Geçmiş olsun canım bol bol su içsinGünaydınlar
Dün kızımı hastaneye götürdüm idrar yolu enfeksiyon olmuş
2 gün kreşe götürmeyeceğim
Pazartesi duruma gore götürürüm
Bugün ev toplayacağım sadece
Yemeğim var
Çamaşır katlanacak
Geçmiş olsunSlmmm yine yediğim birşey midemi rahatsız etti uyuyamıyorum yıldım artıkRabbim sağlık versin tek isteğim bu..Neyse bugün 2 parça kıyafet eledim ama dolabımda en az 22 kıyafet daha vardır elenmesi gereken . Ev çok dolu ve düzensiz bayadır ince işlere girişmiyorum...
Canım belediyenin kutuları atıl durumda olanlar için değil mi geri dönüşüm yazıyor üzerindeGünaydınlar, bu aralar ben de baya bir eleme yaptım.
Dün bir kesme tahtasını ve 3 parça kıyafeti çöpe attık.
Bir poşet kıyafeti de belediyenin kutusuna atmak için ayırdım.
Öyle mi, sadece giysi kutusu ama ben ihtiyacı olanlara ulaştırıyorlar diye biliyorum. Diğer ağzı açık kutular değil kapalı kutular bunlar aynısından mı bahsediyoruz acabaCanım belediyenin kutuları atıl durumda olanlar için değil mi geri dönüşüm yazıyor üzerinde
Ben de bilmiyorum da geri dönüşüm yazınca atmakta tereddüt ettim yeni kıyafetleri ondan sordum. Foto çekerim gidinceÖyle mi, sadece giysi kutusu ama ben ihtiyacı olanlara ulaştırıyorlar diye biliyorum. Diğer ağzı açık kutular değil kapalı kutular bunlar aynısından mı bahsediyoruz acaba
Ben çok attım öyle yazık oldu kıyafetlere o zaman, çöpün yanına bıraksam daha iyiymişBen de bilmiyorum da geri dönüşüm yazınca atmakta tereddüt ettim yeni kıyafetleri ondan sordum. Foto çekerim gidince
Kıyafet dolabı bize uzak bende bazen çöpün kenarına bırakıyorum anında gidiyorBen çok attım öyle yazık oldu kıyafetlere o zaman, çöpün yanına bıraksam daha iyiymiş
Bak bakalım sen de tam ne yazıyorBen çok attım öyle yazık oldu kıyafetlere o zaman, çöpün yanına bıraksam daha iyiymiş
BakacağımBak bakalım sen de tam ne yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?