriyorum.
Suan kiyafetdolaplarimiz toplu. Oglumun kuculmus olan kiyafetlerini sectim.
Giyemeden kuculen kiyafetlerimiz oldu maalesef. O kadar cabuk buyumuski anlatamam.
Tabi birde korona bebegi olunca disari cikamadik evde rahat kiyafetleri yikadik yikadik giydik.
Esimle anlasmak yaptik, yeni kiyafet alirsam kendime eski kiyafetlerimden azaltacagim.
Bu kis fazla disari cikamayacagimiza gore tek tuk belki birseyler alirim elimdekilerle idare ederim diye dusunuyorum.

Günaydınlar, sabah kalktım lavabo -WC yıkadım. Yatakları düzelttim.

Kahvaltı yaptık. Çocukların tırnaklarını keseceğim. Akşama dünden çorba ve lahana sarması var. Ama az kaldı bamya ve pilav düşünüyoruz bakalım.

Başka iş yok düz temizlik yaptık baya.
Çocuklarla takılırız.
Herkese güzel bir gün diliyorum 🦋

Ne tesaduf bende dun ilk bolumunu izledim :halay:
Uzun sure yoktum, bu surecte cok minimal yasamaya gayret gosteriyorum.
Suan kiyafetdolaplarimiz toplu. Oglumun kuculmus olan kiyafetlerini sectim.
Giyemeden kuculen kiyafetlerimiz oldu maalesef. O kadar cabuk buyumuski anlatamam.
Tabi birde korona bebegi olunca disari cikamadik evde rahat kiyafetleri yikadik yikadik giydik.
Esimle anlasmak yaptik, yeni kiyafet alirsam kendime eski kiyafetlerimden azaltacagim.
Bu kis fazla disari cikamayacagimiza gore tek tuk belki birseyler alirim elimdekilerle idare ederim diye dusunuyorum.
Çok güzel bir dizi 6. Bölüme geldim

Kıyafet azaltmak ve zaman zaman yenilemek çok iyi oluyor

Canım bizim şuan taşınma durumumuz var yani ayni şehir içinde ev arıyoruz😅
Üst üste geldi biraz mesajların karışması normal😘
Yani istediğimiz yer olmayabilir tabi fakat biz yine de fikrimiz olsun diye oralardaki eşe dosta da soruyoruz ara ara.
Bizim tayin işimiz olur gibi,ikimiz r öğretmeniz,doğu görevlerimiz bitmişti zaten, hizmet puanlarımz da iyi ,yani geçen senelerde de giderdik aslında hep açılmıştı tayinlerde ama kendimiz erteledik,bu sene niyetlendik kismetse
Anladım. İnşallah gönlünüze göre bir yer olur o zaman :)

Selam kızlar
Bugün geç kahvaltı yaptık
Henüz islere başlamadım

Akşama balık yapacağız dün eşim almış.
O yüzden yemek derdim fazla yok 😄
Sonrasında her yer batacak tabi olsun artik

Bugün kimse uğramaz buralara ama 1 saate kahve molasinda gelirim 🤗

Selam kizlar buyuk kizim 14 yasina girecek kitap siparisi vericez

Onerebileceginiz guzel surukleyici kitap var mi

Kendime de istiyorum okuyup cok begendiginiz kitap ismi var mi
Yeşilin Kızı Anne
Momo
Küçük prens
Şeker Portakalı
Çizgili pijamalı çocuk
Harry Potter serisi
Hayvan çiftliği
Agatha Cristie tüm kitapları
Sherlock Holmes kitapları

Yepyeni bir tarifle karşınızdayım 😅 neyse şaka bir yana çocuklarınıza cips yedirmiyorsanız güzel bir alternatif. Yufkayla yapılıyor. İlk defa denedim. Çok sevdik. Tavsiye ederim 😋

Eklentiler

• D4BB7332-072B-4349-BDAE-50DA9B73112B.jpeg
    D4BB7332-072B-4349-BDAE-50DA9B73112B.jpeg
    121 KB · Görüntüleme: 60
Bugün oturma odasının perdeleri yıkandı. Koltukları silindi.
WC- lavabo yıkandı.
Nevresimler yıkandı.
Küçük oğlan yıkandı.
Büyükle kek yaptık.
Sonra yukarıdaki cipsleri yaptım. Kalan yufkayı da yarın kahvaltı için sardık.
2 havlu yastık kılıfı ve bir kupa bardak çöpe gitti.

Baya kitap okudum. Elimdeki kitabı en geç yarın bitireceğim inşallah. Benden bu kadar, sizler neler yaptınız??😃

X