Kesinlikle yaza burdayim :)
Yemek yapmak şöyle dursun bazen su içmeye firsatim olmuyor
cevabı sende :) ihtiyaçsa alınmalısonuçta ihtiyaçsa alınmalı.
benimde aldığım ürünler vardı.
beğenenler oldu mop ve oda kokusu, bizede al dediler.
yanına cam silmek için mop alıcam, kendime
acaba almalımıyım
Bende bu yasadiklarimi anı olarak anlatacagim gunleri bekliyorumKızım yeni doğduğunda ayy evdeydim.
uyuyunca bi 20 dk uyurdu hadi banyo yapımm dedim ama.
ben köpüklüyken çocuk ağlamasın mı.
nasıl yıkanıp çıktığımı bilememiştim.
susmuyorda illaki kucak olucak.
Bende bu yasadiklarimi anı olarak anlatacagim gunleri bekliyorum
Inanıyım mı simdi buna
az kaldı.
Mia- kanka bizim ihtiyaclar bitermi sence?
Öncelikle geçmiş olsunmerhaba hanımlar
geçen hafta izinliydim evimle ilgilenmek gibi planlarım vardı ama tiroid sorunum yüzünden doktor doktor gezdim. moralim bozuldu alışverişe vurdum kendimikendime, oğluma eve aldım da aldım (eşime hiçbirşey almadım ) sinirden yedim de yedim 20 günde 5 kg aldım artık bu olumsuz gidişe dur deme vakti
neyse ilaçlar etkisini gösterdi şükür iyiyim.
kaldığım yerden devam etmek için aranıza geri geldim.hayatıma bedenime evime yeniden el atma vakti geldiii
öncelik aldığım kiloları göndermek
evimi dip köşe elden geçirmek
beni mutsuz eden her şeyi hayatımdan uzaklaştırmak
Ben de 10 yıldır duran yumurtalıkları 2 ay önce bakıcıya verdim, ben rafadan yumurta nefret ettiğim gibi, ayrıca bir rafadan yumurtalık daha var, ki onu sadece beğendiğim için almıştım. O takımı da ya Bodruma indirdim ya vermiştim hatırlamıyorumGünaydın
Bende kahvaltı takımının yumurtalık diye aldığım 1 kez dahi kullanmadığım ve de kullanmayacağım porselenleri ayırdım
Atamadım henüz
Kv var
Zaten kafamda netleştirdim atılacakları
Ev boşalınca bayağı bir atacağım
Ama eskisine göre çok ferah dolaplar çekmeceler
Ben de market değil ama giyim, ayakkabı gibi ürünlerin fişini kısa bir süre saklıyorum, değişime ihtiyaç olursa diye, belli aralıklarla atıyorum1 çekmece düzenledim
Bir sürü fiş fatura banka dekontu vs attım. Bir şey alınca fişi bir süre dursun belki değiştiririz diyerek çekmecede bekletiyordum iyice birikmişler neyse ki bugün kurtuldum :)