Popüler Konu Minimal Yaşam

Bugün dagınıklık toplanıcak detaya girmeden.
ev süpürülecek.
yemek yapılacak.

pazar günü kahvaltı yapılır
yataklar toplanır
sonrasında gezmeyi planlıyorum annemle.

Mrb kızlar...10.00 da uyandım kahvaltı mutfak toplama bitti...evi süpürdum sildim banyoyu temizledim...çamaşır yıkandı asıldı...mutfakta 4 sandalye vardı birini balkona cikardim atılacak...sadece salon temizliği kaldı koltukları çekip arkalarını temizlicem salonun halisini değiştiricem...internetten kendime ve eşime pijama takımı söylemiştim birazdan onları atarim makinaya atılacak iç çamaşırları var onlara bakmam lazım oğlumla bugün hep eşim ilgilendi dahada birşey yapamam söylenmeye başladı cunku

sadece alışveriş kaldı her şey tamam dusumu aldım uzaniyorum
kitap okuyarak kendime gelmek istiyorum. biraz bakayim netten sipariş verebilirim
gezerek almak daha zevkli ama cocuk la ne mumkun

Bugun yemegim var butun islerim bitmis gibi sanki.
Okadar hafifim.
Sabah camasir katladim yerlestirdim.
1 cekmece ve 2 sepetin icini doktum.
Luzumsuz ivir zivirlari attım.
Sepetler ahsap yikadim onlarida
Suan icine bisi koymicam kaldiricam.
Ortada bir sepet olunca ici bir an da doluyor.
En iyisi ortada birakmamak.
Sifonyerin uzerinde duruyordu o 2 sepet simdi uzeri bos daha ferah rahat rahat temizlik yapiyorum.
Atmak tam bir detox valla ruhuma iyi geliyor.

süpersin cnm pijama dedin hemen sorayim hangi marka aldın beğendin mi bende alacağım hep attım minimal olunca eskileri isr yaamayanlari

Kizlar bisi sorucam size cam ocak sizce netten alinir mi?
Alsam mi?
Cok tereddutde kaldim

şimdi 1 posta daha attım makineye yıkansin aşarım yarın aksam da bornoz havlular falan yıkanır aşarım kurur

merhaba minimalistlik denen birseyin oldigunu bi arkdsmdan ogrendim.surekli benim evimi yasam tarzimi gorup sen tam minimalistsin diyodu.kndisi de oyle olmk istiyomus.topigi biraz inceledim gercekten tam olarak bnm yasamim bu sekilde.ama kndi kisilik yapim bu.az ve ise yarar esya.evimde asla ise yaramayan esya kiyafet barinamaz.boyle bi akim oldugunu bilmiyodum hosuma gitti

süpersin cnm pijama dedin hemen sorayim hangi marka aldın beğendin mi bende alacağım hep attım minimal olunca eskileri isr yaamayanlari
Trendyoldan söyledim canım kampanya vardı bitti ama...yazlık baya ince kumaşı bilindik bir marka değil

Işlerim bitmedi ama oğlum uyudu bende biraz uyucam kalanını akşam yaparım artık.... Benim en büyük sorunum gunduz uykusu alışkanlık yaptı çocuk uyuyunca bende uyuyorum malesef...aslinda o bir saatte ne çok iş yapilabilir

Ne aldilar ?
Ne oneriyorsunuz?
Set usti olarak kullanicam
Ankastre takım olarak beko dan aldılar beyaz renk...benimki gri olduğu icin bir süre sonra leke yapıyor su lekesi gibi kullanışlı olmadi...Siyah zaten inanılmaz kötü günde iki defa detaylı temizlemen lazım biraz cam açık kalsın sanki tozu kendine çekiyor.. en güzeli beyaz tertemiz benim fikrim yani

Bende beyaz alicam ama set ustu ankastre falan degil.
Sadece ocak olarak.
Izgarali istemiyorum temizlemesi zorluk.
Cam da memnuniyet azsa ne alsam bilemedim

tr_lelli benim cam vardı. Patladı. Garantisi bitmediği için yenisini taktılar. Bu da cam. Şimdilik kullanıyorum.

Ben gardırobuma giremedim bugün. Hem canım yapmak istiyor hem de kaçıyorum sanki.

Buzluktan daha önce koyduğum Elmalı harcı çıkardım. Elmalı turta yaptım.
Daha önce yine buzluğa koyduğum salatalıkları çıkardım. Cacık yaptım.
Yaprak çıkardım. Akşama saracağım.

Bugün ayrıca markete gittim, spor yaptım. Duş aldım. Kitabımdan bayağı okudum. Namazlarımı kıldım. Verimli bir gündü benim için.

Oğlumu biraz dışarıda gezdireyim dedim 1 saat gelmedi eve çok yoruldum alisveriside yaptık geldik...kıymalı makarna ve tarhana çorbası yapıyorum salata ayran yeterli şükür...Bu arada önümüzdeki ay taşınıyoruz başka şehire orada oğlumu yarım gün kreşe vericem yoksa çıldırıcam enerjisini atsın biraz çocuk...30 aylık olunca vermiş olurum sizce erken mi sabah gönderirim öğlen 1 yada 2 de alırım

canım ben oğlumu çalıştığım için ilk kez 27 aylıkken vermiştim. üstelik tam gün. çok şükür ıyi insanlarla karşılaştık. oğlumun gelişiminde çok katkısı oldu.
bence durumun uygunsa verebilirsin kreşler hafta ici 5 gun yarim haftada 3 gün şeklinde çeşitli seçenek sunuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…