- 14 Mart 2021
- 8.602
- 9.302
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
Ahhh kuzum cumartesi gideceğiz bakalım ne vereceklerMotiveni düşürme kuzucuum. Sperm kalitesini arttırıcı takviyeler var. Beslenme düzeni sigara kullanımı her şeyi etkiler.Düzelir Allahın izniyle
Yaaa Halişimmm
Sende iyiki varsın mühendisimm. Bu yolda biraz dikenler batsada sonu çiçekli yollara çıkacak çiçeğimAhhh kuzum cumartesi gideceğiz bakalım ne verecekleriyi ki varsın
İnşallah bebeğim hepimiz için İnşallahSende iyiki varsın mühendisimm. Bu yolda biraz dikenler batsada sonu çiçekli yollara çıkacak çiçeğim
Ay insallah canimmmmmmmYaaa Halişimmmben ne dediim bu sene bizim senemiz olucuuugggg Bendee Kazım Ağa’nın sözüyle söylüyorum bu iş olucugg Bileeessiiinnnnn Eki Görüntüle 3194312
Ya yavrum gerçekten bebis hatta bebisler gelecek heralde öyle umuyorumo kadar çok ikiz istiyorum ki rüyama girdi ikizlerime hamile olduğumu gördüm
Dr a birden regl iken karar verdim cumaydi 3. Günüm. Hemen gittim klomene başlattı kontrol günüm şansıma cumartesi geldi. Bu hafta içi aşırı yoğun gidemezdim. Özel sağlık sigortası aklıma geldi inanılmaz uygun fiyat geldi acente bile sasirdi hemen yaptırdım10 muayene ve doğum dahil 5441 tl peşine bu iş için aramaları falan cidden Rabbım nasibimi açmış gibi hissediyorum işte kariyerde gözüm yok sağlıkla hamile kalabileyim yeter. İkiz işin cilvesi tekte olur ama yaşımdan dolayı gönlümden geçen ikiz olmasi tabi. Klomende buna fırsat veriyormuş çok mutlu oldum ama tabi cumartesi önemli kac yumurtam var canim en kısa sürede senin De güzel haberler vermen dileğiyle Rabbim hepimize nasip etsin sağlıkla inşallah.
Kafama nasıl taktiysam taaa seneler önce suryan mi subyan mi ne varmış ya bilir misin bilmiyorum o hikayeyi anlatmıştı annanem yeğeni 3 düşük yapmış meğersem ondan varmis işte hamile kalınca dua tasimiz yanında bu benim bilinç altımda mi kaldı ne oldu başka bir rüyamda da hamile kalmışım nasıl arıyorum annanemi annane bende dua taşıyacam küçük Yasin mi alayım ne yapayım nolur söyle diye kadını darladim rüyamda.
Umutlanmak istemiyorum ama olumsuz düşünmekte istemiyorum bir yola girdik ya her ay deneyeceğiz artık
Kuzummm yazdığınız takviyeleri not alıyorum yarın Dr a soracağız. Destekleriniz için çok teşekkür ederim iyi ki varsınızseni cesaretinden öpüyorum kuzucum bak MuCuk
Eşim ikiz şakası yapıyor bazen terlikle kovalıyorumçok da şey yapmıyım tabii ama Allahım senin gibi dileyen isteyen cesur cabbar ve de cevval annecik adaylarımıza nasip etsin inşallah ben çok korkuyorum bir tane bebeği bile olsa nasıl büyüteceğim iyi anne olur mu benden yetebilir miyim diye aklım çıkıyor ikiz isteyenlere masallarda geçen sihirli ulvi varlıklar gibi bakıyorum böyle
İnşallah seninkiler bir de bir kız bir erkek olur tek seferde ikisi de çıkar aradan
Bu arada sperm değerlerini çok kafana takma az olan yükseliyor beslenme ve takviye ile emodex var mesela mfk nın da azosperm i falan var doktorunuza sorabilirsin bu takviyeleri ya da kendisi bir şey önerir belki sonra gelsin ikizler
Canımmm sivitimmm teşekkür ederiiimmmTinnoşum topiğiniz hayırlı olsunRabbim tez zamanda güzel haberler verdiğinizi de göstersin bizlere
Duphaston adet söktürücü diyebiliyorum canım. İstersen doktoruna sor o daha iyi bir bilgi verir benim de tam bilgim yokMerhaba Adetim 13 gün damla damla olunca doktor duphaston verdi 10 gün kullanmamı söyledi 2 gün kullandım ve kanamam çok arttı diye hapı içmeyi bıraktım doğrumu yaptın yanlışmı bilmiyorum bilgisi olan var mı kullanmaya devam mı etmeliydim ?
Canım benim inşallah o kaybettiğin meleğin yerine hayırlısıyla sağlıklı bir evlat nasip etsin RabbimMerhaba kızlar topiğiniz hayırlı olsun görünce bende katılmak istedim kendimi tanıtayım
26 yaşındayım 1,5 yıldır evliyim 1 düşük yaşadım kürtaj olmadım kendiliğinden 6 haftalık düştü bebeğim
Sonrası 3 ay kistle mücadele verdim 5 aydır hiç birseyim yok çok şükür eşimde de bir sorun yok
düzenli kadın doğuma gidiyorum enfeksiyon var onun için fitil kullandım bat 26 Ocak 7 gün var inşallah bu ay çift çizgiyi görürüm
Bu ay diğer aylara göre farklılık yaşadım sürekli beyaz akıntım geldi halada bir gün var bir yok akıntım devam ediyorum yumurtlamamdan beri inşallah gebeliğe işarettir benimde sürecim bu şekilde kızlar inşallah bu yıl tüm evlat sahibi olmak isteyen herkezin kucaklari dolar dualarimdasiniz bu yıldan çok umutluyum.
İnşallah canım benim içimde çok büyük umut var bu yıl herşey güzel olacak Allah'ın izniyle dualarda buluşalım kızlarCanım benim inşallah o kaybettiğin meleğin yerine hayırlısıyla sağlıklı bir evlat nasip etsin Rabbim
Her ay ayrı bir umut bize inşallah bu ay senin hamilelik haberini alırız burdan.
Rabbim kimsenin kucağına boş bırakmasın inşallah bu yıl bizim senemiz olur kuzumm
Aminnnn canım benim inşAllah olacak 2023 bize evlatlarımızı nasip edecekİnşallah canım benim içimde çok büyük umut var bu yıl herşey güzel olacak Allah'ın izniyle dualarda buluşalım kızlar
Amin kuzum inşallah ben yarin Dr bana eşime ne diyecek çok merak ediyorum hiç olumlu şeyler geçmiyor içimden hayirlisi umarimAminnnn canım benim inşAllah olacak 2023 bize evlatlarımızı nasip edecek