- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.912
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
Aminn teşekkür ederiz canımTopiğiniz hayırlı olsun canım bol pozitifli bebekli bir topik olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn teşekkür ederiz canımTopiğiniz hayırlı olsun canım bol pozitifli bebekli bir topik olsun
Bende bunalimlardaydim biliyorsunuz bu ara, yeni enerji olsun bana bu topik istedim hepimize ugur getirecek inşallah patir patir gebe kalacağızHoşbulduk balımm
İnşallah balım hayirlsiiyla inşallah çok iyi düşünmüşsünBende bunalimlardaydim biliyorsunuz bu ara, yeni enerji olsun bana bu topik istedim hepimize ugur getirecek inşallah patir patir gebe kalacağız
Hosgeldin canimm, rabbim gonlunuze gore versin inşallah bizde suan bir tedavi gormuyoruz ama yakin zamanda gitmeyi planliyorum artikSelaaaaam
Ben de şuraya ilişeyim madem. Hikayem kısaca şöyle:
34 yaş 10 senelik evlilik
2018 yılında ilk defa istemiştik korunmayı bıraktık ovu takibi vs yaptım olmadı dört beş ay sonra araya sağlık sorunları girdi bebek mevzusu rafa kalktı. O dönem doktora ben gitmiştim tetkiklerde sorun çıkmamıştı.
Sağlık sorunu arasından sonra 2022 Ağustos itibarıyla yeniden istemeye başladık 5 6 aydır korunmuyoruz yaklaşık olarak yine gelen giden yok. Hiç hamile kalamadım kimyasal bile olmadı. Bir ara doktora gideceğiz ama sorun varsa da tedavi olmak istemediğimiz için biraz erteliyoruz sanırım. Ovu takibini falan da bıraktık şimdilik bebek mevzusunu düşünmeden normal akışında yaşıyoruz hayatı sadece korunmuyoruz işte, olursa Allah verirse ne ala olmazsa vardır bir bildiği deyip yolumuza iki kişi devam etme düşüncesindeyiz.
İnşallah her birimiz hakkımızda hayırlı olanı yaşarız Rabbim gönülden isteyen dileyen ve layık olan herkese nasip etsin
Bilmez miyim çiçeğim inşallah Rabbim bir gün senin de bu dualarını kabul eder tez vakitte paremmOy bitanem canom tatlı dillim benim ❤🏵
nasıl anne olmak istiyorum biliyorsun
Dua gruplarımda duaları seçerken hep anne olmayı isteyenler için illaki bir duam oluyor biliyorsun ❣❣⚘⚘
Duam sizlerle her an her zaman duamdasınız Hemsirecik Ve sen ve diğer bebek isteyen tedavi gören hamile olan herkesle rabbim nasip etsin yuzlerini: de güller açsın inşallah kizlar❤❣⚘🏵🏵
Aminnn aminn kuzumm sağolunninşallah 2023 senesinde bu güzel haberi vermek nasip olurr2023 yılı anne olmak isteyenlerin anne oldukları bir yıl olsun inşaAllah. Rabbim İsteyen tüm kadınlara hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşaAllah.
Hoşgeldin canım inşallah çok fazla geçmeden istediğin vakitte kolaylıkla hamile kalırsın Neler yapıyorsun bu dönemde yazarsınBendeee 31 yaşındayım 2 yıllık evliyim. 2 yıl doğal yollarla korunduk. 3 aydır deniyoruz bu ay da olmadı. Gelecek ay hepimizin pozitif sürpriz yumurtalar olsun buradan hepimiz güzel haberler bırakalım inşallah
Sağol perişimmm aminnn aminnn kuzumm inşAllah son topik olsun çiçeğimTopiğiniz hayırlı olsun canım bol pozitifli bebekli bir topik olsun
Haydi gazan mübarek olsunn bebeğisiim burdan topluca anne topiklerine doğruuBen bugun çalışmalara başlıyorum gazamiz mubarek ola
Hoşgeldin tuğbişimmmBende geldim ...
Canım sen de hoşgeldin sefalar getirdin bu dönemde biraz dışa kalka ilerleyeceğiz inşallah gönlünce olsun kolaylıkla olsunSelaaaaam
Ben de şuraya ilişeyim madem. Hikayem kısaca şöyle:
34 yaş 10 senelik evlilik
2018 yılında ilk defa istemiştik korunmayı bıraktık ovu takibi vs yaptım olmadı dört beş ay sonra araya sağlık sorunları girdi bebek mevzusu rafa kalktı. O dönem doktora ben gitmiştim tetkiklerde sorun çıkmamıştı.
Sağlık sorunu arasından sonra 2022 Ağustos itibarıyla yeniden istemeye başladık 5 6 aydır korunmuyoruz yaklaşık olarak yine gelen giden yok. Hiç hamile kalamadım kimyasal bile olmadı. Bir ara doktora gideceğiz ama sorun varsa da tedavi olmak istemediğimiz için biraz erteliyoruz sanırım. Ovu takibini falan da bıraktık şimdilik bebek mevzusunu düşünmeden normal akışında yaşıyoruz hayatı sadece korunmuyoruz işte, olursa Allah verirse ne ala olmazsa vardır bir bildiği deyip yolumuza iki kişi devam etme düşüncesindeyiz.
İnşallah her birimiz hakkımızda hayırlı olanı yaşarız Rabbim gönülden isteyen dileyen ve layık olan herkese nasip etsin
Ayy bende geldim bendee topiğin hayırlı olsun bebişler getirir bize inşallah bende kendimi tanıtmak isterim 26 yaşındayım 4 senelik evliyim 1 senedir çocuk istiyoruz 1 boş gebeliğim varMerhaba sevgili Kadınlar Kulübü’nün güzel anne adayları nadide çiçekleri
Bu topik öyle bir topik olsun ki hamişlerle dolsun taşsın
Hep birlikte yeni başlangıçlara imza atalım istedim.Güzel goncalarım gebe kalıp çiçek açacağımız bu süreçte birbirimize destek olalım.
Haydii çıkın çıkın gelin
Hemsirecik kuzumla beraber düşündük. Hepimize uğur mutluluk getirsin. Mis kokulularımıza kavuşmayı Rabbim hepimize hayırlısını kolaylıkla nasip etsin. Amin
Eki Görüntüle 3191364
İnşallah kiraz guzelimmSizin topiginizi yirim sapsikler sizi seviyorum rabbim bu topikteki herkese ve isteyen tüm canlara anne olmayi nasip etsin inşallah o bebeler gelecek biz teyzoş olacağız
Aminn inşallah canimRabbim hepinizin gönlündekini versin. O mis gibi cennet kokularında boğum boğum boğulun inşallah..
Hosgeldin canimm rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin inşallahAyy bende geldim bendee topiğin hayırlı olsun bebişler getirir bize inşallah bende kendimi tanıtmak isterim 26 yaşındayım 4 senelik evliyim 1 senedir çocuk istiyoruz 1 boş gebeliğim var
Aminnn isteyen herkese nasip etsin inşallahHosgeldin canimm rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin inşallah
Hoşbulduk canım. İnşallah hepimiz kolaylıkla sağlıkla evlatlarımıza kavuşalım. Şu süreçleri en tatlı en keyifli şekilde tamamlayalım.( Rabbimden tek dileğim) Olur tabi yazarım .Hoşgeldin canım inşallah çok fazla geçmeden istediğin vakitte kolaylıkla hamile kalırsın Neler yapıyorsun bu dönemde yazarsın
Tamamen aynıyız sizinleBen de kendimi tanıtayım. 32 yaşındayım.5 yıllık evliyim. 2 yıldır korunmuyorum. Bizde de herhangi bir sıkıntı yok sadece yumurtalıklarım polikistikover görünümünde.
Eşte sıkıntı yok.Bir kez aşılama oldum onun dışında herhangi bir tedavi almadım Allah’ın izniyle Ramazandan sonra bir sürece girmeyi düşünüyorum.
Ya bismillah diyorum.İnşallah hepimizin tek tek pozitif haber aldığı bir yıl olmasını diliyorum
Canımm kirazımmmm aminn aminn o güzel günlere az kaldıSizin topiginizi yirim sapsikler sizi seviyorum rabbim bu topikteki herkese ve isteyen tüm canlara anne olmayi nasip etsin inşallah o bebeler gelecek biz teyzoş olacağız
Bu ne güzel bir dua böyleaminnnnnn sağolunRabbim hepinizin gönlündekini versin. O mis gibi cennet kokularında boğum boğum boğulun inşallah..
Ayy kuzum da gelmiiş hoşgeldiinnn Allahım hayırlısını kolaylıkla nasip etsin ne dedik bu 2023 bizim senemizAyy bende geldim bendee topiğin hayırlı olsun bebişler getirir bize inşallah bende kendimi tanıtmak isterim 26 yaşındayım 4 senelik evliyim 1 senedir çocuk istiyoruz 1 boş gebeliğim var