Vallahi bende gecen sene aralikda o kadar agir hasta oldu. Ki oksurmekten cigerlerim agzimdan cikacakti sankiAma normal gripte de benzer şikayetler olabiliyor bilemiyoruz..
Kesinlikle katılıyorum migi bende de bazen hiç bişey yapamıyorm psikolojisi oluyo kendimi o kadar hissediyorum ki o zaman, Psikolojimizi kendimiz biraz olumlu yönlendirmeliyiz yoksa hayat yeterince zor hepimiz için, ben de kendime her gün 3 basit iş hedefi koydum onu yapıyorsam günü karlı sayıyorum yoksa herşeye yetişmek zaten imkansız.
Ayrıca ben de 5te kalkıyorum iş için ama 5-6 bı saatler de daha gün aymamş oluyo kalkamamak çok normal bence
Bende De r D vitamini ve b1, b2, b12eksijliği var takviye alıyorum ama bazen onu da unutuyorum, velhasıl hepimiz insanız dünya cennet değil insan da melek değil hiç bişey mükemmel olmayacak ama hamd edip elimizden geldiğince gemimizi yürütmeliyiz
Bende de koku alamama oldu corona sürecinde. Ama grip gibi değil kesinlikle. O kadar keskin kokuları alamıyordum ki. Dezenfektan kokladığımda alkolün kokusu burnumu yakıyor ama alkol kokusu alamıyordum. Allah bir daha o günleri göstermesin.Ama normal gripte de benzer şikayetler olabiliyor bilemiyoruz..
1 bölüm dizi izleyeyim
The crown (doğru yazdım mi bilmiyorum)
Ingiltere kraliyet ailesinin hayatını anlatıyor.
Çok güzel bir dizi 6. Bölüme geldimNe tesaduf bende dun ilk bolumunu izledim
Uzun sure yoktum, bu surecte cok minimal yasamaya gayret gosteriyorum.
Suan kiyafetdolaplarimiz toplu. Oglumun kuculmus olan kiyafetlerini sectim.
Giyemeden kuculen kiyafetlerimiz oldu maalesef. O kadar cabuk buyumuski anlatamam.
Tabi birde korona bebegi olunca disari cikamadik evde rahat kiyafetleri yikadik yikadik giydik.
Esimle anlasmak yaptik, yeni kiyafet alirsam kendime eski kiyafetlerimden azaltacagim.
Bu kis fazla disari cikamayacagimiza gore tek tuk belki birseyler alirim elimdekilerle idare ederim diye dusunuyorum.
Anladım. İnşallah gönlünüze göre bir yer olur o zaman :)Canım bizim şuan taşınma durumumuz var yani ayni şehir içinde ev arıyoruz
Üst üste geldi biraz mesajların karışması normal
Yani istediğimiz yer olmayabilir tabi fakat biz yine de fikrimiz olsun diye oralardaki eşe dosta da soruyoruz ara ara.
Bizim tayin işimiz olur gibi,ikimiz r öğretmeniz,doğu görevlerimiz bitmişti zaten, hizmet puanlarımz da iyi ,yani geçen senelerde de giderdik aslında hep açılmıştı tayinlerde ama kendimiz erteledik,bu sene niyetlendik kismetse
Benim kızım 2yaşında gerçekten çok ihtiyacım varBendeki kıyafetler kız çocuk 3-4 yaş için. Sizinkilere uymuyor. Uysaydı ve aynı ilde olsaydık verirdim mutlaka.
Yeşilin Kızı AnneSelam kizlar buyuk kizim 14 yasina girecek kitap siparisi vericez
Onerebileceginiz guzel surukleyici kitap var mi
Kendime de istiyorum okuyup cok begendiginiz kitap ismi var mi
Tesekkur ederim canim bir bakayimYeşilin Kızı Anne
Momo
Küçük prens
Şeker Portakalı
Çizgili pijamalı çocuk
Harry Potter serisi
Hayvan çiftliği
Agatha Cristie tüm kitapları
Sherlock Holmes kitapları