Popüler Konu Minimal Yaşam

İki yildir bir ayakkabiyla idare ediyorum ...cocukl
boyle gidalari veriyoruz denk dusunce ama aslinda kek kurabiye yaparken degerlendirilebilr..recel sekerlenince sicak suya oturtun karistirin arada bi eski haline donuyo.
.ayni sey pekmez ve bal içinde gecerli
Dogum sonrasi cok tatli yedim
Yine arada sadece ben yiyorum
Receli kenara ayirmistim
Onuda anneme veriyim o zaman ben bozuldu sanmistim
Bal hic yemem :)
Ama ogrendim sayende sagol

Bugun bende mutfaktaki eskimeeye baslayan plastik kaplari attim.tabiki geri dönüşüme
Meyve kabuklarindan temizlik sirkemi kurdum yine...
Esimin iki yil once aldigi montun basliginda tuy vardı takmiyodu kadin montu gibi diye onu soktum.ve kizima bot susu yaptim.. cok sevindi garibim...
Kirilmis pastel boyalari eritip birlestirdim...

Bugun bende mutfaktaki eskimeeye baslayan plastik kaplari attim.tabiki geri dönüşüme
Meyve kabuklarindan temizlik sirkemi kurdum yine...
Esimin iki yil once aldigi montun basliginda tuy vardı takmiyodu kadin montu gibi diye onu soktum.ve kizima bot susu yaptim.. cok sevindi garibim...
Kirilmis pastel boyalari eritip birlestirdim...
Vay cok yaratici cozumler yapiyosun
Minimalligin zirvesi boyle olsa gerek :)

Vay cok yaratici cozumler yapiyosun
Minimalligin zirvesi boyle olsa gerek :)
Ben hemen atma taraftari degilim..degerlendiririm ...baska bir yerde.boylece harcadigim para minimuma iner...
Ev hanimi olmak bunu gerektirir..
Rejimim sonunda 34 beden kotttan 28e dustum...simdi eski kotlardan kot yelek yapicam bahara..pacasindan dantelli canta ...bide saga solada hediye veriyorum ..para harcamadan :halay::KK45:

Aa ustteki mesaj yarim cikmis iki cocuklu olunca once onlar dusunulyo..ev hanimi oluncada pek disari cikilamadigindan ihtiyac olmuyo yazmistim
Ben de biraz o yuzden idare ediyorum bu gidisle kisi cikaririm zaten bu sehirde ilk kisim hala sonbahar gibi buralar kisi goremeyecegiz bu gidisle cizmeye de cok ihtiyacim olmayacak sanirim

Günaydınlar
Sabah 7:15 de uyandım
kahvaltımı yaptım
çöp attım.
hazırlandım işe geldim.

Bugün kendime bakım yapıcam.
çamaşır yıka as katla yapıcam.
yemeğim hazır
sonrası canım isterse yapıcam temizlik.

ben de hafta içi çamaşırları yıkayıp asıyorum .
hafta sonu daha rahat etmek için.
cuma akşamından süpürüyorum . siliyorum .
cumartesi , pazar çocuklarla ilgileniyorum. kendime vakit ayırıyorum.
minimal yaşamı ben de son 3 yıldır uyguluyorum.
çoğu eşyadan kurtuldum. verdim . sattım . bağışladım vs
çok eşya çok iş demek . çocukların karıştıracağı , kıracağı, dökeceği ortam demek .
evime gelen sadeliğe şaşıyor. kendim renkli bi kişilik olunca. tezat buluyorlar evim ile beni

ben de hafta içi çamaşırları yıkayıp asıyorum .
hafta sonu daha rahat etmek için.
cuma akşamından süpürüyorum . siliyorum .
cumartesi , pazar çocuklarla ilgileniyorum. kendime vakit ayırıyorum.
minimal yaşamı ben de son 3 yıldır uyguluyorum.
çoğu eşyadan kurtuldum. verdim . sattım . bağışladım vs
çok eşya çok iş demek . çocukların karıştıracağı , kıracağı, dökeceği ortam demek .
evime gelen sadeliğe şaşıyor. kendim renkli bi kişilik olunca. tezat buluyorlar evim ile beni

bende cumartesi misafirliğe gidicem pazarda çok iş olsun istemiyorum :)

bende cumartesi misafirliğe gidicem pazarda çok iş olsun istemiyorum :)
ben de 3 çocukla Ankara ya gideceğim .
4 gün kadar kalmayı düşünüyorum .
sonra gelirim evimin tadını çıkarırım inşallah .
çalışıyorum . önümüzdeki hafta için izin almıştım.

Günaydın
Esim işe gitti hic bisi yapmadan geri devrildim.
Ilerleyen saatlerde bakicam artik :)

maşşallah size kızlar.. bu hafta hep ağrı ve halsizlikle geçti.. evle ilgilenemedim. küçük görümcen 4-5 gündür bende, küçük dediğim liseye gidiyor.. bende ev sakin olduğu için ders çalışabiliyor.. sorularını da bana getiriyor çözüyoruz.. neyse benim evi gayette tertemiz yapıyor.. akşam iş çıkışı eve gidince ya banyo wc yıkanmış, ya da odalar süpürülüp silinmiş, toz alınmış.. mutfak temizlenmiş falan.. ben de sadece uzanıyorum halsizliktenn.. biraz toparlansam tekrar her gün bir oda düzenime geçeceğm inşallah..

X