tabiki garanti belgelerini ben de saklıyorum onları atmaaamBen de market değil ama giyim, ayakkabı gibi ürünlerin fişini kısa bir süre saklıyorum, değişime ihtiyaç olursa diye, belli aralıklarla atıyorum
isim verilerek ya da telefon numarası ile vererek alış veriş yaptıysam, aldığım ürün sistemde kayıtlı olduğundan, fişi direk atıyorum
Dayanıklı tüketim mallarının fişini garanti için saklarm, gıda deterjan onları tutmam
tam ihtiyacım olan temizlikSelam gunaydinnn
Evi topladım.
Şöyle bir toz aldım
kuzu uyuyor.
Arkadaşıma kahvaltıya gidicem.
2 poşet çöpüm var giderken atarim.
Mutfakda onceden olsa dolabi acardim Allahim koycak yer yok oteki gozu acardim.
Masanın üzeri hep dolu olurdu fena ferahladim.
Masamin üzeri artik bos.
Dolaplar tıkış tıkış degil.
Ayrıca 2 takım çatal kaşık takımım var ikiside 12 kisilik.
Birisi daha misafirlik.
Birer gün arayla aksam deterjanli sicak suya koydum 2 takimida ne guzel parlamislar.
Sabah yerleştirdim.
Nekadar tencere çaydanlık cezve varsada cifledim
Tencere altlarını kalıp sabun ve telle ovalarsanız o kararma leke vs hepsi çıkıyor.
Nasıl mis oluyor aksam herkes yatınca koyuyorum sabah kalkınca durulayıp suzduruyorum.tam ihtiyacım olan temizlik
aynılarını benim de yapmam lazım.
kalabalığım yok ama tellemeler ciflemeler deterjanlı suda bekletmeler bana da lazım
iyi günler bu gün ütüm çok bir ton çamaşır katlandı
çatıda eski bir valiz vardı atım
ben de bu akşam eve gidince evi süpürme ve ütü yapma niyetindeyimÜtüden bende kaçıyorum ama bu hafta yapmam gerekiyor artık
Benimde ekleyin almamam lazım hiç bir seyBenim bu değiştiriceğim ürünler dışında 1 ay alışveriş yapmamak gibi sınır koyuyorum kendime.
Sizde kendinize gün belirleyin almayalım... ne dersiniz ?
tabi ihtiyaç dışı şeyler...
belleza @Papatya tr_lelli @bebekicin yorgun anneanne Y yenisey Yildiztozu16 mornergis zelalke
unuttuklarım varsa onlarda gelsinler.
şuan hızlıca yazıyorum :)
Geldim geldim :)Gel gel
Benim bu değiştiriceğim ürünler dışında 1 ay alışveriş yapmamak gibi sınır koyuyorum kendime.
belleza @Papatya tr_lelli @bebekicin yorgun anneanne Y yenisey Yildiztozu16 mornergis zelalke
canım almamaya o kadar alıştım kii. yine almam ne olacak :) ne zamana kadar peki ??Benim bu değiştiriceğim ürünler dışında 1 ay alışveriş yapmamak gibi sınır koyuyorum kendime.
almayalım. özellikle de giyim. benim şu an diş fırçalığı ve ev terliği alma düşüncem var ama zamana bıraktım acele etmiyorum. Şubat'ta ve Mart'ta doğum günü hediyeleri almam gerekecek. onlar da zorunlu :)
canım almamaya o kadar alıştım kii. yine almam ne olacak :) ne zamana kadar peki ??