Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben 2 kez yedim. birinde tartışma ortamındaydım birini savunmuştum sadece suçsuzdum. birinde de sinirlendirmişlerdimune abla ziyarete gelmesin
Daha ban yemedim hiç
ben 2 kez yedim. birinde tartışma ortamındaydım birini savunmuştum sadece suçsuzdum. birinde de sinirlendirmişlerdi
evet çoook isterim teşekkür ederimOzel bi cayim var onun sayesinde ...isteyen olursa markasini ozelden yazayim burda söyleyemem...yanlis anlasilir
ben de isterim 3-4 kilo fazlam var yaz gelmeden kendimi fazla kasmadan gitsin istiyorum gitmiyorOzel bi cayim var onun sayesinde ...isteyen olursa markasini ozelden yazayim burda söyleyemem...yanlis anlasilir
Buyrun benimLelli bu konuda tecrübeli her ay bi banlanıp geliyor
Sabah yogurt kabi, su sisesi, corap attim.
1 poşet çöp çıktı.
Oturma odası ve y.odasini süpürüp sildim.
Oğlanın odasına gecicem.
Dün aksamda wc banyo kalebodurlarini silmistim.
3 mak. Çamaşır siraya girdi yikaniyor.
Dun yine evdeki tüm yastıkların iç şiltelerini degistim elyaflarını kabarttim.
Yüzlerini degistim.
Yemek yapicam sırada o var.
Haydi bakalim.
Ama ben de merak ettim :)Ozel bi cayim var onun sayesinde ...isteyen olursa markasini ozelden yazayim burda söyleyemem...yanlis anlasilir
Ne kadar sürede verdin bu kiloyu?.... yazin facebookta cikar markasi ayrica yazdigim marka degil karisik cay demek ....ben o gruba uyeyim 82den 65e dustum ...hic diyet yapmadim emziriyorum bu arada
WuhuuuBugun cocuklara portakal soydum kabuklari uce ayirdim 1)bulasik makinasi icin koku kabuguyla koyucam2 )rendeledim sekerle karistirdim huz kaliplarina koydum keklere aroma buzluga attim..3)sirkeledim on litre temizlik sirkemin icine attim ....ayrica bugun ogrendim yarim litresi otuz liraymis
Kizin kirilmis oyuncaklarini elden cikardim..
Bayatlams kahveyi kavurdum taze haline geri geldi...yenisini almayi bir hafta erteledim..bitene kadar bayatlamasin diye icine kup seker attim..
Alin bu fikirleri hanimlarr
Hayir apor yok iki cocukla bu havada nasil yapayim sadece haftada bir gun ev ici lesli calisiyirum o da denk gelirse....sadece hamur isi ve ekmek yemedim ve uc litre suNe kadar sürede verdin bu kiloyu?
Spor da mı yapmadın?
İnternetten yorumlara baktım da genelde kullananlar memnun
Limon geldi bi poset onu da limon sosu yapicam hazir satılan gibi....bu kadar limon dolapta dursa bozulur ..Wuhuuu