Popüler Konu Minimal Yaşam

1 yumurta fircasi 1 banyo cifi 2 tane bos deterjan kutusu muffin kagitlari 1 ilac 1 yogurt kovasi atildi
Yaa ben bugun 2 tane 6li cay bardagi aldim ama ihtiyacti kirila kirila evde 4 tane kalmisti istedigim tipte bulamiyorum diye almamistim bugun 6lisi 4.95e buldum cok uygun geldi aldim
Bi de bi de sey aldim :) 2 tane yagdanlik aldim 2 ay once kirilmisti yagdanligim uygun yollu bisi ariyorudum bugun onu da 4.95ten buldum aldim o da ihtiyac
Bi de seyyy :) ogluma kitap aldim kitap zaten hep ihtiyac :) 2.50 da o

Bugün mutfak dolap içlerini temizledim.Atılacak hiçbir şey yok .
Hemen silip bitirdim.Ne rahat dolapların tıkış tıkış olmaması.

Bir de daha önce yazmıştım oturma odam yok salonu kullanıyorum diye
Oturma odası olan yerde iki çekyat var başka şey yoktu
Salon takımı maalesef evlenirken(9 yıl önceki aklım)tam takım olarak aldık
1 küçük 1 büyük vitrin, konsol ve yemek masası ayrıca koltuklar tabii
Vitrinleri çekyatların olduğu odaya götürdüm gözümün önünden gittiler en azından.
Oda ferahladı .Konsolun üstünde tv var, vitrinlerin içi boştu atılacak bişey yok yani.
Kendi evimize gittiğimizde bunların hiçbiri bizimle gelmeyecek tabii ki
Koltuk takımı veküçük bir tv ünitesi alıcam . Masa takımı almayı düşünmüyorum bomboş bir yer olacak inşallah

Bu hafta annemdeyim, onun evden fazlalıkları büyük uğraşlar sonucu atıyorum, çok da dikkat çekmeyecek şeyleri atıyorum. Geçen hafta biraz fazla şey elden çıkardım, bu hafta yokum diye, bildirim yapıyorum
7 parça
Çocuğun okulda bir yere takıp yırtığı kazağı ( buna üzüldüm yeniydi)
2 adet çocuk çamaşırı
2 adet çocuk atlet
Ders notları (bunlarda uzun zamandır duruyor, elime geçtikçe atacağım yine)
Kullanılmamış ajanda ve defterler (kardeşim öğrenci ona verdim)

Yine geçen hafta 5 atlet aldım, 5 tane eskiyenlerden attım( atarken de bir yeri silip öyle çöpe atıyorum)

Bu hafta alınan 2 gömlek ve bir kazağa karşılık da evden herhangi 3 parça çıkaracağım

Günaydın
Benim yatak odası karıştı yine.
Çamaşır katlancak dolap ici duzenlencek.

Ya emel banlanmis galiba simdi suclandim bak biz sebep olduk sanirim yaa
ayyyy kendimi çok suçlu hissediyorum. ben marka veriyorum sen de ver nolucak demiştim. neye göre banlanıyoruz anlamıyorum ki bazen. neyse pazartesi aramıza döner diye düşünüyorum.

Kızım iyileşti şimdi de ben hastayım

Eşim kar tatili sebebi ile evde, ben yatıyorum.

Akşama yemek yapmayacağım, eşim halledecek.

İşin kötüsü sömestr dolayısıyla il dışından yatılı misafirlerim gelecek yarın.

Çok gerginim. Kız uyanınca ev süpürülüp silinecek, wc banyo temizlenecek, yarına ne yemek yapacağım, acayip bitiğim.

Bikaç gündür zor geçiyor kendimi iyi hissetmiyorum ama en azından bulaşık çamaşır biriktirmedim hep yıkandı, yerleştirildi. Evim dağınık ve düzensiz değil sadece süpürülmek istiyo. Buna da şükür.

Allah büyüktür. Du bakalım nasıl halletcez.

Çok geçmiş olsun. Hastalığa denk gelmesi kötü olmuş ama sanırım ilk hazırlığı sen yaparsın sonra misafirler gelince yardım ederler diye ümit ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…