- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
süpersin cnm pijama dedin hemen sorayim hangi marka aldın beğendin mi bende alacağım hep attım minimal olunca eskileri isr yaamayanlariMrb kızlar...10.00 da uyandım kahvaltı mutfak toplama bitti...evi süpürdum sildim banyoyu temizledim...çamaşır yıkandı asıldı...mutfakta 4 sandalye vardı birini balkona cikardim atılacak...sadece salon temizliği kaldı koltukları çekip arkalarını temizlicem salonun halisini değiştiricem...internetten kendime ve eşime pijama takımı söylemiştim birazdan onları atarim makinaya atılacak iç çamaşırları var onlara bakmam lazım oğlumla bugün hep eşim ilgilendi dahada birşey yapamam söylenmeye başladı cunku
Trendyoldan söyledim canım kampanya vardı bitti ama...yazlık baya ince kumaşı bilindik bir marka değilsüpersin cnm pijama dedin hemen sorayim hangi marka aldın beğendin mi bende alacağım hep attım minimal olunca eskileri isr yaamayanlari
Cam almanı pek tavsiye etmem çünkü çok fazla görüyoruz patladığını annem ve abimde geçen sene yenilediler cam aldırmadımKizlar bisi sorucam size cam ocak sizce netten alinir mi?
Alsam mi?
Cok tereddutde kaldim
Ne aldilar ?Cam almanı pek tavsiye etmem çünkü çok fazla görüyoruz patladığını annem ve abimde geçen sene yenilediler cam aldırmadım
Ankastre takım olarak beko dan aldılar beyaz renk...benimki gri olduğu icin bir süre sonra leke yapıyor su lekesi gibi kullanışlı olmadi...Siyah zaten inanılmaz kötü günde iki defa detaylı temizlemen lazım biraz cam açık kalsın sanki tozu kendine çekiyor.. en güzeli beyaz tertemiz benim fikrim yaniNe aldilar ?
Ne oneriyorsunuz?
Set usti olarak kullanicam
Bende beyaz alicam ama set ustu ankastre falan degil.Ankastre takım olarak beko dan aldılar beyaz renk...benimki gri olduğu icin bir süre sonra leke yapıyor su lekesi gibi kullanışlı olmadi...Siyah zaten inanılmaz kötü günde iki defa detaylı temizlemen lazım biraz cam açık kalsın sanki tozu kendine çekiyor.. en güzeli beyaz tertemiz benim fikrim yani
anladım cnm teşekkürlerTrendyoldan söyledim canım kampanya vardı bitti ama...yazlık baya ince kumaşı bilindik bir marka değil
canım ben oğlumu çalıştığım için ilk kez 27 aylıkken vermiştim. üstelik tam gün. çok şükür ıyi insanlarla karşılaştık. oğlumun gelişiminde çok katkısı oldu.Oğlumu biraz dışarıda gezdireyim dedim 1 saat gelmedi eve çok yoruldum alisveriside yaptık geldik...kıymalı makarna ve tarhana çorbası yapıyorum salata ayran yeterli şükür...Bu arada önümüzdeki ay taşınıyoruz başka şehire orada oğlumu yarım gün kreşe vericem yoksa çıldırıcam enerjisini atsın biraz çocuk...30 aylık olunca vermiş olurum sizce erken mi sabah gönderirim öğlen 1 yada 2 de alırım