Aynen hem o istediğin tarzda evi deneyimlemis olursunŞuan bizde ne yapacağını bilememe sorunu var ama emlakci bir kaç arkadaş var onlara güveniyoruz bu süreçler ister istemez yoruyor ama halolmayacak birşey yok Allah'ın izniyle
Onur duydumMia net duruşunu seviyorum ne istediğini bilen bı kadinsn gerçekten bunları laf olan diye demiyorum okuduklarimdan bana geçen bu
Herşey gönlünce olsun,bu arada kesinlikle dünyaya temizlik için gelmedik
Ben de bu felsefeyi seviyorum aslında önce Tamamen sade olmak istedim ama bunu tecrübe ettim beni yansitan sevdiğim küçük şeylerin olmasının enerjimi yükselteceğini farkettim
Mutluluk arayışı adında kitap almıştım okudukça daha çok sevdim bu felsefeyiBen de bu felsefeyi seviyorum aslında önce Tamamen sade olmak istedim ama bunu tecrübe ettim beni yansitan sevdiğim küçük şeylerin olmasının enerjimi yükselteceğini farkettim
Kesinlikle ferahlık vardır zamanımız kısıtlı belki istediğim gibi bir ev olmaz ama onun için uğraşacağım
Yaa ne güzel bir gün enerji verdin bana daSlm kızlar yeniden,
Bugün uyanır uyanmaz duş aldım. Kotumu gömleğimi giydim. Üst değiştirmek insanın modunu gerçekten etkiliyor.
WC lavabo yıkadım. Yatakları düzelttim. 1 sepet çamaşır katlayıp yerleştirdim. 1 mak. Annem tarafından asıldı. Oturma odası ve mutfak süpürüldü. Oğlumla kurabiye yaptık ama bisküvi gibi oldu niyeyse
Birazdan kısır yapacağızakşama da kayınvalidemlere gideceğiz kuzineli odun sobaları var kestane aldık pişireceğiz Çocuklar uyudu şimdi kitap okuyacağım tam da bu mevsimin kitabı içimi ısıtıyor hiç bitsin istemiyorum
Günaydın,Ben de bu felsefeyi seviyorum aslında önce Tamamen sade olmak istedim ama bunu tecrübe ettim beni yansitan sevdiğim küçük şeylerin olmasının enerjimi yükselteceğini farkettim
Kesinlikle ferahlık vardır zamanımız kısıtlı belki istediğim gibi bir ev olmaz ama onun için uğraşacağım
Aaa dizinin kitabı da mi vardı çok güzelSlm kızlar yeniden,
Bugün uyanır uyanmaz duş aldım. Kotumu gömleğimi giydim. Üst değiştirmek insanın modunu gerçekten etkiliyor.
WC lavabo yıkadım. Yatakları düzelttim. 1 sepet çamaşır katlayıp yerleştirdim. 1 mak. Annem tarafından asıldı. Oturma odası ve mutfak süpürüldü. Oğlumla kurabiye yaptık ama bisküvi gibi oldu niyeyse
Birazdan kısır yapacağızakşama da kayınvalidemlere gideceğiz kuzineli odun sobaları var kestane aldık pişireceğiz Çocuklar uyudu şimdi kitap okuyacağım tam da bu mevsimin kitabı içimi ısıtıyor hiç bitsin istemiyorum
Selam wendyGünaydın mutlu haftalar hanımlar
Kapsül dolap olayını ben de yapacağım. Ancak belli bir kiloya inip, 1 sene boyunca bu kiloyu korumayı hedefledim. Yoksa her bedenden kıyafetin olduğu bir dolapla olmuyor. 2022'ye işallah.Selam kızlar
Bugün genel temizlik yapacağım
Haftalık yemek listesi oluşturmam gerek
Birde dolabimi kapsül dolap yapacağım
Bazen kıyafet ekleyip çıkartabilirsin bu süreçteKapsül dolap olayını ben de yapacağım. Ancak belli bir kiloya inip, 1 sene boyunca bu kiloyu korumayı hedefledim. Yoksa her bedenden kıyafetin olduğu bir dolapla olmuyor. 2022'ye işallah.
Foto isterizSelam kızlar
Bugün genel temizlik yapacağım
Haftalık yemek listesi oluşturmam gerek
Birde dolabimi kapsül dolap yapacağım
Kışlık kıyafetlerim kapsül dolaba yakın aslında 2 hırka 4 gömlek 9 üst(kalın kazak, badi, süveter tarzı baharlık-kışlık hepsi 9 adet) 6 pantolon 1 etek 3 adet mont 4 adet ayakkabı (bot vs.içinde ama spor ayakkabılar hariç) bu kadar. Tabi ev kıyafetlerim hariçBazen kıyafet ekleyip çıkartabilirsin bu süreçte
Deneyimlemis olursun hemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?