Gebeliğe Hazırlık Miniklerimize Kavuşmada Adım Adım👣👼🏻🤰🏻😍🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bekliyoruzzz merve kuşumm 🌹♥️ Rabbim hayırlısını kolaylıkla nasip etsiinnnn aminnn
Amin inşaallah kuzucum 😍🙏🏻
Sifa olsun minnosumm😍 yavas yavas toplaniriz askom haftasonu kimse aktif olamıyor 🥰

Merhabalar canimm😍 bekliyoruz😍

Rica ederim canimcim😍 telefonlariniza yukleyin hergun birbirimizi kontrol edelim❤️
İnşallah canım 😍🤲🏻
Allah'ım hepimize sağlıklı hayırlı bebisler nasip etsin benim olursa ilk olcak

Benim de Allah nasip ederse ilk olacak canım. Allah aynı anda iki tane versin inşallah şu ara ona taktım duam ikiz :) olumlama yapıyorum
Ay kız valla benim de umudum o yönde rabbim ikimize de hayırlı sağlıklı ikizler nasip etsin 😍 bir yıldır evliyim iki kere kimyasalim oldu Şubat'ta kan vericem pıhtılaşma ve genetik test pıhtılaşma olsa çözümü var da onun genetik te sorun çıkarsa ne yaparlar bilmiyorum :KK70: eşim de varikosel ameliyatı oldu 1 Ocak ta doktorumuzun verdiği kağıdı atayım buraya belki yardımım dokunur bu arada yaşım 19 😍

Eklentiler

• IMG20230111135403.jpg
    IMG20230111135403.jpg
    58,1 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG20230111135350.jpg
    IMG20230111135350.jpg
    99,4 KB · Görüntüleme: 34
Ay kız valla benim de umudum o yönde rabbim ikimize de hayırlı sağlıklı ikizler nasip etsin 😍 bir yıldır evliyim iki kere kimyasalim oldu Şubat'ta kan vericem pıhtılaşma ve genetik test pıhtılaşma olsa çözümü var da onun genetik te sorun çıkarsa ne yaparlar bilmiyorum :KK70: eşim de varikosel ameliyatı oldu 1 Ocak ta doktorumuzun verdiği kağıdı atayım buraya belki yardımım dokunur bu arada yaşım 19 😍

Amin canım inşallah 💗 bilgiler için teşekkürler bende sadece kan sonucum var :) bilgileri muhakkak okuyacağım.

Yasin daha gencmis canım maşallah bence en kısa sürede güzel haberleri alırsınız genetik testleriniz umarım iyi çıkar 💜

Benim eşim de 19 sene önce varikosel ameliyatı olmuş. Benim yaş 34 eşimin 36. Umarım ikiz haberlerini veririz birbirimize:)

Çokta umutlanmak istemiyorum cumartesi acaba ne kadar yumhrtam oluşacak onu bekliyorum:)

Amin canım inşallah 💗 bilgiler için teşekkürler bende sadece kan sonucum var :) bilgileri muhakkak okuyacağım.

Yasin daha gencmis canım maşallah bence en kısa sürede güzel haberleri alırsınız genetik testleriniz umarım iyi çıkar 💜

Benim eşim de 19 sene önce varikosel ameliyatı olmuş. Benim yaş 34 eşimin 36. Umarım ikiz haberlerini veririz birbirimize:)

Çokta umutlanmak istemiyorum cumartesi acaba ne kadar yumhrtam oluşacak onu bekliyorum:)
Balım varikosel tekrar nuksetmis olabilir mi çünkü benim eşim de 4 sene ince sol varikosel den ameliyat olmuş sağ kasıkta ağrı olunca gittik geçen ay ultrasondan baktı doktor sağda 3. Grande nuksetmis sağda da 1. Seviye daha yeni başlıyor dedi bu sefer de iki taraflı ameliyat oldu canım umarım güzel haberler alalım ikimizde balım eşin de bir sperm testi verdi mi

Hayırlı sabahlar canım ♥️
Bir gün göreceğiz hep beraber.Uzun zaman oldu test yapmayalı bendee 🥹
Amin canım inşallah çok geçmeden görürüz pozitifleri. 3 yıldır nasip olmadı artık olsun 🙏
Ben geçtiğimiz ay çok kötü oldum psikolojik olarak yani artık hiç olmayacak gibi düşünmeye başladım. Ondan bu ay hiç takip falan yapmadık aslında ama işte yinede ben test yapmadan alıkoyamadım kendimi. Ay hele dün damlatır damlama tnin altında bir çizgi oluşmaya başladı sonra kızarıklık çizgi hareket etmeye başlayıp c ye kadar gitti. Test bile trollüyor beni 🤣🤣 kısacık bi an dedim sonunda oldu nasıl sevindim anlatamam. Sonrasında farklı bir marka ile tekrarladım testi ama malesef 🤷‍♀️

Amin canım üzülme sakın
Şubat ayında bence bu topic hepimize iyi haberler verdirecek çok inanılmaz umutlu içim
Bir de kasetli testin üstünü niye çıkarıyorsunuz ben bir iki kişide daha gördüm cahilligimden soruyorum öğrenmek için
Üzülmemek elde değil ki canım ya 3 yıldır psikolojik olarak çom yıprandım. Birde dört bir yanım hamile. Testin içini açınca daha net görüyorum ya ondan açıyorum 🤣 silik falan çizgi varsa göreyim diye işte umut fakirin ekmeği 🤣🤣

Üzülmemek elde değil ki canım ya 3 yıldır psikolojik olarak çom yıprandım. Birde dört bir yanım hamile. Testin içini açınca daha net görüyorum ya ondan açıyorum 🤣 silik falan çizgi varsa göreyim diye işte umut fakirin ekmeği 🤣🤣
Bence hepimiz en geç 2 aya tamamiz öyle hissediyorum:) He anladım tamam mantıklı bende öyle bakayım hahha

Selaaaaam 😍🫶🏻🫶🏻
Ben de şuraya ilişeyim madem. Hikayem kısaca şöyle:

34 yaş 10 senelik evlilik 🫶🏻🥰
2018 yılında ilk defa istemiştik korunmayı bıraktık ovu takibi vs yaptım olmadı dört beş ay sonra araya sağlık sorunları girdi bebek mevzusu rafa kalktı. O dönem doktora ben gitmiştim tetkiklerde sorun çıkmamıştı.
Sağlık sorunu arasından sonra 2022 Ağustos itibarıyla yeniden istemeye başladık 5 6 aydır korunmuyoruz yaklaşık olarak yine gelen giden yok. Hiç hamile kalamadım kimyasal bile olmadı. Bir ara doktora gideceğiz ama sorun varsa da tedavi olmak istemediğimiz için biraz erteliyoruz sanırım. Ovu takibini falan da bıraktık şimdilik bebek mevzusunu düşünmeden normal akışında yaşıyoruz hayatı sadece korunmuyoruz işte, olursa Allah verirse ne ala olmazsa vardır bir bildiği deyip yolumuza iki kişi devam etme düşüncesindeyiz.

İnşallah her birimiz hakkımızda hayırlı olanı yaşarız Rabbim gönülden isteyen dileyen ve layık olan herkese nasip etsin ☺️🙏🏻💙💙💙💙🥰🫶🏻🫶🏻

Amin canım Allah en kısa sürede nasip eder inşallah. Benim ilk klomen tedavim biz de 6 ay kendi kendimize takıldık. Tevekkül edecez elimizden geleni yapacaz yoksa da vardır bir hayır. Ama umarım olması hayırlıdır 🙈🥰

Tinnoşum Hemşirem topiğini hayırlı olsun 🥰
Görünce geleyim de sürtünem belki pozitiflik bulaşır karnım şişer dedim he :KK53:
Mucizemmm😍😍 hosgeldin minnosum😘😘 topigimiz ugur getirecek hepimize inşallah 😍😍
Hayırlı sabahlar kızlar bende geldim
Ter temiz test ile geldim inşallah çift çizgiyi hep beraber görürüz🙏
Hayirli gunleer😍 uzulmek yok, denemeye devamm😍

İnşallah kocaman yumoslarin haberiyle geleceksin canim moralini yuksek tut😍😍
Hemsirecik Hemsirecik Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim bugün mata çıkmamla beş dakika sonra yere yapışmam bir oldu acayip hamlamışım 🥹🥹 pes etmek yok ama yavaş yavaş açacağız minnoş kasları 💪
Bugun 5 yarin 6 haftaya 30 dakika çiçeğim 🏋‍♀️🏋‍♀️🏋‍♀️
Canım bana da önerir misin
Tabiki canim
Screenshot_20230116-145341_One UI Home.jpg

Mucizemmm😍😍 hosgeldin minnosum😘😘 topigimiz ugur getirecek hepimize inşallah 😍😍

Hayirli gunleer😍 uzulmek yok, denemeye devamm😍

İnşallah kocaman yumoslarin haberiyle geleceksin canim moralini yuksek tut😍😍

Bugun 5 yarin 6 haftaya 30 dakika çiçeğim 🏋‍♀️🏋‍♀️🏋‍♀️

Tabiki canim
Eki Görüntüle 3192834
Hoşbuldum çiçeğim 😍
Bi gelseler artık popolarını ısırmak tan şapşal edicem 🤭