Koskoca odtü mezunu 2 kitap yazarı kadınsın Maşallah sen hepsinin üstesinden gelirsin
Açık adreste mi yazsaydım çok mu spoiler verdim
Düzeltiyorum 5 yazacaktım
Koskoca odtü mezunu 2 kitap yazarı kadınsın Maşallah sen hepsinin üstesinden gelirsin
Yaaaa1 saat sonra koltuk taşırız son kez
Artık büyük eşyalar olarak gidecekler gitti
Köşeme kavuşsam birde yeter ❤
wendy doguma gitmeden foto atmam lazim
Hiç uyku sorum yok fırsat verseler kış uykusuna yatarımBol bol hatirlatirim
Ve ayrıca erken uyumaya çalış gecenin ayrı hüznü vardır
Beyin odaklanma sorunu yaşar ve iç dünyamızdaki kalıcı izleri hatırlatır
Bazen benimde uyku sorunum oluyor ama atlatıyorum kısa zaman da
Ben de çocuk uyumazken öyle derdim,Allah uykularimizi kaçıracak dert sıkıntı vermesin mikanimHiç uyku sorum yok fırsat verseler kış uykusuna yatarım
Aminnn, çocuklardan önce baya yaz kış kış uykusu modundaydımBen de çocuk uyumazken öyle derdim,Allah uykularimizi kaçıracak dert sıkıntı vermesin mikanim
Oo yine de çok iyi,kalemine sağlık ,senden ev idaresi ,minimalizm kitaplari da bekliyoruzDeneme sınavı kitaplarım var canım:) yoksa öyle yaratilicilik kitap yazarlığı falan nerdeeee
Ben dertlenince daha çok uyurum bir nevi kaçışBen de çocuk uyumazken öyle derdim,Allah uykularimizi kaçıracak dert sıkıntı vermesin mikanim
selamlarÖyle mi, sadece giysi kutusu ama ben ihtiyacı olanlara ulaştırıyorlar diye biliyorum. Diğer ağzı açık kutular değil kapalı kutular bunlar aynısından mı bahsediyoruz acaba
Merhaba, Vermek isterim tabi ama küçük bir ilçede yaşıyoruz burda yok sanırımselamlar
bugünden başlayarak geriye doğru okuyayım dedim. dünkü mesjını gördüm.
bu gün arkadaşlarımın birilerine vermem için bana verdikleri 4 çanta ve lego ve çeşitli oyuncakları Kadın Konuk Evine verdim. halk arasında kadın sığınma deniyor. şiddet önleme merkezleri ya da sosyal hizmetler il müdürlüğüne bırakarak, kadın konuk evine verebilir misiniz derseniz alıyorlar. gece evinden çocukları ile ayrılmak zorunda kalan, yeni bir hayat kurmaya çalışan kadınlara bu şekilde yardımcı olmaya çalışılıyor.
GelecekYaaaamerakla bekliyorum ben, gelsin ferah bir oda fotosu
Ne kadar güzel bir paylaşımselamlar
bu gün arkadaşlarımın birilerine vermem için bana verdikleri 4 çanta ve lego ve çeşitli oyuncakları Kadın Konuk Evine verdim. halk arasında kadın sığınma deniyor. şiddet önleme merkezleri ya da sosyal hizmetler il müdürlüğüne bırakarak, kadın konuk evine verebilir misiniz derseniz alıyorlar. gece evinden çocukları ile ayrılmak zorunda kalan, yeni bir hayat kurmaya çalışan kadınlara bu şekilde yardımcı olmaya çalışılıyor.
Herkes mikan gibi olmalıBen dertlenince daha çok uyurum bir nevi kaçış
Hoşgeldin. Nasılsın? Yazmıyorsun uzun zamandır.selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?