çok geçmiş olsunKızım hasta, ateşlendi, gece hiç uyumadık, sabah dra gittik, zombi gibiyim, çok yorgunum, kuzum da mızmız, zor bi gün.
Zorunlu olarak eczaneye 77 tl gitti. (Burun aspiratörü, yedek uç, serum fizyolojik)Sağolsun devlet hiçbirini karşılamıyor.
oh ohh ne çok şey yapmışsın, ben okurken yoruldumBugun
Anneme yumurta verdim koyden geliyor
Sabah kizima yediriyorlar
2 poset kiyafet verdim
Yedek giydiriyor
Kuculmus kiyafetler de gordum bi ara bakmam lazim dolaba
Bos odami temizledim kaldi 1 oda
Bir gunluk mola verip baslicam oraya
Camasir serdim kuruyanlar katlandi
1 mak kizimin esyalari yikanicak ve beyazlar var
Yarinin yemegide pisiyor hazir olsun
Yatmadan daginiklik toplicam baska turlu basa cikamicam evle
Camasir mak filtresini ve deterjan bolumunu temizledim
Firina temizleyici doktum birazdan telliycem
Yarin patates sogan sepetine bakicam
Ve ütü kaldi yine annem gelince
Mola vermis oldum
Benim yer silme mopumu cok begendi siparis vericem
Alisveris baskalarina yapiyorum artik :)
Abur cubur yemedim
Gunun bildirimini yaptim
aynen bizde de tatlı kahvaltılıklar yenmiyor. sarelle hariç :)) sarelle yazdığıma bakmayın anlaşılması için öyle yazdım. tabiki torku alıyoruz. Türk malı :)Bu arada 1 corap atildi eskidi
Mayonez ve ketcap atildi tarihi gecmis
Almicam artik bunlari kullanamiyoruz
Pekmez tahin anneme verildi
Recel atildi sekerlenmis
tatli tuketemiyoruz
harikaBugun bende mutfaktaki eskimeeye baslayan plastik kaplari attim.tabiki geri dönüşüme
Meyve kabuklarindan temizlik sirkemi kurdum yine...
Esimin iki yil once aldigi montun basliginda tuy vardı takmiyodu kadin montu gibi diye onu soktum.ve kizima bot susu yaptim.. cok sevindi garibim...
Kirilmis pastel boyalari eritip birlestirdim...
eski kotlardan çanta biliyoruz da yelek hiç duymamıştım. süpersiniz vallaBen hemen atma taraftari degilim..degerlendiririm ...baska bir yerde.boylece harcadigim para minimuma iner...
Ev hanimi olmak bunu gerektirir..
Rejimim sonunda 34 beden kotttan 28e dustum...simdi eski kotlardan kot yelek yapicam bahara..pacasindan dantelli canta ...bide saga solada hediye veriyorum ..para harcamadan
ooo aferin o görümceye :)maşşallah size kızlar.. bu hafta hep ağrı ve halsizlikle geçti.. evle ilgilenemedim. küçük görümcen 4-5 gündür bende, küçük dediğim liseye gidiyor.. bende ev sakin olduğu için ders çalışabiliyor.. sorularını da bana getiriyor çözüyoruz.. neyse benim evi gayette tertemiz yapıyor.. akşam iş çıkışı eve gidince ya banyo wc yıkanmış, ya da odalar süpürülüp silinmiş, toz alınmış.. mutfak temizlenmiş falan.. ben de sadece uzanıyorum halsizliktenn.. biraz toparlansam tekrar her gün bir oda düzenime geçeceğm inşallah..
ben de dün markette alışveriş yaparken mutfak bezi almak istedim baktım baktım neyse dedim biraz daha idare edeyim
akşam ortalık topla, ye iç mutfak topla, bir de kızımı yıkadım. başka da bir şey yapmadım
bizde tam tersi aslında. evin bütün alışverişini eşim yapar. dün işi uzayınca ben çıkmak zorunda kaldım.Ben markete cıkıcam da çok üşeniyorum.
eşime aldırıyorum genelde abur cubur alıp geliyo
eksikler kalıyo.
Dün Eğitim binasının orada avm vardı
Hediye işinin bir kısmını hallettim
Kendime de istediğim botu aldım
Başka mağazalara ihtiyaç dışı işlere girişmedim
Bu bile benim için başarı
eskiden olsa ....
ooooo süpersinBen hemen atma taraftari degilim..degerlendiririm ...baska bir yerde.boylece harcadigim para minimuma iner...
Ev hanimi olmak bunu gerektirir..
Rejimim sonunda 34 beden kotttan 28e dustum...simdi eski kotlardan kot yelek yapicam bahara..pacasindan dantelli canta ...bide saga solada hediye veriyorum ..para harcamadan
Selam kızlar
Evdeyim bugün. Ve atacak birşeyler illaki bulurum
dün 120 tl verip yemek fişi aldım öğle yemeklerini iş yerinde yiyorum. (zorunlu ihtiyaçtı harcamam)
diyet öğleye kadar iyi gitti ama akşam yemeğinde kayınvalidedeydik ipin ucu kaçtı.
hala planlama aşamasına geçemedim. hem iş yerinde hem evde işler birikti kafamı toplayıp plan yapmam lazım
Ozel bi cayim var onun sayesinde ...isteyen olursa markasini ozelden yazayim burda söyleyemem...yanlis anlasilirooooo süpersin
nasıl gitti kilolar bize de biraz taktik verir misin
ben marka veriyorum sen de ver nolucak hepimiz öğrenelimOzel bi cayim var onun sayesinde ...isteyen olursa markasini ozelden yazayim burda söyleyemem...yanlis anlasilir