Benim de öyle canım uykusuzluk çok zorluyor. Ben geceleri görüyorum bazen seni burda ya da benim diğer konuda sen de uykusuzsun. İnşallah kuzuların uykusu düzelince bizim kafamız da rahatlar birazMia hayatını okurken bir huzur hissediyorum,kendine bı düzen kurmuş planlarini gerçekleştirmeye çalışan bir kadın.
Kendimde bunu göremiyorum; yorgun hissediyorum,güçsüz bazen boş vermiş.
Eşyada sadelik
Benim problemim zihindeki karmaşa, dağınıklık
Benim uykusuzluğum pek çocukla alakalı değil ,evet o da bazen geç uyuyor ama uykum gelmiyor uyuyamıyorum,böyle kk da geziyorum bir sürü sayfaya bakıyorum mesaj okuyorum ama yazasim bile gelmiyor çoğu zaman ,içimden bişey yapmak gelmiyor.Benim de öyle canım uykusuzluk çok zorluyor. Ben geceleri görüyorum bazen seni burda ya da benim diğer konuda sen de uykusuzsun. İnşallah kuzuların uykusu düzelince bizim kafamız da rahatlar biraz
Hayat boyunca çok farklı yollardan geçiyoruzMia hayatını okurken bir huzur hissediyorum,kendine bı düzen kurmuş planlarini gerçekleştirmeye çalışan bir kadın.
Eşyada sadelik
Anladım canım daha önce oğlunun uyumadığından bahsetmiştin sanki öyle kalmış aklımdaBenim uykusuzluğum pek çocukla alakalı değil ,evet o da bazen geç uyuyor ama uykum gelmiyor uyuyamıyorum,böyle kk da geziyorum bir sürü sayfaya bakıyorum mesaj okuyorum ama yazasim bile gelmiyor çoğu zaman ,içimden bişey yapmak gelmiyor.
Ne güzel yazdin,Hayat boyunca çok farklı yollardan geçiyoruz
Isteyerek yada zorunlu sorumluluklarımız var
Önceden istediğim birşey olmadığında çok sinir bozucu olabiliyordum
Sonra sabretmeyi öğrendim sonra anı yaşamayı
Sade olup yada olman değil huzur önemli olan
Eylül doğunca hayatımız çok değişti eşim mesela kızına iyi bir gelecek bırakmak için çabaladı ve çabalıyor hala
Bense çalışmak hiç istemedim
Ve sabrettim o gün gelecek ben işi bırakacaktım
1. Kuralım yaşadığım durumu kabullenmek başka bir yol yoksa ve hedefledigin hayat için plan yap
2. Kendin için mutlu bir şey planla ne seversen
3. Her problemi dert etme :)
Onun da dönem dönem uyku problemleri oluyor,ama suan benim yaşadığım uykusuzluk uyuyamama kendimle alakalı.Gece yarisi uyanıyorum sonra da uykum gelmiyor.Anladım canım daha önce oğlunun uyumadığından bahsetmiştin sanki öyle kalmış aklımda
Malesef geçmişi şanslı kişiler olmadıkNe güzel yazdin,
ben ailemin eksikliğini çok hissediyorum, onlara şimdi uzaktayım ama yakin olsak da pek bişey değişmez.Zira sevgisiz büyütüldük annem sırtına bı çok sorumluluk yüklenmiş onlarla bogusup dururken bize ne kadar ilgi gosterebilirdi ki .Babam ;anne -babasiz büyümüş yapayalnız kalmış hayatın hep soğuk yüzünü görmüş bize ne kadar sıcak olabilirdi ki .Onlara hep hak verdim anlamaya çalıştım.Ama bazen kendimi çok güçsüz hissettiğimde sığınacak bir liman arıyorum .Canım istediğinde gideceğim bı aile evim yok.Eşim iyi hoş da bazen ona da katlanmak istemiyorum çekip gitmek istiyorum.Sonra kendimi yapayalnız hissediyorum .
İkimizin de geliri bir düzeni var, dışardan alkışlanacak bir çiftiz kendimize göre bı çevremiz var.Ama ben çok yorgunum.Esimle de alakalı değil bu aslında kendimi hep daha fazla sorumluluk altında hissetmek ,kendi kendime yüklenmek kendimi yıpratmak,zorlamak , yapayalnızlik birbaşınalik benimkisi.İc dünyam ve ben .Kimseye caktrmadan kendi icimdeki savaşım.Yorgunluğum.
Aynen o huzuru kendinden eminlik hissi direk bana geçiyor okurken.Mia hayatını okurken bir huzur hissediyorum,kendine bı düzen kurmuş planlarini gerçekleştirmeye çalışan bir kadın.
Eşyada sadelik
Güzel noktaya değindinBenim de öyle canım uykusuzluk çok zorluyor. Ben geceleri görüyorum bazen seni burda ya da benim diğer konuda sen de uykusuzsun. İnşallah kuzuların uykusu düzelince bizim kafamız da rahatlar biraz
Günümü basit düşünüyorum işteAynen o huzuru kendinden eminlik hissi direk bana geçiyor okurken.
Kendimde ise sürekli bir kararsızlık içine sinememe sorgulama haliMia- o levele ne zaman çıkarız ya
"Iç dünyanı yenile kimseyi düşünmedenMalesef geçmişi şanslı kişiler olmadık
Hep kendimizi bir yere ait hissetme durumu içinde olabiliyoruz
Evet hep birilerini arkamızda hissetmek istiyoruz
Ama bireysel güç en değerlisi
Bütün hayatla tek başa çıkabiliriz
Iç dünyanı yenile kimseyi düşünmeden
Bak yaşlanıp gidicez hayat kısa
Mutsuz olduğunda gel anlat bana özelden
Yanlız hissetme kendini bak burda cok tanınan birisisin
Ne demek saltycim :)Anka
Mikan
belleza
Mia-
Kızlar çok teşekkür ederim, kendimi yazdıklarınız sayesinde daha iyi hissettim
Yazdıktan sonra şu kenarı bı yere gidip biraz yürüyüş yaptık ,eve gelip yemek yedik mutfağı topladım,iki makine çamaşır yıkadım.
Düğmesi düşen 3 parça şey vardı onları diktim.Bir kaç parça kıyafet ayırdım vermek üzere.
Valhasili birşeylerle uğraşıp kafamı dağıtmaya calistim.Zaman zaman iç muhasebemiz daha fazla oluyor ,ya da duygusal karmaşamiz.Kendimizle biraz yüzleşip bu duygulara meydanı birakmadan dikkatimizi dagitacak şeyler bulmak geçici de olsa bir çözüm.
Artık biliyorum ki üzüldüğümde mesaj kutusunu doldurabilcegim güzel kalpler var.Siz de ve kim isterse bana yazabilirsnz ben de elimden geldiğince derdinizi dinlemek isterim.
Teşekkürler kızlar
Hîç kîmse yok kîmsesîzNe güzel yazdin,
ben ailemin eksikliğini çok hissediyorum, onlara şimdi uzaktayım ama yakin olsak da pek bişey değişmez.Zira sevgisiz büyütüldük annem sırtına bı çok sorumluluk yüklenmiş onlarla bogusup dururken bize ne kadar ilgi gosterebilirdi ki .Babam ;anne -babasiz büyümüş yapayalnız kalmış hayatın hep soğuk yüzünü görmüş bize ne kadar sıcak olabilirdi ki .Onlara hep hak verdim anlamaya çalıştım.Ama bazen kendimi çok güçsüz hissettiğimde sığınacak bir liman arıyorum .Canım istediğinde gideceğim bı aile evim yok.Eşim iyi hoş da bazen ona da katlanmak istemiyorum çekip gitmek istiyorum.Sonra kendimi yapayalnız hissediyorum .
İkimizin de geliri bir düzeni var, dışardan alkışlanacak bir çiftiz kendimize göre bı çevremiz var.Ama ben çok yorgunum.Esimle de alakalı değil bu aslında kendimi hep daha fazla sorumluluk altında hissetmek ,kendi kendime yüklenmek kendimi yıpratmak,zorlamak , yapayalnızlik birbaşınalik benimkisi.İc dünyam ve ben .Kimseye caktrmadan kendi icimdeki savaşım.Yorgunluğum.
Bol bol hatirlatirim"Iç dünyanı yenile kimseyi düşünmeden
Bak yaşlanıp gidicez hayat kısa"
Bunu bir yere not edip arada bakayım unutuyoruz çünkü,dalıp gidiyoruz hüzün batağına ,ne kadar da doğru "hayat kısa".
Eline sağlıkSelam bende bugün çamaşırları bitiremedim bir türlü kız gece yanıma gelmiş çok su içince de altına kaçırmış bir uyandım ki o da bende yatakta ıslak
Yemek olarak da kremalı spagetti tavada levrek salata yapacağım bende
Ayy ne tatlısınAnka
Mikan
belleza
Mia-
Kızlar çok teşekkür ederim, kendimi yazdıklarınız sayesinde daha iyi hissettim
Yazdıktan sonra şu kenarı bı yere gidip biraz yürüyüş yaptık ,eve gelip yemek yedik mutfağı topladım,iki makine çamaşır yıkadım.
Düğmesi düşen 3 parça şey vardı onları diktim.Bir kaç parça kıyafet ayırdım vermek üzere.
Valhasili birşeylerle uğraşıp kafamı dağıtmaya calistim.Zaman zaman iç muhasebemiz daha fazla oluyor ,ya da duygusal karmaşamiz.Kendimizle biraz yüzleşip bu duygulara meydanı birakmadan dikkatimizi dagitacak şeyler bulmak geçici de olsa bir çözüm.
Artık biliyorum ki üzüldüğümde mesaj kutusunu doldurabilcegim güzel kalpler var.Siz de ve kim isterse bana yazabilirsnz ben de elimden geldiğince derdinizi dinlemek isterim.
Teşekkürler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?