1 yastık, 1 çarşaf ayırdım tekstil kutusuna gidecek. Eşim yastık için sen her şeyi atıyosun bunu neden tutuyosun eskimiş dedi

Anka valla akşam akşam bir temizlik şeysi geldi baya bi yerleri elden geçirdim iyi oldu. Gardrop, baza, banyo dolabı vs.

toz aldım, evi süpürdüm, lavabo wc temizledim. Bulaşık makinesini kurdum.

Hoşgeldin. Nasılsın? Yazmıyorsun uzun zamandır.
hoşbuldum teşekkür ederim. iyiyim , iş güç...
bu gece işteyim, geriye doğru okumaya başlayayım dedim, en son pandeminin başlarında bırakmışım okumayı

evini boyatmışsın güle güle oturun (oraları okuyorum)

ben eşya elemeye devam ediyorum, ama hep diyorum, benim dışımda alış veriş yapılıyor ve engel olamıyorum bu duruma. ancak iş yerinde arkadaşlarımla uzun uğraşlarım sonucu, onlar da alış verişi azaltıp, eşya elemeye başladılar. hatta ilk önce birbirimize getiriyoruz eşyaları. biri diğerinden çocuk ayakkabısı, biri çocuk kitabı, bir diğeri takı vs kullanmadığımız şeyleri soruyoruz. önce ben arkadaşın kızına bir şeyler getirmekle başladım, sonra 6 kadın her gün birşeyler getirir oldu öyle söyleyim. misal evinde baş örtüleri ayıran kişi, diğer arkadaşın annesine gönderiyor. hiç kimsenin ihtiyacı olan bir şey değilse, vereceğimiz bir yer var, oraya ayırıyoruz.

bu arada iş yerimde şehit kütüphanesi var, oraya da kitaplarımızı getiriyoruz.

Çok iyi

Selam kızlar Dün okul müdürünün korona olduğunu öğrendik
14 gün kreş olmayacak ama ben sonrasında da göndermeyi düşünmüyorum artik
O kadar güven vermişti oysa
Neyseki öğretmeninde negatif çıkmış
Kızımda ve bizde belirti yok

Çok üzüldüm ya inşallah sıkıntı olmaz, çevremde herkes göndermeye başladı ben de 2. Dönem yazdırsam mı diyordum en iyi otursun oturduğu yerde

Mia geçmiş olsun canım, kötü olmuş ama gerçekten ortalıkta çok çok çok yaygın vaziyette şu an

dün bizde bayaa olaylıydık, küçük kızım yatağımızdaydı midesini mi üşüttü süt mü dokundu neyse gece uyanmasıyla tüm ortalığa kusması bir oldu, bütün gece de ayaktaydı yazık bizde tabi.

şimdi onları yıkayıp asmam lazım, büyük kızımın çenesi hiç durmuyor anne ödevimi yaptır anne acıktım anne şu anne bu

Ayy ne zor oldu böyle yaaa, ben son günleri daha huzurlu daha mutlu geçirmeyi düşünüyodum ne oldu

Geçmiş olsun Wendy geçen benim büyük oğlanda öyle olmuştu ortalık baya bi batmıştı sabah iyiydi çok şükür, çocukların istekleri bitmiyor Allah kolaylık versin sana. Bi de hissediyorlardır senin heyecanını ondan biraz da

Saol mikancım, o da olabilir stresliyim, yorgunum, eşim saolsun büyük destek, çocuklar da çok bişi yapmıyorlar aslında ama her şey zor geliyor artık. Hayırlısıyla az kaldı bakalım artık.

İnşallah çocukların hiç birine bulasmamistr ya Hay Allah

Mia güle güle kullanın bundan sonrasi sana keyif kahveleri

Çok geçmiş olsun canım, durumu nasıl daha iyidir inşallah

Aileden uzak olmak çok zor gerçekten bende başka bir şehirde yaşıyorum ve aileme çok düşkünüm... Bulunduğun yerde yalnız olmak okadar zorki kendimi birtürlü buraya ait hissedemiyorum ve bu insan psikolojisini çok etkiliyor yaşadığın evi bile kabullenemiyorsun düzensiz bir hayat oluyor sen yalnız çocuğun yalnız sabretmek katlanmak zor malesef...Rabbime bin şükür önce sağlık sonra iç huzur diliyorum hep

Bende göndermiyorum cnm 5 yaşında oğlum inanılmaz sıkılıyor evde ama yapacak birşey yok dışarısı şuan hiç güvenilir değil

Üffff yaaaaa en çok korktuğummmm

Rabbim korusun
Çok geçmiş olsun canım
Zaten ancak ilk doğumda insan dinlenebiliyor 2. Yada 3. De dinlenemiyorsun evde diğer çocuk olumca zor oluyor rabbim kolay doğumlar versin canım

Çok zor gerçekten,bir kaç kere rahatsizlandim hastanede yattım serum vs için ,ciddi bişey olmadı da çok şükür, oğlum daha bebekken ben o halde hep yanimdaydi eşim evraklarla vs uğraşırken o günleri hiç unutamıyorum mesela çocuğu 1 saatliğine bile olsa bırakabilecek bı yerimiz yok.Bu yine de basit bı örnek,insanin yaşadığı o yalnızlık hissi o kadar zor ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…