Gebeliğe Hazırlık Miniklerimize Kavuşmada Adım Adım👣👼🏻🤰🏻😍🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam canlar dün regl bjitti değerlendirmeye başladım
Hocanın özeline randevu bulamayınca bende ilk basvuru kismina randevu aldım tüm tahliller vs baştan yapılacak yani amh hormon vs .... Ordan hocaya yönlendirme yaparlar diye
Pazartesi gidicem regl bittiği için enfeksiyon ve smear testi yaparlar belki regl ,2/3. gün çağırırlar amh hormon vs için ama umarım gerek kalmaz
Dahiliye uzmanı d vitamini verdi onu kullanıyorum sadece kafama göre folik asit almak istemedim
2 günde bir degerlendirme yapcam bakalm bende gelişmeler bu şekilde...

Hadi bakalım hayirlisi olsun tubisim

Merhabaa hosgeldin canim inşallah en kisa zamanda mujdeni alırız

Amin kuzum inşallah ben yarin Dr bana eşime ne diyecek çok merak ediyorum hiç olumlu şeyler geçmiyor içimden hayirlisi umarim
Biz genede olumlu şeyler düşünelim eğer sıkıntı varsa da erken dönemde öğrenmek her zaman iyidir kuzum biliyorsun

Hiçbir şeye gerek kalmadan Allahın izniyle hamile olmayı Rabbim nasip etsin tubişim mucizelere ihtiyacımızz var

Tiniminimavihanim Hemsirecik Kızlar hastanedeyim şimdi 3 tane yumurtam oluşmuş kist çok şükür hiç oluşmamış. Sol daha sağlıklı 16 mm sağ 14 mm ve 10 mm pazartesi catlatma iğnesi vurulacagim sonrasında duprasanda verdi daha sonra kullanım için Rabbım nasıl eder inşallah. Üroloji sıra gelmedi daha bekliyoruz eşim için

Aaa cok iyi boyutlari pazartesiye kadar 14lukte catlama kivamina gelir inşallah ürolojidende iyi haberler getirirsin

Ben de öyleyim kuzum kimseye bebek istediğimizi söyleyemediğimiz için kimseyle konuşamıyorum eşimden başka ama sonuçta o da erkek yani benim tarafımdan ancak sınırlı bakabiliyor konuya
Maşallah canım benim inşallah Rabbim hepimize tattırsın o duyguyu, benim anaç bir yapım yok maalesef hiç olmadı ama anne olunca Farklı olur heralde bazen heves ediyorum yalan yok ama bazen de gözüm çok korkuyor
Yaaa yeriiim rüyaların en güzelinden hayırlısından çıkacak inşallah merak etme, doktordaymışsınız bugün de inşallah çok güzel haberler alırsınız

Kuzummmm Allah verdiğinde sana hormonlarin ve bilinçli kişiliğin sayesinde en iyi anne olursun inşallah kuzum Dr dan çıktık eşime de takviye verdi. Benim de 3 tane yumurtam oluşmuş pazartesi catlatma iğnesi olacağım Allah im iyi haberler almayi nasip eder inşallah size de bize de gebeligi etkilemez esinin değerleri dedi daha iyi olmasi için takviye verdi. Bir de yaptırdığımiz sperm testini dikkate almıyorum dedi eski metotla bakmışlar yeniden verecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…