Popüler Konu Minimal Yaşam

Kesinlikle yaza burdayim :)

Yemek yapmak şöyle dursun bazen su içmeye firsatim olmuyor :KK53:

Kızım yeni doğduğunda ayy evdeydim.
uyuyunca bi 20 dk uyurdu hadi banyo yapımm dedim ama.
ben köpüklüyken çocuk ağlamasın mı.
nasıl yıkanıp çıktığımı bilememiştim.
susmuyorda illaki kucak olucak.

sonuçta ihtiyaçsa alınmalı.
benimde aldığım ürünler vardı.
beğenenler oldu mop ve oda kokusu, bizede al dediler.
yanına cam silmek için mop alıcam, kendime
acaba almalımıyım
cevabı sende :) ihtiyaçsa alınmalı
valla benimkiler zorunlu ihtiyaçtı mecbur aldım.
aslında kıyafetleri bir yıkayanlar da var ama henüz bebeğiminkileri bizimkilere karıştırmak istemiyorum. bu daha ne kadar gider onu da bilemiyorum :)

Kızım yeni doğduğunda ayy evdeydim.
uyuyunca bi 20 dk uyurdu hadi banyo yapımm dedim ama.
ben köpüklüyken çocuk ağlamasın mı.
nasıl yıkanıp çıktığımı bilememiştim.
susmuyorda illaki kucak olucak.
Bende bu yasadiklarimi anı olarak anlatacagim gunleri bekliyorum :KK51:

merhaba hanımlar
geçen hafta izinliydim evimle ilgilenmek gibi planlarım vardı ama tiroid sorunum yüzünden doktor doktor gezdim. moralim bozuldu alışverişe vurdum kendimi :110: kendime, oğluma eve aldım da aldım (eşime hiçbirşey almadım :olamaz:) sinirden yedim de yedim 20 günde 5 kg aldım :KK62: artık bu olumsuz gidişe dur deme vakti:stop:

neyse ilaçlar etkisini gösterdi şükür iyiyim.

kaldığım yerden devam etmek için aranıza geri geldim.:KK36: hayatıma bedenime evime yeniden el atma vakti geldiii:temizlik:
öncelik aldığım kiloları göndermek
evimi dip köşe elden geçirmek
beni mutsuz eden her şeyi hayatımdan uzaklaştırmak:halay::halay::halay::halay::halay:

merhaba hanımlar
geçen hafta izinliydim evimle ilgilenmek gibi planlarım vardı ama tiroid sorunum yüzünden doktor doktor gezdim. moralim bozuldu alışverişe vurdum kendimi :110: kendime, oğluma eve aldım da aldım (eşime hiçbirşey almadım :olamaz:) sinirden yedim de yedim 20 günde 5 kg aldım :KK62: artık bu olumsuz gidişe dur deme vakti:stop:

neyse ilaçlar etkisini gösterdi şükür iyiyim.

kaldığım yerden devam etmek için aranıza geri geldim.:KK36: hayatıma bedenime evime yeniden el atma vakti geldiii:temizlik:
öncelik aldığım kiloları göndermek
evimi dip köşe elden geçirmek
beni mutsuz eden her şeyi hayatımdan uzaklaştırmak:halay::halay::halay::halay::halay:
Öncelikle geçmiş olsun
Ama hiç iyi yapmamışsın 20 günde 5 kg alarak
Aynı hızda geri vermeni dilerim :KK48:

Tatilin ilk günleri evi temizlemek ve birikenleri ayıklamakla geçiyor

Son bir ayı hep hasta geçirdim sadece grip değil yok rotavirüs yok mide ağrısı

Sanki hepsi son aya toplandı
Haliyle evle çok ilgilenemedim

Kızım 4 yaşında Doğumdan beri veremediğim 8 kilom var
Aslında hamileliğimde 12 kilo aldım ama dikkat etmediğim için sadece 4 kilosu gitti
Son yıllardaki hastalıklarımı bu kilolara bağlıyorum
Bir de ne kadar azaltırsam yine de her şey fazla geliyor galiba bilinçaltımda bu fazla kilolar var acil bu kiloları vermeliyim
Yaza kadar vermek istiyorum 3-4 gündür dikkat ediyorum inşallah en yakın zamanda veririm kilolarımı

Günaydın
Bende kahvaltı takımının yumurtalık diye aldığım 1 kez dahi kullanmadığım ve de kullanmayacağım porselenleri ayırdım
Atamadım henüz
Kv var
Zaten kafamda netleştirdim atılacakları
Ev boşalınca bayağı bir atacağım
Ama eskisine göre çok ferah dolaplar çekmeceler

Selam gunaydinnn

Evi topladım.
Şöyle bir toz aldım
kuzu uyuyor.
Arkadaşıma kahvaltıya gidicem.
2 poşet çöpüm var giderken atarim.

Mutfakda onceden olsa dolabi acardim Allahim koycak yer yok oteki gozu acardim.
Masanın üzeri hep dolu olurdu fena ferahladim.

Masamin üzeri artik bos.
Dolaplar tıkış tıkış degil.

Ayrıca 2 takım çatal kaşık takımım var ikiside 12 kisilik.
Birisi daha misafirlik.
Birer gün arayla aksam deterjanli sicak suya koydum 2 takimida ne guzel parlamislar.
Sabah yerleştirdim.

Nekadar tencere çaydanlık cezve varsada cifledim

Tencere altlarını kalıp sabun ve telle ovalarsanız o kararma leke vs hepsi çıkıyor.

Günaydın
Bende kahvaltı takımının yumurtalık diye aldığım 1 kez dahi kullanmadığım ve de kullanmayacağım porselenleri ayırdım
Atamadım henüz
Kv var
Zaten kafamda netleştirdim atılacakları
Ev boşalınca bayağı bir atacağım
Ama eskisine göre çok ferah dolaplar çekmeceler
Ben de 10 yıldır duran yumurtalıkları 2 ay önce bakıcıya verdim, ben rafadan yumurta nefret ettiğim gibi, ayrıca bir rafadan yumurtalık daha var, ki onu sadece beğendiğim için almıştım. O takımı da ya Bodruma indirdim ya vermiştim hatırlamıyorum
Bir de kahvaltı setinin küçük reçellikleri var, onları da vereceğim, minik kahvaltılıkları hiç sevmem, sürekli bitip doldurman gerekli, ya da her kahvaltıdan sonra yıkaman gerekli

Bekarken bir arkadaşıma 1000 lira borç vermiştim, o da miktarı ödeyemeyince, bana çalıştığı züccaciyeden bir şey almamı söyledi, neyse o dönem gittim, hiç bir şeye ihtiyaç yok, kesme bardak takımı 37 li aldım ve kutusu ile yıllardır ordan oraya benimle taşındı
Onu da bakıcı ablamıza verdim, sanki kadehlerle falan içki içecek:confused: kızının çeyizine koyacak, onun da işine yaramayacak da ne saçma bir şey. Ama kutu ile kalkması evde epey yer açtı

1 çekmece düzenledim
Bir sürü fiş fatura banka dekontu vs attım. Bir şey alınca fişi bir süre dursun belki değiştiririz diyerek çekmecede bekletiyordum iyice birikmişler neyse ki bugün kurtuldum :)
Ben de market değil ama giyim, ayakkabı gibi ürünlerin fişini kısa bir süre saklıyorum, değişime ihtiyaç olursa diye, belli aralıklarla atıyorum

isim verilerek ya da telefon numarası ile vererek alış veriş yaptıysam, aldığım ürün sistemde kayıtlı olduğundan, fişi direk atıyorum

Dayanıklı tüketim mallarının fişini garanti için saklarm, gıda deterjan onları tutmam

Ben kutularda duran eşyalarıma bakıcam bugün.
hep odadan odaya taşınan fazlalıklar
bir türlü yer bulamadıklarım
baza altına kaldırıcaklarımı ayarlamam lazım.
depoya gidecekleri kutuladım.
bu hafta son olsun işler.

X