- 29 Ekim 2016
- 4.226
- 9.277
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
Fiyat çok çok iyiAynen olumlama yapalım kuzum bende hamile yatma yastığı var ya onu alayım hahhaha çatlak kremi hangisini aldın kuzum. Evet böyle olumlu enerji verelim bu ay olmazsa yine olumlu enerji verelim sonrasında yine olumlama yine olumlama vücudumuzda beraber ruhumuzu da hazırlayalım canım benimbugün özel sağlık sigortami yaptım doğum ek paketini de dahil ettim 5441 tl ödedim Anadolu sigorta
Aynen canım çok çok iyi fiyat geldi aldığım acente bile şaşırdı doğum dahil bu kadar fiyat vermesineFiyat çok çok iyi
Keşke Acıbadem grubu da dahil olsa Anadolu sigortaya
O ekletiliyor mu canım tüp bebek falan bilseydim sorardımTeşekkürler askommumudumuz hep vaaar
Cok iyiymis ya fiyati, bende düşünüyorum, ureme tedavisinide ekletmek istiyorum. Bir fiyat alayim bakiyim bende
Kuzum fiyat çok iyiAynen olumlama yapalım kuzum bende hamile yatma yastığı var ya onu alayım hahhaha çatlak kremi hangisini aldın kuzum. Evet böyle olumlu enerji verelim bu ay olmazsa yine olumlu enerji verelim sonrasında yine olumlama yine olumlama vücudumuzda beraber ruhumuzu da hazırlayalım canım benimbugün özel sağlık sigortami yaptım doğum ek paketini de dahil ettim 5441 tl ödedim Anadolu sigorta
Evet canim, hatta turkiyede tek yazıyordu. Yilda bir kez karsiliyormus. Bizde yarin fiyat bilgisi alacağız. Esim asker birde benim belki indirimi olur ona özel. Seyi sorayim ya sana sen konusmussundur, tahlillerin hepsini karsiliyormu acaba?O ekletiliyor mu canım tüp bebek falan bilseydim sorardım
Canim karşılıyor dedi ama önceden aldığın tanilari karşılamıyor dedi sadece. Benim maşallah Dr a gitmişligim cok yok. Kadim doğuma da ilk gittim. Tanilar çoğalmadan yaptırayım dedim. Tüp bebek işini yarın soracam unutmusum onu bilmiyordum daha doğrusu:)Evet canim, hatta turkiyede tek yazıyordu. Yilda bir kez karsiliyormus. Bizde yarin fiyat bilgisi alacağız. Esim asker birde benim belki indirimi olur ona özel. Seyi sorayim ya sana sen konusmussundur, tahlillerin hepsini karsiliyormu acaba?
Ya ben daha once bebek tedavisi gördüm ama yaCanim karşılıyor dedi ama önceden aldığın tanilari karşılamıyor dedi sadece. Benim maşallah Dr a gitmişligim cok yok. Kadim doğuma da ilk gittim. Tanilar çoğalmadan yaptırayım dedim. Tüp bebek işini yarın soracam unutmusum onu bilmiyordum daha doğrusu:)
Bebeğim ne şirin öyle ya hahhajah ay bayildimmmmm sağlıkla kullanmayı nasip etsin Allah inşallah. Ben acenteden yaptırdım. Sigortam net niye bir site var tamamlayıcı sigortadan bakar mısın ama seç muhakkak doğum paketi falan bak yandan filtre yapıyorsun yatarak ayakta ve doğum ucunu sececen. Kuaföre gidemedim eşim eve gelirken düşmüş ayağı şişti acile gittik birseyi yokmuş çok şükür yarın sperm testine gidecek sismez inşallah yarinaKuzum fiyat çok iyiHayırlı olsun uğur getirsin
internet sitesinden baksam herhalde olur değil mi şimdi arayamam yurtdışında olduğum için.
Kremde bu kuzum dedim hatırası da kalsın
Eki Görüntüle 3193861
Yani daha da sismez inşallahBebeğim ne şirin öyle ya hahhajah ay bayildimmmmm sağlıkla kullanmayı nasip etsin Allah inşallah. Ben acenteden yaptırdım. Sigortam net niye bir site var tamamlayıcı sigortadan bakar mısın ama seç muhakkak doğum paketi falan bak yandan filtre yapıyorsun yatarak ayakta ve doğum ucunu sececen. Kuaföre gidemedim eşim eve gelirken düşmüş ayağı şişti acile gittik birseyi yokmuş çok şükür yarın sperm testine gidecek sismez inşallah yarina
Kuzum sor belki ek fiyat çıkarır ama kapsar. Adam bana önceki tanilari karşılamaz dedi. 10 muayene hakkım var 1 yıl içinde. Dedim gebelik olursa onu da muayene de kullanırım. Yoksa zaten Dr a gittiğim yok maşallahYa ben daha once bebek tedavisi gördüm ama ya
Allah dusurmesin canimKuzum sor belki ek fiyat çıkarır ama kapsar. Adam bana önceki tanilari karşılamaz dedi. 10 muayene hakkım var 1 yıl içinde. Dedim gebelik olursa onu da muayene de kullanırım. Yoksa zaten Dr a gittiğim yok maşallah
Eşime söyledim en kısa zamanda gidecek inşallah bir şey çıkmaz bakalım
Ah sorma canım ya sorma neler yaşadım resmen kabus gibiydi özellikle son iki sene, çok daha iyi olacak inşallah bundan sonra
Yaa amin inşallah sana iyi bir örnek olurum
Senin de rüyaların hayırlısı ile gerçek olur inşallah
Tamam kuzum ben o şekilde bakacağım eşimle de görüştüm oda zaten diyor benim de aklımdaydı diye dediğin gibi tanı almadan da yaparsak daha iyi olurBebeğim ne şirin öyle ya hahhajah ay bayildimmmmm sağlıkla kullanmayı nasip etsin Allah inşallah. Ben acenteden yaptırdım. Sigortam net niye bir site var tamamlayıcı sigortadan bakar mısın ama seç muhakkak doğum paketi falan bak yandan filtre yapıyorsun yatarak ayakta ve doğum ucunu sececen. Kuaföre gidemedim eşim eve gelirken düşmüş ayağı şişti acile gittik birseyi yokmuş çok şükür yarın sperm testine gidecek sismez inşallah yarina
Tamam kuzum ben o şekilde bakacağım eşimle de görüştüm oda zaten diyor benim de aklımdaydı diye dediğin gibi tanı almadan da yaparsak daha iyi olur
Çok geçmiş olsun işine ayağını yüksekte tutsun üzerine çok basmasın çiçeğimm
Evet kuzum çook yedim etkisini görenler varAynen canım benim bence de tanı almadan yaptırın. Aklımıza geldi hemen kontrole gitmeden yaptirdik.
Bu arada avakado aldım 3 tane olgunlaşmış haftaya yumurtlama zamanım hazırlayacağım şimdi yumurtlamaya çok iyi geliyormuş canım biliyorsunuzdur illa ama diyim dedim
Zeytinyağ ile bız bız yaptım krema gibiEvet kuzum çook yedim etkisini görenler varhavuçla birlikte tüketenler çok oldu.Ben birazcık tiksindim uzun zamandır yiyemedim kuzum sana şifa olsunn
Ben de puding şeklinde yapıyordum kuzum sırf tadına farklı alayım diye öyle de deneyebilirsin oda güzel oluyor havuçta yumurtanın çatlamasını sağlıyorZeytinyağ ile bız bız yaptım krema gibiekmeğe sürer yerim. havucu bilmiyordum havuçta rendelerim sağol canım benim hepimize inşallah. Baktın mı fiyatlara. Sigortam.net güvenilir maillesebilirsinde
Kuzum yazdım ama hiç senin gibi böyle tiklayip göremedim.Zeytinyağ ile bız bız yaptım krema gibiekmeğe sürer yerim. havucu bilmiyordum havuçta rendelerim sağol canım benim hepimize inşallah. Baktın mı fiyatlara. Sigortam.net güvenilir maillesebilirsinde
Pudingide denerim kuzummm. Şifa olsun inşallahBen de puding şeklinde yapıyordum kuzum sırf tadına farklı alayım diye öyle de deneyebilirsin oda güzel oluyor havuçta yumurtanın çatlamasını sağlıyorbitanem Şimdi bakıyorum kuzum sigortaya.