Gebeliğe Hazırlık Miniklerimize Kavuşmada Adım Adım👣👼🏻🤰🏻😍🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugünkü önerim bol su icmek ve yürüyüş yapmak 🏃‍♀️ su zaten temel yapitasimiz vee sulanmayan cicekler solar goncalarim bol bol su için 🌹 yürüyüş yapmak rahme bolca kan pompalar, sizi zinde tutar güçlü ve sağlıklı hissettirir🏋‍♀️ çalışan demir paslanmaz goncalarimm
Ya şu tabirlerine bayılıyorum hemşirem yaa:p:KK25:Bende su hatırlatıcı uygulaması indirdim.Bazen su içmeyi unutuyorum. Dışarda yürüyüş yapamasamda evde 40 dk yürüyorum.:KK49::KK49:

Tinnom bitanem topiğin hayırlı olsun 🥰🥰🥰
Boll hamişş bebişş haberleri aldığınız
Sağlıkla sıhhatle miniklerinize kavuştuğunuz
En güzel en heyecanlı anılarınızı yazdığınız
Hep ama hep mutlu olduğunuz bir topik olması dileğiyle
Rabbim yolunuzu kolaylaştırsın
Ennnn kolay yoldan hamile kalasınızzzz
Hayırlı sağlıklı sıhhatli imanlı evlatlar nasip etsin Rabbim tüm isteyenlere
:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
Kurabiyemmm teşekkür ederizz :KK74: :KK68: :KK68: Bir heyecan mutlulukla açtık topiğimizi. İnşAllah tatlı heyecanlarımızı mutluluklarımızıda paylaşırız kuzucumm:KK200::anne:Dualarınıza her daim ihtiyacımız var bitanemmm.:KK68::KK68::dua::dua::anneadayı::anneadayı:

love-roses.gif

Bu güller de sizin için gözel bacılar 🥰🥰🥰

kalp.gif

Buda bizden sanaa kuzummmm:KK68::KK68:

Teşekkür ederiimmm Linoşummm :KK60::KK68::KK74:
Çiçekler gibi açacağız🌺🌺🌹🌹🌸🌸
Ben inanıyorum kii 2023 hepimize o eşsiz duyguyu tattıracak.🥹:KK37::anne:
Aminnn kuzum.Rabbim dualarımızı tez vakitte kabul eylesin aminnn:dua::KK60::KK19:
Aminnnn inşallah birtanem 🤲🏻🤲🏻
:KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK200::KK200::KK200::KK200:
Güzel haberler almaya çok ihtiyacım var 🥹

Yogaya başlayıp başlayıp bırakıyorum ben de fıtığım için yapıyorum normalde 🥹 ama bir türlü rutine oturtamadım, spor doğurganlık için de iyi düzene dönebilsem ben de keşke
Hangi programdan destek alıyorsun?

Baak baak helee benim fit hemşireme:anne::KK19:ben isterim kuzucum hangi uygulama:KK200:
Guzelliklerimm ekliyorum programin adini resmini❤️❤️ kendinize uygun plani olusturup gunluk yapabilirsiniz sporunuzu🌸
Screenshot_20230116-145341_One UI Home.jpg

Kurabiyemmm teşekkür ederizz :KK74: :KK68: :KK68: Bir heyecan mutlulukla açtık topiğimizi. İnşAllah tatlı heyecanlarımızı mutluluklarımızıda paylaşırız kuzucumm:KK200::anne:Dualarınıza her daim ihtiyacımız var bitanemmm.:KK68::KK68::dua::dua::anneadayı::anneadayı:
Aminn aminn bitanemmm bal böcümmmm
Datlummmmmm
:KK76: :KK76: :KK76: :KK76: :KK68: :KK68: :KK68: :KK68: :KK68:
Uykusuz gecelerdeee moklu bezlerdee buluşalım 😅😅
Son beddua bükücü geldi hanımmmm 😅😅
İnşallah tez vakitte gebe kalasınız da wc de çiş nöbeti bekleyesiniz emiii😅😅
Vaktinde zamanında sağlıcakla kucağınıza alasınız da açımm doymuyommm yediğim süte gidiyooeahh diyesinizzz emiii
Ahh Ahh zamanında niye bez stoğu yapmadık bunlar çok mıçıyooaaeehh diyesinizzz emiii
😁😁😁
(bilmeyenler için parantez açayım bizim topikte kızlarla aramızda bir şakalaşmadır bu 🥰 hepinizin gönlüne göre olsun inşallah. Evlat hasreti çekmiş biri olarak güzel haberlerinizi almayı en çok isteyenlerdenim bende 🥰)

Son düzenleme:
Aminn aminn bitanemmm bal böcümmmm
Datlummmmmm
:KK76: :KK76: :KK76: :KK76: :KK68: :KK68: :KK68: :KK68: :KK68:
Uykusuz gecelerdeee moklu bezlerdee buluşalım 😅😅
Son beddua bükücü geldi hanımmmm 😅😅
İnşallah tez vakitte gebe kalasınız da wc de çiş nöbeti bekleyesiniz emiii😅😅
Vaktinde zamanında sağlıcakla kucağınıza alasınız da açımm doymuyommm yediğim süte gidiyooeahh diyesinizzz emiii
Ahh Ahh zamanında niye bez stoğu yapmadık bunlar çok mıçıyooaaeehh diyesinizzz emiii
😁😁😁
(bilmeyenler için parantez açayım bizim topikte kızlarla aramızda bir şakalaşmadır bu 🥰 hepinizin gönlüne göre olsun inşallah. Evlat hasreti çekmiş biri olarak güzel haberlerinizi almayı en çok isteyenlerdenim bende 🥰)
Oyyy kurabiyemmm bilmez miyimmm 😍😍😍 İnşallah kolaylıkla hayırlı bir şekilde bizlerde o güzel duyguları tadarız bitanem🌺🌺😘😘🫶🏻🤲🏻

Yaa ben bu beddualara varımmm desemmmn kabulüm yanii kurabiyemmm :dua::emir_bebek::anne::anne::KK49:
Ben geçen gün burdan sonra gittim bir gaza geldim. Organic içerikli zıbınmış aldım🥹🥹😍😍
:KK49:Sizler hepimizin rehberisiniz.Sizlerden çook şeyler öğrenecez. :KK60: :KK60: Güzel dualarınız sizler eksik olmayın çiçeğimmm😍🫶🏻🌹🌸♥️

Guzelliklerimm ekliyorum programin adini resmini❤️❤️ kendinize uygun plani olusturup gunluk yapabilirsiniz sporunuzu🌸Eki Görüntüle 3192291
Çok teşekkür ederim canım 🥰🙏🏻
Düzenli yapmaya niyet ediyorum ben de artık kendimi toplamam lazım her anlamda çok saldım yapmak istediğim bir sürü şey var hiçbir şeye odaklanmıyorum 🥹🥹🥹🥹

Kızlaarr merhaba ben de birer yıl arayla iki kimyasal gebelik geçirdim Şubat'ta genetik test vereceğimiz için bu ay korunuyorum Ocak ayı topigim kapanınca koşa koşa geleceğim inşallah 😍🙏🏻
Bekliyoruzzz merve kuşumm 🌹♥️ Rabbim hayırlısını kolaylıkla nasip etsiinnnn aminnn

Merhaba sevgili Kadınlar Kulübü’nün güzel anne adayları nadide çiçekleri :KK60: Hoppa
Bu topik öyle bir topik olsun ki hamişlerle dolsun taşsın:KK60::anneadayı::anneadayı::emir_bebek:

Hep birlikte yeni başlangıçlara imza atalım istedim.:KK15:Güzel goncalarım 🌹gebe kalıp çiçek açacağımız bu süreçte birbirimize destek olalım.
Haydii çıkın çıkın gelin :KK36:

Hemsirecik Hemsirecik kuzumla beraber düşündük. :KK60:Buradaki herkese uğur mutluluk getirsin. Rabbim mis kokulularımıza kavuşmayı da hepimize hayırlısını kolaylıkla nasip etsin. Amin:dua::KK200:

Eki Görüntüle 3191364
Aminnnnn ne güzel dilekler 💜

Ben içiyorum kuzucumm😍😍 bende oek yoktum buralarda yoğundum kimseciklerde yok gibi🥹🥹
Sifa olsun minnosumm😍 yavas yavas toplaniriz askom haftasonu kimse aktif olamıyor 🥰
Kızlaarr merhaba ben de birer yıl arayla iki kimyasal gebelik geçirdim Şubat'ta genetik test vereceğimiz için bu ay korunuyorum Ocak ayı topigim kapanınca koşa koşa geleceğim inşallah 😍🙏🏻
Merhabalar canimm😍 bekliyoruz😍
Çok teşekkür ederim canım 🥰🙏🏻
Düzenli yapmaya niyet ediyorum ben de artık kendimi toplamam lazım her anlamda çok saldım yapmak istediğim bir sürü şey var hiçbir şeye odaklanmıyorum 🥹🥹🥹🥹
Rica ederim canimcim😍 telefonlariniza yukleyin hergun birbirimizi kontrol edelim❤️

X