- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223
Kız google translate var benden iyi çeviriyor artık hahahahah

ben bilmem almasın seni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız google translate var benden iyi çeviriyor artık hahahahah
Ben yapmıştım aslında ama tam olarak şurayı çevir dememiştiniz![]()
Kimsenin aklına gelmemiş demekkiYa bu arada ben de hatırlamıyorum ha yoksa google translate yazar cevirdim derdim.ama ahhahh
Çünkü ekran görüntüsüydüYa bu arada ben de hatırlamıyorum ha yoksa google translate yazar cevirdim derdim.ama ahhahh
Ben sana selam verdim yaaBen yapmıştım aslında ama tam olarak şurayı çevir dememiştiniz![]()
Ben sana selam verdim yaaNaBer dedim
![]()
Temiz mutfak fotosu isterim o zamanakşam 19:00 da başladım
Koltuk altları yatak altları dahil bütün odaları süpürdüm
Mutfak topladım
Yemek yaptım
aralarda bez değiştirme, çişe götürme falan da var tabi
Bu günü de kurtardık darısı yarına inşallah![]()
Geçmişi okudum özet geçmişsin durumu bak şimdi hakkını yemeyelimşaka bi yana bana ekran görüntüsü yollamadınız
![]()
Senden ne haber![]()
Yemek yaptım dedimTemiz mutfak fotosu isterim o zaman![]()
Ben de iyiyim çok şükür yemek çamaşır bulaşık çoluk çocuk yuvarlanıp gidiyoruzşaka bi yana bana ekran görüntüsü yollamadınız
Senden ne haber![]()
Yemek yaptım dedim
Yemek yedik sofrayı topladım demedim![]()
Ne guzell masallah keske bende basarabilsem kahve makinam, tost makinam, ekmek.yapma makinam, kucuk firinim ,hepsi tezgahimda mutfakta kucuk oysa herseyi gereksiz ne varsa atarim veririm ama bunlar demirbas40 kere bölseler de azmettim çektim
1.gün tamam patron![]()
Benim dolapta çoğu. Yer yoksa mecburNe guzell masallah keske bende basarabilsem kahve makinam, tost makinam, ekmek.yapma makinam, kucuk firinim ,hepsi tezgahimda mutfakta kucuk oysa herseyi gereksiz ne varsa atarim veririm ama bunlar demirbas![]()