Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kutuları çok severim :)takipteyim canım...
koçtaştan iki büyük sevimli kutu aldım.gardolabın içinde yazlıkları ve küçük gelenleri koydum.yazıflayınca giyeceğim
bizim Ocak'ta evlilik yıldönümümüzdü hediye almadıkBenim nisana kadar doğum günü yok.
sevgililer günüde kutlamayız
bizim Ocak'ta evlilik yıldönümümüzdü hediye almadık
eşim bana yeni 2 çift bot almıştı aldın zaten sen bana dedim. onu ona saydım çok kanaatkâr olduğumu düşünüyor kocam :) iş yerime çiçek yollardı onu da istemedim. tabi çıktık güzel bir mekanda yemeğimizi yedik. onu da yapmasak belki mutsuz olabilirdim :)
14 Şubat bir tık daha önemsiz bence evlilik yıldönümüne nazaran :))
napıcaz bu kiloları? yeşil çayın da zayıflamaya yaradığı yokkutuları çok severim :)
ya bende 60 kg olmuşum
yemeği azaltıyım diyorum da psikolojik daha çok yiyorum
napıcaz bu kiloları? yeşil çayın da zayıflamaya yaradığı yok
ben de öğün atlayınca hemen gardım düşüyor. kötü hissediyorum.kepekli bisküviler ve tarçınlı süt içenler vardı.
sağlıklı beslenmek lazım
ben açlığa dayanamam :)
keşke bende kaça bilsemÜtüden bende kaçıyorum ama bu hafta yapmam gerekiyor artık
1 ay gibi bir süre dedik uzun tutmayalım da çok :)
kepekli bisküviler ve tarçınlı süt içenler vardı.
sağlıklı beslenmek lazım
ben açlığa dayanamam :)
Valla super olur ben de aldim basimi gittimAlın benden de o kadar yaparsam iyiyim de bıraktım mıydı
1 marta kadar sağlıklı beslenmede mi eklesek
Oyyy Allah kolaylık versin.keşke bende kaça bilsem
ama öyle bir lüksüm yok malesef evde 6 kişiyiz birde kızım ve torun ve enişte burda onlarınki
de var
1 marta kadar diyelim mi ??
Alın benden de o kadar yaparsam iyiyim de bıraktım mıydı
1 marta kadar sağlıklı beslenmede mi eklesek
Almamaya varim ben de zaten cok dikkat ederim bu konuya :) malum devir ekonomi devri :)
ohooo Allah yardımcınız olsunkeşke bende kaça bilsem
ama öyle bir lüksüm yok malesef evde 6 kişiyiz birde kızım ve torun ve enişte burda onlarınki
de var
buyurun akşama lahmacun var burdakilerini herkesi davet ediyorumohooo Allah yardımcınız olsun
buyurun akşama lahmacun var burdakilerini herkesi davet ediyorum
teşekkür ederim :)MERiN_ geçmiş olsun önce sağlık tabiki
Kilo almayaydın iyidi.
neyse sen yaparsın başarırsın bence
geçmişi yeni düzgünce okuyorum anca yazabildim :)