Gece holü deniyor oraya lindalinda

Aynen öyle, büyük kızım şimdilik kullansın diye montessoriyi 2 aldım gelmiyor bile hanımefendi, odasında kalacakmış

İhtiyaca göre ev şekilleniyor, Allah hepimize sağlık huzur versin
Bebek yatar emekleyince kendi girer yatar. Odan çok büyük olduğu için ferahlığı bozmamış zaten

Aynen öyle, büyük kızım şimdilik kullansın diye montessoriyi 2 aldık gelmiyor bile hanımefendi, odasında kalacakmış

İhtiyaca göre ev şekilleniyor, Allah hepimize sağlık huzur versin
Aynen öyle sende zevkli ve güzel bir eve sahipsin zaten

İnşallah, o günleri de görelim bakalım, şu an doğuma o kadar odaklı ve stresindeyim ki bi doğum yapıp evimize gelseydik hayırlısıyla
Olur canım hayırlısıyla çok iyi anlıyorum seni sağ salim geleceksiniz inşallah

Kızlar son zamanlarda hep bi halsizlik hep bi uyku hali var bende gözümü açamıyorum var mı tavsiyesi olan
Bi hap olsa atsam da şöyle dip köşe bi temizlik yapsam

Kızlar son zamanlarda hep bi halsizlik hep bi uyku hali var bende gözümü açamıyorum var mı tavsiyesi olan
Mevsim geçişinden dolayı mı acaba? Geçmiş olsun canım, bende çok özledim temizlik yapmayı ya

Miaaa kurtuldun yani en sonunda dolabından ve çiçekli yatak başlığından :) gözün aydın diyelim
Yeni odanı güle güle kullan.

Bahardandır o ben de öyleyim uyumak istiyorum kesintisiz 3-5 saat en azından

Mevsim geçişinden dolayı mı acaba? Geçmiş olsun canım, bende çok özledim temizlik yapmayı ya
Senin yine gelip yapan var ben dağınıklığı toplayıp onu da çağıramıyorum ev aldı başını gidiyor

Senin yine gelip yapan var ben dağınıklığı toplayıp onu da çağıramıyorum ev aldı başını gidiyor

Nankör bu temizlik işi, 1 gün rahat oturtabiliyoruz ne oluyo ki sanki. Sonra yine topla sil süpür

Bazadan bende vazgeçemem. Toparlayıcı oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…