Gebeliğe Hazırlık Miniklerimize Kavuşmada Adım Adım👣👼🏻🤰🏻😍🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamamen aynıyız sizinle:KK19:
Ilk cocugumuda 1.5 yıl beklemistim..Dogustan pko'luyum...Hicbir zaman ya olmazsa demedim.Olacagi gunu sabirsizlıkla bekledim..

Her ay bıkmadan,yorulmadan...Yeri geldi hüngür hüngür agladim da...Ama yine umitlerime sular döktüm yeserttim...

Allah'tan istedim ve verecegine cani gonulden inandim en ufak suphesiz...

Elimden ne geliyorsa da yaptim bu surecte...Hareket ettim...Dua ettim..Sağlıklı beslendim...

Allah isteyen herkese sağlıklı,hayırlı,imanli evlatlar nasip etsin❤️

Sizinde bu sene icinde guzel haberinizi alacağınızı hissediyorum❤️

Sağlıcakla kalın❤️
Aminnnnn:dua:

İçime öyle güzel umutlar ektin ki mutluluğum Allah razı olsun.Mesajın beni çok iyi hissettirdi.:KK60::KK200::KK36:

Aynı işte🥹 Kendini nasıl biliyorsan bende öyleyim.Benimde inancım sonsuz.Bir gün benimde buraya gelip çok şükür oldu diyeceğim gün yakındır:dua: Miniğini vaktinde sağlıkla kucağına almayı Rabbim nasip etsin canım beniim. Dualarınızda bizleri de unutmayın:KK60:

Merhaba sevgili Kadınlar Kulübü’nün güzel anne adayları nadide çiçekleri :KK60: Hoppa
Bu topik öyle bir topik olsun ki hamişlerle dolsun taşsın:KK60::anneadayı::anneadayı::emir_bebek:

Hep birlikte yeni başlangıçlara imza atalım istedim.:KK15:Güzel goncalarım 🌹gebe kalıp çiçek açacağımız bu süreçte birbirimize destek olalım.
Haydii çıkın çıkın gelin :KK36:

Hemsirecik Hemsirecik kuzumla beraber düşündük. :KK60:Hepimize uğur mutluluk getirsin. Mis kokulularımıza kavuşmayı Rabbim hepimize hayırlısını kolaylıkla nasip etsin. Amin:dua::KK200:

Eki Görüntüle 3191364
🧿🧿Maşallah Allah bağışlasın canım. Allah analı babalı büyütsün, uzun ömürlü eylesin.
İnşallah 9 - 10 hafta sonra benimde böyle fotoğrafım olur🙏😍😍 Zaman geçmiyor 🙈🥰 kokusunu çok merak ediyorum, kucağımda olduğunu onu emzireceğimi hayal edince, garip bir şekilde alt tarafım sızlıyor resmen.
Kızımı çok seviyorum ve onu çok öpmek istiyorum ☺ 5 yıl sonra gelen mucizem🌹🤍
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🙏🙏

Aminnnnn:dua:

İçime öyle güzel umutlar ektin ki mutluluğum Allah razı olsun.Mesajın beni çok iyi hissettirdi.:KK60::KK200::KK36:

Aynı işte🥹 Kendini nasıl biliyorsan bende öyleyim.Benimde inancım sonsuz.Bir gün benimde buraya gelip çok şükür oldu diyeceğim gün yakındır:dua: Miniğini vaktinde sağlıkla kucağına almayı Rabbim nasip etsin canım beniim. Dualarınızda bizleri de unutmayın:KK60:
Amin canım Allah'ın izniyle...❤️Dualarımdasınız..❤️
Her anınla seni cok iyi anlıyorum❤️
Hüzün gözyaslarimi,sevinc gozyaslarina ceviren Rabbim kalpten dualarimizi kabul eder..Sadece zamanını sabırla ve ısrarla dua ile isteyerek beklemek duser...

Guzel haberlerini bekliyorum...Görücez Allah'ın izniyle..:KK68:

🧿🧿Maşallah Allah bağışlasın canım. Allah analı babalı büyütsün, uzun ömürlü eylesin.
İnşallah 9 - 10 hafta sonra benimde böyle fotoğrafım olur🙏😍😍 Zaman geçmiyor 🙈🥰 kokusunu çok merak ediyorum, kucağımda olduğunu onu emzireceğimi hayal edince, garip bir şekilde alt tarafım sızlıyor resmen.
Kızımı çok seviyorum ve onu çok öpmek istiyorum ☺ 5 yıl sonra gelen mucizem🌹🤍
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🙏🙏
Oyy Ayşem😍🥰 Allah söyletti belkide resmi Pinterestten aldım. Rabbim senide minik kızçenle sağlıkla hayırla kavuşturmayı nasip etsin.Hayallerini doya doya yaşa inşAllah :dua: :KK60: :KK200: :emir_bebek:

Oyy Ayşem😍🥰 Allah söyletti belkide resmi Pinterestten aldım. Rabbim senide minik kızçenle sağlıkla hayırla kavuşturmayı nasip etsin.Hayallerini doya doya yaşa inşAllah :dua: :KK60: :KK200: :emir_bebek:
Ay ben senin bebeğin zannettim.
İnşallah bu ay gelir o mucizende eviniz şenlenir🤲🙏
Duaların için çok teşekkür ederim 🥰 İnşallah Amin🙏🤍

Evet canlar tanıtayim kendimi ... Biraz daha iyiyim şimdilik.... .
32 yaşındayım 10 senelik evliyim çocuk yok
Geçen sene 2 aşılama ,1 tüp bebek tedavisi gördüm
.. sorun eşimin sperm degerleriydi
2 hafta önce testi tekrarladik ve yükseldi dedi doktorumuz ...
Tüp bebek doktorina da danissicaz o zamana da kadar normal düzendeyiz 🥰

Hosgeldin canimm, rabbim gonlunuze gore versin inşallah 🤲🤲 bizde suan bir tedavi gormuyoruz ama yakin zamanda gitmeyi planliyorum artik🌹
Hoş buldum canımmmm aminnn hepimizin 🥰🙏🏻💙
Biz de güya bu ay gidecektik ama hep erteliyoruz işte 🥹 ilk başlardaki heves ve heyecan kalmadı sanki aylar geçtikçe insan sanki hiç olmayacak gibi hissediyor, burada arka arkaya güzel haberler alırız inşallah bizlere de moral motivasyon heyecan olur 🥹🫶🏻💙💙

Canım sen de hoşgeldin sefalar getirdin bu dönemde biraz dışa kalka ilerleyeceğiz😍🫶🏻 inşallah gönlünce olsun kolaylıkla olsun
Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın.😍🤲🏻
Hoş buldum canımmm,
Aynen öyle gerçekten biraz düşe kalka oluyor ama ne yapalım bizim de nasibimiz buymuş 🥹 her şeyin hayırlısı 🙏🏻
Kocaman yürekten bir aminnnn 🥰🙏🏻💙

Hoş buldum canımmmm aminnn hepimizin 🥰🙏🏻💙
Biz de güya bu ay gidecektik ama hep erteliyoruz işte 🥹 ilk başlardaki heves ve heyecan kalmadı sanki aylar geçtikçe insan sanki hiç olmayacak gibi hissediyor, burada arka arkaya güzel haberler alırız inşallah bizlere de moral motivasyon heyecan olur 🥹🫶🏻💙💙
Maalesef bir suredir benimde motivasyonum yoktu, bu ay tekrar baslamak istiyorum bakalım, yine negatif gorursem bir sonraki aya doktora gitmeyi planlıyorum ❤️

Tinnom bitanem topiğin hayırlı olsun 🥰🥰🥰
Boll hamişş bebişş haberleri aldığınız
Sağlıkla sıhhatle miniklerinize kavuştuğunuz
En güzel en heyecanlı anılarınızı yazdığınız
Hep ama hep mutlu olduğunuz bir topik olması dileğiyle
Rabbim yolunuzu kolaylaştırsın
Ennnn kolay yoldan hamile kalasınızzzz
Hayırlı sağlıklı sıhhatli imanlı evlatlar nasip etsin Rabbim tüm isteyenlere
:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

love-roses.gif

Bu güller de sizin için gözel bacılar 🥰🥰🥰

Merhaba sevgili Kadınlar Kulübü’nün güzel anne adayları nadide çiçekleri :KK60: Hoppa
Bu topik öyle bir topik olsun ki hamişlerle dolsun taşsın:KK60::anneadayı::anneadayı::emir_bebek:

Hep birlikte yeni başlangıçlara imza atalım istedim.:KK15:Güzel goncalarım 🌹gebe kalıp çiçek açacağımız bu süreçte birbirimize destek olalım.

Hemsirecik Hemsirecik kuzumla beraber düşündük. :KK60:Buradaki herkese uğur mutluluk getirsin. Rabbim mis kokulularımıza kavuşmayı da hepimize hayırlısını kolaylıkla nasip etsin. Amin:dua::KK200:

Eki Görüntüle 3191364
Ya resmin güzelliği. Böyle bebislerimiz olsun tinnosumm

Hemsirecik Hemsirecik kuzumla beraber düşündük. :KK60:Buradaki herkese uğur mutluluk getirsin. Rabbim mis kokulularımıza kavuşmayı da hepimize hayırlısını kolaylıkla nasip etsin. Amin:dua::KK200:

Eki Görüntüle 3191364
Esramm, Hemsiremm Hemsirecik Hemsirecik topiğiniz hayırlı olsun. Bu yıl bebeklerinize kavuşmanızı canı gönülden diliyor ve bunun için dua ediyorum canım kankilerim❤️❤️❤️❤️❤️

X