sıcak su hiç içemem, kışın bile tüm aile buzdolabından içeriz. soğuksu lezzetli ve ferahlatıcı oluyor. içtikçe içesi geliyor insan ferahladıkçaSu içmek
aslında hiç su içmediğimi farkettim.
nedeni ise boğazımın hassas olması ve su ihtiyacımı sıcak içeceklerden karşılamam.
2 gündür su içmeye calısıyorum.
su şisemi yazıcının fanına yakın yere koydum
böylece suyum ılık kalıyor.
hedefim en az 1,5 lt su içmek.
sıcak su hiç içemem, kışın bile tüm aile buzdolabından içeriz. soğuksu lezzetli ve ferahlatıcı oluyor. içtikçe içesi geliyor insan ferahladıkça
bu arada iş yerinde 6 cd (sevdiğim pop nostalji ve türküler vs ) daha içlerini kopyalayıp attım
Su içmek
aslında hiç su içmediğimi farkettim.
nedeni ise boğazımın hassas olması ve su ihtiyacımı sıcak içeceklerden karşılamam.
2 gündür su içmeye calısıyorum.
su şisemi yazıcının fanına yakın yere koydum
böylece suyum ılık kalıyor.
hedefim en az 1,5 lt su içmek.
ben de çok az su içiyorum
oysa ki cilde ne kadar faydalı..
instagramda bakıyorum da bazı arkadaşlar hem çalışıyor, hem spor yapıyor, hem arkadaşlarıyla dışarı çıkıyor, aynı zamanda evli ve çocuklu. yani zaman ayırmaları gereken bir de ev işleri var. diğer yandan hobileri var kanaviçe örgü bilumum becerileri var. hepsinden önemlisi bütün bunlara ayırabilecek zamanları var, enerjileri var. çok gıpta ediyorum, çok özeniyorum. çünkü kendime bakıyorum evden işe, işten eve. özellikle çocuğum olduktan sonra arkadaşlarımla çok nadir ve kısıtlı zamanlarda görüşür oldum. ev işi zaten genelde haftasonuna kalıyor. e bir yandan vücut dinlenmek istiyor. ne spor ne aktivite ne hobi hiçbiri yok. toparlanmak lazım, bir şeyler yapmak lazım, zamanı güzel yönetmek dolu dolu geçirmek lazım. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Öyle mi dersino intagramdaki kişilerin çoğu kendi işlerini yapıyor.
yada esnek iş saatlerine sahipler.
cumartesi-pazarı tatildir.
evde mutlaka temizlik için yardım alıyorlardır.
sabah spor kahvaltı iş cıkısı yemek arkadas buluşması
haftasonları gezi sinema çocukla aktivite seklindedir.
Hayırlı sabahlar;
Pazartesi ;
- bugün iş yükümü azaltınca ofiste masamı temizleyeceğim. TEMİZLEDİM.
- iş programımı düzenleyeceğim. DÜZENLEDİM.
- akşam eve gidince genel bakımlarımı yapacağım. UYGULADIM
- bugün dizim var izler yatarım büyük ihtimal DİZİYİ YARIDA KESİP UYUDUM
Salı;
- Rutin işleri verdikten sonra ara yapıp iş programı yapıcam. YAPTIM
- İş düzenimle alakalı araştırmalar yapıcam. !!! YAPAMADIM !!!
- Akşam eve gidince genel bakımlarımı yapıcam . !!! YAPAMADIM !!!
- Bu akşam ev sohbetinden sonra kitap okuyacağım . OKUDUM
Çarşamba;
-Rutin işleri verdikten sonra ara yapıp iş programı yapıcam. YAPTIM
-İş düzenimle alakalı araştırmalar yapıcam. !!! YAPAMADIM !!!
-Akşam eve gidince genel bakımlarımı yapıcam. !!! YAPAMADIM !!!
- Bugün dizim var izler Uyurum . UYGULANDI AMA GEÇ UYUDUM BİRAZ
instagramda bakıyorum da bazı arkadaşlar hem çalışıyor, hem spor yapıyor, hem arkadaşlarıyla dışarı çıkıyor, aynı zamanda evli ve çocuklu. yani zaman ayırmaları gereken bir de ev işleri var. diğer yandan hobileri var kanaviçe örgü bilumum becerileri var. hepsinden önemlisi bütün bunlara ayırabilecek zamanları var, enerjileri var. çok gıpta ediyorum, çok özeniyorum. çünkü kendime bakıyorum evden işe, işten eve. özellikle çocuğum olduktan sonra arkadaşlarımla çok nadir ve kısıtlı zamanlarda görüşür oldum. ev işi zaten genelde haftasonuna kalıyor. e bir yandan vücut dinlenmek istiyor. ne spor ne aktivite ne hobi hiçbiri yok. toparlanmak lazım, bir şeyler yapmak lazım, zamanı güzel yönetmek dolu dolu geçirmek lazım. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Kusura bakmayın üzerime vazife değil siz de cevaplamak zorunda değilsiniz ama merak ettim dizi izlemek için neden kendinizi zorluyorsunuz? Başka bir seçenek çok daha kısa sürer ve size daha çok fayda verip ayrıca mutlu da edebilir.