Selam bende bugün çamaşırları bitiremedim bir türlü kız gece yanıma gelmiş çok su içince de altına kaçırmış bir uyandım ki o da bende yatakta ıslak

Yemek olarak da kremalı spagetti tavada levrek salata yapacağım bende

Benim de öyle canım uykusuzluk çok zorluyor. Ben geceleri görüyorum bazen seni burda ya da benim diğer konuda sen de uykusuzsun. İnşallah kuzuların uykusu düzelince bizim kafamız da rahatlar biraz

Benim de öyle canım uykusuzluk çok zorluyor. Ben geceleri görüyorum bazen seni burda ya da benim diğer konuda sen de uykusuzsun. İnşallah kuzuların uykusu düzelince bizim kafamız da rahatlar biraz
Benim uykusuzluğum pek çocukla alakalı değil ,evet o da bazen geç uyuyor ama uykum gelmiyor uyuyamıyorum,böyle kk da geziyorum bir sürü sayfaya bakıyorum mesaj okuyorum ama yazasim bile gelmiyor çoğu zaman ,içimden bişey yapmak gelmiyor.

Hayat boyunca çok farklı yollardan geçiyoruz
Isteyerek yada zorunlu sorumluluklarımız var
Önceden istediğim birşey olmadığında çok sinir bozucu olabiliyordum
Sonra sabretmeyi öğrendim sonra anı yaşamayı
Sade olup yada olman değil huzur önemli olan
Eylül doğunca hayatımız çok değişti eşim mesela kızına iyi bir gelecek bırakmak için çabaladı ve çabalıyor hala

Bense çalışmak hiç istemedim
Ve sabrettim o gün gelecek ben işi bırakacaktım

1. Kuralım yaşadığım durumu kabullenmek başka bir yol yoksa ve hedefledigin hayat için plan yap
2. Kendin için mutlu bir şey planla ne seversen
3. Her problemi dert etme :)

Anladım canım daha önce oğlunun uyumadığından bahsetmiştin sanki öyle kalmış aklımda

Ne güzel yazdin,
ben ailemin eksikliğini çok hissediyorum, onlara şimdi uzaktayım ama yakin olsak da pek bişey değişmez.Zira sevgisiz büyütüldük annem sırtına bı çok sorumluluk yüklenmiş onlarla bogusup dururken bize ne kadar ilgi gosterebilirdi ki .Babam ;anne -babasiz büyümüş yapayalnız kalmış hayatın hep soğuk yüzünü görmüş bize ne kadar sıcak olabilirdi ki .Onlara hep hak verdim anlamaya çalıştım.Ama bazen kendimi çok güçsüz hissettiğimde sığınacak bir liman arıyorum .Canım istediğinde gideceğim bı aile evim yok.Eşim iyi hoş da bazen ona da katlanmak istemiyorum çekip gitmek istiyorum.Sonra kendimi yapayalnız hissediyorum .

İkimizin de geliri bir düzeni var, dışardan alkışlanacak bir çiftiz kendimize göre bı çevremiz var.Ama ben çok yorgunum.Esimle de alakalı değil bu aslında kendimi hep daha fazla sorumluluk altında hissetmek ,kendi kendime yüklenmek kendimi yıpratmak,zorlamak , yapayalnızlik birbaşınalik benimkisi.İc dünyam ve ben .Kimseye caktrmadan kendi icimdeki savaşım.Yorgunluğum.

Anladım canım daha önce oğlunun uyumadığından bahsetmiştin sanki öyle kalmış aklımda
Onun da dönem dönem uyku problemleri oluyor,ama suan benim yaşadığım uykusuzluk uyuyamama kendimle alakalı.Gece yarisi uyanıyorum sonra da uykum gelmiyor.

Malesef geçmişi şanslı kişiler olmadık

Hep kendimizi bir yere ait hissetme durumu içinde olabiliyoruz
Evet hep birilerini arkamızda hissetmek istiyoruz
Ama bireysel güç en değerlisi
Bütün hayatla tek başa çıkabiliriz

Iç dünyanı yenile kimseyi düşünmeden
Bak yaşlanıp gidicez hayat kısa

Mutsuz olduğunda gel anlat bana özelden
Yanlız hissetme kendini bak burda cok tanınan birisisin

S Salty mianın dediklerine katılıyorum. Fikirlerine önem verdiğin insanlar varsa özelden yazabilirsin. İnsan bazen yakınlarıyla paylaşamadığı şeyleri uzağındaki insanla daha rahat paylaşıyor. Kendini yalnız hissetme.

Aynen o huzuru kendinden eminlik hissi direk bana geçiyor okurken.
Kendimde ise sürekli bir kararsızlık içine sinememe sorgulama hali Mia- o levele ne zaman çıkarız ya

Anka
Mikan
belleza
Mia-
Kızlar çok teşekkür ederim, kendimi yazdıklarınız sayesinde daha iyi hissettim
Yazdıktan sonra şu kenarı bı yere gidip biraz yürüyüş yaptık ,eve gelip yemek yedik mutfağı topladım,iki makine çamaşır yıkadım.
Düğmesi düşen 3 parça şey vardı onları diktim.Bir kaç parça kıyafet ayırdım vermek üzere.
Valhasili birşeylerle uğraşıp kafamı dağıtmaya calistim.Zaman zaman iç muhasebemiz daha fazla oluyor ,ya da duygusal karmaşamiz.Kendimizle biraz yüzleşip bu duygulara meydanı birakmadan dikkatimizi dagitacak şeyler bulmak geçici de olsa bir çözüm.
Artık biliyorum ki üzüldüğümde mesaj kutusunu doldurabilcegim güzel kalpler var.Siz de ve kim isterse bana yazabilirsnz ben de elimden geldiğince derdinizi dinlemek isterim.
Teşekkürler kızlar

Aynen o huzuru kendinden eminlik hissi direk bana geçiyor okurken.
Kendimde ise sürekli bir kararsızlık içine sinememe sorgulama hali Mia- o levele ne zaman çıkarız ya
Günümü basit düşünüyorum işte
Kahvaltı ev işleri eylül
Yapabileceğim kadar plan yapiyorum

Tabiki de hayat bu bazı kararları yanlış alabiliyorum yada bugün dusunduklerim sonradan değişebiliyor esnek olmak lazım :)

Düşünceleriniz bana gurur verdi ayrıca

"Iç dünyanı yenile kimseyi düşünmeden
Bak yaşlanıp gidicez hayat kısa "

Bunu bir yere not edip arada bakayım unutuyoruz çünkü,dalıp gidiyoruz hüzün batağına ,ne kadar da doğru "hayat kısa".

Ne demek saltycim :)
Eşya ayırman da ayrı güzel olay aman atın gitsin

Hîç kîmse yok kîmsesîz
Herkesîn var bîr kîmsesî
Ben bugün kîmsesîz kaldım
Ey kîmsesîzler kîmsesî

Kîmse aradığım yollarda
Kîmsesîzlîk kîmsem oldu
Dînsîn artık hîcranın cana
Kîmse aradığım yollar
Kîmsesîz kîmselerle doldu

Koskoca Fatih Sultan Mehmet hangi duygularla yazdı bu yazıyı bilmem. Belki de medeti insanlardan aradığımız için kimsesiz hissediyoruz

Bol bol hatirlatirim
Ve ayrıca erken uyumaya çalış gecenin ayrı hüznü vardır
Beyin odaklanma sorunu yaşar ve iç dünyamızdaki kalıcı izleri hatırlatır
Bazen benimde uyku sorunum oluyor ama atlatıyorum kısa zaman da

Eline sağlık

Gece zor geçmiş
Çamaşır işleri bitmez

Ayy ne tatlısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…