Hoşgeldin :)
minimal olmuşsun baya
benimde çok planım var ama uygulamak zor.
bakalım ne zaman uygulamaya geçicem
teşekkürler bu arada :)
bu sayfayı keşfetmeden önce düzen meraklısıydım..
bundan dolayı hiçbir işim bitmiyordu. Sürekli düzenleyiceler yok hurçlar vs her tarafım kutular organizeler vs.
tabi o kadar çok kutum vardı ki tırnak makasını evde tırım tırım ardağım günlerimi biliyorum..
ve çok gergin ve sinirli biri olmaya başladığım an farkettim senin konunu...
sonra yavaş yavaş kullanmadığım büyük şeylerden başladım.
yolluklar kenarda yeni ev alırsam diye ayırdığım tabureler..
belki bir gün giyerim diye kıyafetler..ayakkabılar...
ikinci çocuğum olursa diye ayırdığım oyuncaklar kıyafetler...
insan misafir için pijamasından terliğine nevresiminden battaniyesine kenarda eşya tutar mı yahu..
bunlar kaç defa kullanıldı diye sorarsan bir en fazla 2 olsun çünkü şehir dışından yatılıya gelicek misafirimiz yok ki ...
nevresimlerim eskimişti renkleri filan soldu yıpranmaya yüz tuttu...
bi baktım şu lohusa yatağı için nevresim yaptırılır bende 3 tane vardı ondan ve pamuk oranı yüksek saten ve benim zevkime göre yaptırıldığı için neden kullanmıyorsun pakize benden önemli bir misafir mi var dedim çıkardım dolaptan
etti mi sana 2 raf açığa çıktı bile...
sonra gel zaman git zaman mutfakta günlük hep aynı şeyleri kullandığımı ve gerçekten severek kullandığımı farkedince ne kadar ıvır zıvır varsa gönderdim..
salonum sürekli dağınık geliyordu gözüme toplasamda dağınık..
aslında dağınıklık masa üzerinde duran çerçeve konsolda duran çerçeve mumluklar vazolar tepsiler geçen ay bana bir daral geldi kaldırdım hepsini depolamaya bir tane vazo bir tanede kavanoz bıraktım bir tanede canlı orkidem kaldı
üzerine birde 6 kırlent vardı onlarıda 4 e indirdim ay benim salon aslında bayaa büyükmüş ama farkında değilmişim...
dün misafirim vardı 8 yetişkin 3 tane de çocuk vardı 11 de gittiler evi üstten süpürdüm ortalığı topladım balkonumu sildim elimi yüzümü yıkayıp yatağa girdiğimde 11:30 du eski ben olsaydım kalırdı bulaşıklar vs amannn yarın yaparım deyip yatağıma yatardım sonra kafamda eve gidince süpürürüm yok önce kahve içerim aslında önce yemek sonra temizlik bir süre düşünce olurdu ... şimdi zihnimde bedenimde rahat...
maddi olarak birikim yapamadım çünkü düğün dernek bebek bitmek bilmedi :))
ama manevi olarak gerçekten aşırı huzurluyummm
bunda seninde payın var
Mia-
teşekkür ederim