Ben hala fırsat bulunca olmadık saatlerde uyuyorum. Sadece heyecanlıyken uyuyamıyorumMikan valla ben de öyleydim eskiden. Bekarken :)
Bir şeye canım sıkıldı mı yatar uyurdum. Şimdi de ufacık bir düşünce uykularımı kaçırıyor.
hoşbuldum teşekkür ederim. iyiyim , iş güç...Hoşgeldin. Nasılsın? Yazmıyorsun uzun zamandır.
Çok iyihoşbuldum teşekkür ederim. iyiyim , iş güç...
bu gece işteyim, geriye doğru okumaya başlayayım dedim, en son pandeminin başlarında bırakmışım okumayı
evini boyatmışsın güle güle oturun (oraları okuyorum)
ben eşya elemeye devam ediyorum, ama hep diyorum, benim dışımda alış veriş yapılıyor ve engel olamıyorum bu duruma. ancak iş yerinde arkadaşlarımla uzun uğraşlarım sonucu, onlar da alış verişi azaltıp, eşya elemeye başladılar. hatta ilk önce birbirimize getiriyoruz eşyaları. biri diğerinden çocuk ayakkabısı, biri çocuk kitabı, bir diğeri takı vs kullanmadığımız şeyleri soruyoruz. önce ben arkadaşın kızına bir şeyler getirmekle başladım, sonra 6 kadın her gün birşeyler getirir oldu öyle söyleyim. misal evinde baş örtüleri ayıran kişi, diğer arkadaşın annesine gönderiyor. hiç kimsenin ihtiyacı olan bir şey değilse, vereceğimiz bir yer var, oraya ayırıyoruz.
bu arada iş yerimde şehit kütüphanesi var, oraya da kitaplarımızı getiriyoruz.
Çok üzüldüm ya inşallah sıkıntı olmaz, çevremde herkes göndermeye başladı ben de 2. Dönem yazdırsam mı diyordum en iyi otursun oturduğu yerdeSelam kızlar Dün okul müdürünün korona olduğunu öğrendik
14 gün kreş olmayacak ama ben sonrasında da göndermeyi düşünmüyorum artik
O kadar güven vermişti oysa
Neyseki öğretmeninde negatif çıkmış
Kızımda ve bizde belirti yok
Geçmiş olsun Wendy geçen benim büyük oğlanda öyle olmuştu ortalık baya bi batmıştı sabah iyiydi çok şükür, çocukların istekleri bitmiyor Allah kolaylık versin sana. Bi de hissediyorlardır senin heyecanını ondan biraz daMia geçmiş olsun canım, kötü olmuş ama gerçekten ortalıkta çok çok çok yaygın vaziyette şu an
dün bizde bayaa olaylıydık, küçük kızım yatağımızdaydı midesini mi üşüttü süt mü dokundu neyse gece uyanmasıyla tüm ortalığa kusması bir oldu, bütün gece de ayaktaydı yazık bizde tabi.
şimdi onları yıkayıp asmam lazım, büyük kızımın çenesi hiç durmuyor anne ödevimi yaptır anne acıktım anne şu anne bu
Ayy ne zor oldu böyle yaaa, ben son günleri daha huzurlu daha mutlu geçirmeyi düşünüyodum ne oldu
Saol mikancım, o da olabilir stresliyim, yorgunum, eşim saolsun büyük destek, çocuklar da çok bişi yapmıyorlar aslında ama her şey zor geliyor artık. Hayırlısıyla az kaldı bakalım artık.Geçmiş olsun Wendy geçen benim büyük oğlanda öyle olmuştu ortalık baya bi batmıştı sabah iyiydi çok şükür, çocukların istekleri bitmiyor Allah kolaylık versin sana. Bi de hissediyorlardır senin heyecanını ondan biraz da
İnşallah çocukların hiç birine bulasmamistr yaSelam kızlar Dün okul müdürünün korona olduğunu öğrendik
Mia güle güle kullanınSelam kızlar köşe koltuk geldi kuruldu
Diğer koltuklarında kılıflarını yıkadım
Bulaşık süpürme silme yapıldı
Eylül yıkandı
Mutfak biraz dağınık sonra bakacağım
Çay molası
Çok geçmiş olsun canım, durumu nasıl daha iyidir inşallahMia geçmiş olsun canım, kötü olmuş ama gerçekten ortalıkta çok çok çok yaygın vaziyette şu an
dün bizde bayaa olaylıydık, küçük kızım yatağımızdaydı midesini mi üşüttü süt mü dokundu neyse gece uyanmasıyla tüm ortalığa kusması bir oldu, bütün gece de ayaktaydı yazık bizde tabi.
şimdi onları yıkayıp asmam lazım, büyük kızımın çenesi hiç durmuyor anne ödevimi yaptır anne acıktım anne şu anne bu
Ayy ne zor oldu böyle yaaa, ben son günleri daha huzurlu daha mutlu geçirmeyi düşünüyodum ne oldu
Aileden uzak olmak çok zor gerçekten bende başka bir şehirde yaşıyorum ve aileme çok düşkünüm... Bulunduğun yerde yalnız olmak okadar zorki kendimi birtürlü buraya ait hissedemiyorum ve bu insan psikolojisini çok etkiliyor yaşadığın evi bile kabullenemiyorsunNe güzel yazdin,
ben ailemin eksikliğini çok hissediyorum, onlara şimdi uzaktayım ama yakin olsak da pek bişey değişmez.Zira sevgisiz büyütüldük annem sırtına bı çok sorumluluk yüklenmiş onlarla bogusup dururken bize ne kadar ilgi gosterebilirdi ki .Babam ;anne -babasiz büyümüş yapayalnız kalmış hayatın hep soğuk yüzünü görmüş bize ne kadar sıcak olabilirdi ki .Onlara hep hak verdim anlamaya çalıştım.Ama bazen kendimi çok güçsüz hissettiğimde sığınacak bir liman arıyorum .Canım istediğinde gideceğim bı aile evim yok.Eşim iyi hoş da bazen ona da katlanmak istemiyorum çekip gitmek istiyorum.Sonra kendimi yapayalnız hissediyorum .
İkimizin de geliri bir düzeni var, dışardan alkışlanacak bir çiftiz kendimize göre bı çevremiz var.Ama ben çok yorgunum.Esimle de alakalı değil bu aslında kendimi hep daha fazla sorumluluk altında hissetmek ,kendi kendime yüklenmek kendimi yıpratmak,zorlamak , yapayalnızlik birbaşınalik benimkisi.İc dünyam ve ben .Kimseye caktrmadan kendi icimdeki savaşım.Yorgunluğum.
Şükür canım çok daha iyi, anlık bi mide üşütmesi miydi süt mü bozuk geldi neyse olanlar oldu topladım bitti şükür ki.Çok geçmiş olsun canım, durumu nasıl daha iyidir inşallah
Üffff yaaaaa en çok korktuğummmmSelam kızlar Dün okul müdürünün korona olduğunu öğrendik
Çok geçmiş olsun canımMia geçmiş olsun canım, kötü olmuş ama gerçekten ortalıkta çok çok çok yaygın vaziyette şu an
Çok zor gerçekten,bir kaç kere rahatsizlandim hastanede yattım serum vs için ,ciddi bişey olmadı da çok şükür, oğlum daha bebekken ben o halde hep yanimdaydi eşim evraklarla vs uğraşırken o günleri hiç unutamıyorum mesela çocuğu 1 saatliğine bile olsa bırakabilecek bı yerimiz yok.Bu yine de basit bı örnek,insanin yaşadığı o yalnızlık hissi o kadar zor ki.Aileden uzak olmak çok zor gerçekten bende başka bir şehirde yaşıyorum ve aileme çok düşkünüm... Bulunduğun yerde yalnız olmak okadar zorki kendimi birtürlü buraya ait hissedemiyorum ve bu insan psikolojisini çok etkiliyor yaşadığın evi bile kabullenemiyorsundüzensiz bir hayat oluyor sen yalnız çocuğun yalnız sabretmek katlanmak zor malesef...Rabbime bin şükür önce sağlık sonra iç huzur diliyorum hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?