Gebeliğe Hazırlık Miniklerimize Kavuşmada Adım Adım👣👼🏻🤰🏻😍🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet askom cok etkiliyormus, gık desek etkileniyoruz ayol cok minnosuz ajgsjshss
Ay hiç sormaaaa 😅😅😅
Bebeğim ne şirin öyle ya hahhajah ay bayildimmmmm sağlıkla kullanmayı nasip etsin Allah inşallah. Ben acenteden yaptırdım. Sigortam net niye bir site var tamamlayıcı sigortadan bakar mısın ama seç muhakkak doğum paketi falan bak yandan filtre yapıyorsun yatarak ayakta ve doğum ucunu sececen. Kuaföre gidemedim eşim eve gelirken düşmüş ayağı şişti acile gittik birseyi yokmuş çok şükür yarın sperm testine gidecek sismez inşallah yarina
Geçmiş olsun canım inşallah bir şeycik olmamıştır ve umarım test sonucu da güzel gelir 🙏🏻
Canım noldu biliyor musun 17.50 de mesai bitmesine 10 dakika kala beni Kocaeli'nde stresli bir iş demistim ya aramasınlar diye aşırı fahis bir rakam vermiştim.ordan aradılar yemin ederim ben şok. Bebis istiyorum gitmem stresi kaldıramam çünkü orda baştan kurulacak arge merkezi. Ama şuan ki maaşımin tam 5 katı aşırı ötesi rahat ederdik maddiyat olarak. Gitmeyecem ama teklife kadar getirecem olayı. Cuma genel müdürü görüşmek istemiş çok beğenmişler çalışmak istiyorlarmış öyle dediler. Burdaki teklifi de bizimkilere söylerim o kadar arttirmasalarda burda hem maaşımı attırırım hem de kafam atarsa bak giderim izlenimi veririm :) 🤣🤣 çok şaşırdım ya aramasinlar diye fahis bir rakam verdim
Yaaaa 😍 ne güzel denk gelmiş bak bebiş gelmeden yerini nasıl yapıyor annesi rahat etsin diye 🥹🙏🏻 keşke diğer işi kabul edebilseydin tabii ama bu durumda düşündüğün de çok çok mantıklı. Kendini daha rahat hissedeceğin yerde şartlarının daha iyi olması ne güzel olur 😍🙏🏻 Hakkında hayırlısı olsun kuzum içine nasıl sinecekse öyle sonuçlanır inşallah

Ay hiç sormaaaa 😅😅😅

Geçmiş olsun canım inşallah bir şeycik olmamıştır ve umarım test sonucu da güzel gelir 🙏🏻

Yaaaa 😍 ne güzel denk gelmiş bak bebiş gelmeden yerini nasıl yapıyor annesi rahat etsin diye 🥹🙏🏻 keşke diğer işi kabul edebilseydin tabii ama bu durumda düşündüğün de çok çok mantıklı. Kendini daha rahat hissedeceğin yerde şartlarının daha iyi olması ne güzel olur 😍🙏🏻 Hakkında hayırlısı olsun kuzum içine nasıl sinecekse öyle sonuçlanır inşallah

Ya yavrum gerçekten bebis hatta bebisler gelecek heralde öyle umuyorum 🤣🤣 o kadar çok ikiz istiyorum ki rüyama girdi ikizlerime hamile olduğumu gördüm 🙏🤣💜

Dr a birden regl iken karar verdim cumaydi 3. Günüm. Hemen gittim klomene başlattı kontrol günüm şansıma cumartesi geldi. Bu hafta içi aşırı yoğun gidemezdim. Özel sağlık sigortası aklıma geldi inanılmaz uygun fiyat geldi acente bile sasirdi hemen yaptırdım 🤣 10 muayene ve doğum dahil 5441 tl 🤣 peşine bu iş için aramaları falan cidden Rabbım nasibimi açmış gibi hissediyorum işte kariyerde gözüm yok sağlıkla hamile kalabileyim yeter. İkiz işin cilvesi tekte olur 🤣 ama yaşımdan dolayı gönlümden geçen ikiz olmasi tabi. Klomende buna fırsat veriyormuş çok mutlu oldum 🤣💜 ama tabi cumartesi önemli kac yumurtam var 💜 canim en kısa sürede senin De güzel haberler vermen dileğiyle Rabbim hepimize nasip etsin sağlıkla inşallah.

Kafama nasıl taktiysam taaa seneler önce suryan mi subyan mi ne varmış ya bilir misin bilmiyorum o hikayeyi anlatmıştı annanem yeğeni 3 düşük yapmış meğersem ondan varmis işte hamile kalınca dua tasimiz yanında bu benim bilinç altımda mi kaldı ne oldu başka bir rüyamda da hamile kalmışım nasıl arıyorum annanemi annane bende dua taşıyacam küçük Yasin mi alayım ne yapayım nolur söyle diye kadını darladim rüyamda.

Umutlanmak istemiyorum ama olumsuz düşünmekte istemiyorum bir yola girdik ya her ay deneyeceğiz artık 💜🤣

Merhaba kızlar bende aranıza katılayım,
28 yaşındayım 2 yıllık evliyim 2022 şubatta ilk bebeğimi 11.haftada kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum , 3 buçuk ay önce de 25 haftalık oğlumun kalbi durmuştu ölü doğum yapmak zorunda kaldım.1 yılda yaşadığım bu olaylar beni çok yıprattı hala kendimi çok iyi hissetmiyorum.Bende pıhtılaşma çıktı ondan olabilirmiş.Tekrar niyetlendik bakalım Allahım hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah ❤️❤️❤️❤️

Merhaba kızlar bende aranıza katılayım,
28 yaşındayım 2 yıllık evliyim 2022 şubatta ilk bebeğimi 11.haftada kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum , 3 buçuk ay önce de 25 haftalık oğlumun kalbi durmuştu ölü doğum yapmak zorunda kaldım.1 yılda yaşadığım bu olaylar beni çok yıprattı hala kendimi çok iyi hissetmiyorum.Bende pıhtılaşma çıktı ondan olabilirmiş.Tekrar niyetlendik bakalım Allahım hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah ❤️❤️❤️❤️
Hosgeldin canimm, kayiplarin için cok uzuldum allah sabir versin🤲 inşallah saglikla gebe kalir alirsin kucagina❤️

Ayyyy kızlar çok heyecanlıyım dünya iş var sürekli kendimi dinliyorum 🤣 ağrım var mi yanma var mi sagda mi solda mi🤣🤣🤣 şu cumartesi gelseydi de hayırlısı ile öğrenseydim durumu. Eşim de bugün sperm testi verecek o da gerildi ya sorun varsa bende ne yapacaz diyor dedim hepsinin çaresi var sen düşünme üzülme direkt tüp bebekcilerle konuşuruz o zaman salla dedim ama gergin . İlk denememiz ya ondan büyük ihtimal bu gerginligimiz 🤣🤣💜 hepimiz bu topicten dolu dolu çıkalım İnşallah Amin

Ayyyy kızlar çok heyecanlıyım dünya iş var sürekli kendimi dinliyorum 🤣 ağrım var mi yanma var mi sagda mi solda mi🤣🤣🤣 şu cumartesi gelseydi de hayırlısı ile öğrenseydim durumu. Eşim de bugün sperm testi verecek o da gerildi ya sorun varsa bende ne yapacaz diyor dedim hepsinin çaresi var sen düşünme üzülme direkt tüp bebekcilerle konuşuruz o zaman salla dedim ama gergin . İlk denememiz ya ondan büyük ihtimal bu gerginligimiz 🤣🤣💜 hepimiz bu topicten dolu dolu çıkalım İnşallah Amin
Ilk tedavimde bende boyleydim🤣🤣 ev bile supurmuyordum ya varsa ya bisey olursa diye jagsjsb

kızlar sperm testini yorumlayabilir misiniz morfolojik %2 çıkmış diğerleri fena değil galiba

Eklentiler

• Screenshot_20230119_155638_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20230119_155638_WhatsApp.jpg
    153,7 KB · Görüntüleme: 27
kızlar sperm testini yorumlayabilir misiniz morfolojik %2 çıkmış diğerleri fena değil galiba
Kuzum doktor ne dedi? Morfolojisi düşük sayı olarak da 15 milyonun üzerinde 22 milyon çıkmış ama sayıda biraz düşük gibi geldi ama doktorun ne dediği önemli.
Keçiboynuzu pekmezi, muz, bitter çikolata ,bol yeşillik, kuruyemiş nohut tüketmeli

Kuzum doktor ne dedi? Morfolojisi düşük sayı olarak da 15 milyonun üzerinde 22 milyon çıkmış ama sayıda biraz düşük gibi geldi ama doktorun ne dediği önemli.
Keçiboynuzu pekmezi, muz, bitter çikolata ,bol yeşillik, kuruyemiş nohut tüketmeli
Kuzum doktor sayı da çok iyi değil cumartesi konuşuruz dedi modum düştü biraz hayirlisi inşallah

Kuzum doktor sayı da çok iyi değil cumartesi konuşuruz dedi modum düştü biraz hayirlisi inşallah
Motiveni düşürme kuzucuum. Sperm kalitesini arttırıcı takviyeler var. Beslenme düzeni sigara kullanımı her şeyi etkiler.Düzelir Allahın izniyle 🤲🏻😍

X