Gebeliğe Hazırlık Miniklerimize Kavuşmada Adım Adım👣👼🏻🤰🏻😍🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar topiğiniz hayırlı olsun görünce bende katılmak istedim kendimi tanıtayım
26 yaşındayım 1,5 yıldır evliyim 1 düşük yaşadım kürtaj olmadım kendiliğinden 6 haftalık düştü bebeğim
Sonrası 3 ay kistle mücadele verdim 5 aydır hiç birseyim yok çok şükür eşimde de bir sorun yok
düzenli kadın doğuma gidiyorum enfeksiyon var onun için fitil kullandım bat 26 Ocak 7 gün var inşallah bu ay çift çizgiyi görürüm
Bu ay diğer aylara göre farklılık yaşadım sürekli beyaz akıntım geldi halada bir gün var bir yok akıntım devam ediyorum yumurtlamamdan beri inşallah gebeliğe işarettir benimde sürecim bu şekilde kızlar inşallah bu yıl tüm evlat sahibi olmak isteyen herkezin kucaklari dolar dualarimdasiniz bu yıldan çok umutluyum.

seni cesaretinden öpüyorum kuzucum bak MuCuk
Eşim ikiz şakası yapıyor bazen terlikle kovalıyorum çok da şey yapmıyım tabii ama Allahım senin gibi dileyen isteyen cesur cabbar ve de cevval annecik adaylarımıza nasip etsin inşallah ben çok korkuyorum bir tane bebeği bile olsa nasıl büyüteceğim iyi anne olur mu benden yetebilir miyim diye aklım çıkıyor ikiz isteyenlere masallarda geçen sihirli ulvi varlıklar gibi bakıyorum böyle
İnşallah seninkiler bir de bir kız bir erkek olur tek seferde ikisi de çıkar aradan
Bu arada sperm değerlerini çok kafana takma az olan yükseliyor beslenme ve takviye ile emodex var mesela mfk nın da azosperm i falan var doktorunuza sorabilirsin bu takviyeleri ya da kendisi bir şey önerir belki sonra gelsin ikizler

Günaydın ballı böreklerim
Dün çok gezdim çünkü resmen yaz ayı her yerim ağrıyana kadar yürümüşüm o yüzden bugün de yoga yapamadım belki akşam yaparım
Gezmek için güzel ama ne olacak böyle bu havalar bilmem dünyanın dengesi şaştı

Kuzummm yazdığınız takviyeleri not alıyorum yarın Dr a soracağız. Destekleriniz için çok teşekkür ederim iyi ki varsınız siz olmasanız kimseyle de konuşmuyorum stres olmamak için 1 yakın arkadaşımla paylaşıyorum sadece. Eşime de stres olmasın diye çok dertlenemiyorum yanlış anlar diye içimde patlardi. Ahhhh o anaclik bende var kuzum vallahi gözüm alıyor aşırı da çok istiyorum Allah biliyor kalbimi rüyalarıma bile giriyor seneler önce 16 tane dogurdugumu görmüştüm.hahhaha rüyamda demistim ki bu ne böyle köpek yavrusu gibi yapmışım geçende de ikiz gördüm mutlu uyandım ama bakalım teki bile yapabilecek miyiz inşallah birbirimize güzel haberler verebiliriz

Duphaston adet söktürücü diyebiliyorum canım. İstersen doktoruna sor o daha iyi bir bilgi verir benim de tam bilgim yok

Canım benim inşallah o kaybettiğin meleğin yerine hayırlısıyla sağlıklı bir evlat nasip etsin Rabbim
Her ay ayrı bir umut bize inşallah bu ay senin hamilelik haberini alırız burdan.
Rabbim kimsenin kucağına boş bırakmasın inşallah bu yıl bizim senemiz olur kuzumm

İnşallah canım benim içimde çok büyük umut var bu yıl herşey güzel olacak Allah'ın izniyle dualarda buluşalım kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…