Gece holü deniyor orayaO dolabın açıklama kısmı çok uzun
Orası banyo ve Yatak odasi antresi gibi bir yer eskiden orda yüklük tarzı dolap vardı
Normalde kapaklı olacaktı ama internet satışı yoktu bizde iskeleti aldık sadece
Birde çekmece alamadım zamanla inşallah
Zamanla aplik takacağım daEki Görüntüle 2707273
Mia başlığın yok ya başucuna şöyle bi yazıyı çok yakıştırırdım ben, kendi başlığımız da küçük, fiyatı ara ara bayaa düşüyor o dönem alıp takmayı düşünüyorum bende.
Bebek yatar emekleyince kendi girer yatar. Odan çok büyük olduğu için ferahlığı bozmamış zatenAynen öyle, büyük kızım şimdilik kullansın diye montessoriyi 2 aldım gelmiyor bile hanımefendi, odasında kalacakmış
İhtiyaca göre ev şekilleniyor, Allah hepimize sağlık huzur versin
Aynen yokO zaman şimdi yatak odasının içinde gardrop yok dimi
İnşallah, o günleri de görelim bakalım, şu an doğuma o kadar odaklı ve stresindeyim ki bi doğum yapıp evimize gelseydik hayırlısıylaBebek yatar emekleyince kendi girer yatar. Odan çok büyük olduğu için ferahlığı bozmamış zaten
Aynen öyle sende zevkli ve güzel bir eve sahipsin zatenAynen öyle, büyük kızım şimdilik kullansın diye montessoriyi 2 aldık gelmiyor bile hanımefendi, odasında kalacakmış
İhtiyaca göre ev şekilleniyor, Allah hepimize sağlık huzur versin
Yaa teşekkür ederimAynen öyle sende zevkli ve güzel bir eve sahipsin zaten
Olur canım hayırlısıyla çok iyi anlıyorum seniİnşallah, o günleri de görelim bakalım, şu an doğuma o kadar odaklı ve stresindeyim ki bi doğum yapıp evimize gelseydik hayırlısıyla
Mevsim geçişinden dolayı mı acaba? Geçmiş olsun canım, bende çok özledim temizlik yapmayı yaKızlar son zamanlarda hep bi halsizlik hep bi uyku hali var bende gözümü açamıyorumvar mı tavsiyesi olan
Bi hap olsa atsam da şöyle dip köşe bi temizlik yapsam
Bahardandır o ben de öyleyim uyumak istiyorum kesintisiz 3-5 saat en azındanKızlar son zamanlarda hep bi halsizlik hep bi uyku hali var bende gözümü açamıyorumvar mı tavsiyesi olan
Bi hap olsa atsam da şöyle dip köşe bi temizlik yapsam
Evet canım sonunda ev istediğim gibi oluyorSüper bir şey bu,
Ferahlıkta zirvedesin
Aynen yaa ama nerdeeeeBahardandır o ben de öyleyim uyumak istiyorum kesintisiz 3-5 saat en azından
Sağol bellezamMiaaa kurtuldun yani en sonunda dolabından ve çiçekli yatak başlığından :) gözün aydın diyelim
Yeni odanı güle güle kullan.
Senin yine gelip yapan var ben dağınıklığı toplayıp onu da çağıramıyorum ev aldı başını gidiyorMevsim geçişinden dolayı mı acaba? Geçmiş olsun canım, bende çok özledim temizlik yapmayı ya
Senin yine gelip yapan var ben dağınıklığı toplayıp onu da çağıramıyorum ev aldı başını gidiyor
Bazadan bende vazgeçemem. Toparlayıcı oluyor :)Aynen aslında çok eşyanın farkına varamıyoruz normal kabul ediyoruz
Evin baya ferahlayacak süper
Ben bazalardan vazgecemedim
Içinde misafir yorgani yastığı var
Ütü masam ve ütü de orda
Balkon minderlerini yıkarsam yine baza altına koyarım
Evde ki herşeyi topluyor
Ama çerçeve ve başlıktan kurtuldugum için kaydırıp altını silebiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?