Gebeliğe Hazırlık Miniklerimize Kavuşmada Adım Adım👣👼🏻🤰🏻😍🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam canlar dün regl bjitti değerlendirmeye başladım
Hocanın özeline randevu bulamayınca bende ilk basvuru kismina randevu aldım tüm tahliller vs baştan yapılacak yani amh hormon vs .... Ordan hocaya yönlendirme yaparlar diye
Pazartesi gidicem regl bittiği için enfeksiyon ve smear testi yaparlar belki regl ,2/3. gün çağırırlar amh hormon vs için ama umarım gerek kalmaz
Dahiliye uzmanı d vitamini verdi onu kullanıyorum sadece kafama göre folik asit almak istemedim
2 günde bir degerlendirme yapcam bakalm bende gelişmeler bu şekilde...

Hocanın özeline randevu bulamayınca bende ilk basvuru kismina randevu aldım tüm tahliller vs baştan yapılacak yani amh hormon vs .... Ordan hocaya yönlendirme yaparlar diye
Pazartesi gidicem regl bittiği için enfeksiyon ve smear testi yaparlar belki regl ,2/3. gün çağırırlar amh hormon vs için ama umarım gerek kalmaz
Dahiliye uzmanı d vitamini verdi onu kullanıyorum sadece kafama göre folik asit almak istemedim
Hadi bakalım hayirlisi olsun tubisim😍😍

Merhaba kızlar topiğiniz hayırlı olsun görünce bende katılmak istedim kendimi tanıtayım
26 yaşındayım 1,5 yıldır evliyim 1 düşük yaşadım kürtaj olmadım kendiliğinden 6 haftalık düştü bebeğim
Sonrası 3 ay kistle mücadele verdim 5 aydır hiç birseyim yok çok şükür eşimde de bir sorun yok
düzenli kadın doğuma gidiyorum enfeksiyon var onun için fitil kullandım bat 26 Ocak 7 gün var inşallah bu ay çift çizgiyi görürüm
Bu ay diğer aylara göre farklılık yaşadım sürekli beyaz akıntım geldi halada bir gün var bir yok akıntım devam ediyorum yumurtlamamdan beri inşallah gebeliğe işarettir benimde sürecim bu şekilde kızlar inşallah bu yıl tüm evlat sahibi olmak isteyen herkezin kucaklari dolar dualarimdasiniz bu yıldan çok umutluyum. 🤲❤️😍👶
Merhabaa hosgeldin canim😍 inşallah en kisa zamanda mujdeni alırız 😍

Amin kuzum inşallah ben yarin Dr bana eşime ne diyecek çok merak ediyorum hiç olumlu şeyler geçmiyor içimden hayirlisi umarim
Biz genede olumlu şeyler düşünelim eğer sıkıntı varsa da erken dönemde öğrenmek her zaman iyidir kuzum biliyorsun💕😍

Hiçbir şeye gerek kalmadan Allahın izniyle hamile olmayı Rabbim nasip etsin tubişim mucizelere ihtiyacımızz var😍😍😍

Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim Hemsirecik Hemsirecik Kızlar hastanedeyim şimdi 3 tane yumurtam oluşmuş kist çok şükür hiç oluşmamış. Sol daha sağlıklı 16 mm sağ 14 mm ve 10 mm pazartesi catlatma iğnesi vurulacagim sonrasında duprasanda verdi daha sonra kullanım için Rabbım nasıl eder inşallah. Üroloji sıra gelmedi daha bekliyoruz eşim için

Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim Hemsirecik Hemsirecik Kızlar hastanedeyim şimdi 3 tane yumurtam oluşmuş kist çok şükür hiç oluşmamış. Sol daha sağlıklı 16 mm sağ 14 mm ve 10 mm pazartesi catlatma iğnesi vurulacagim sonrasında duprasanda verdi daha sonra kullanım için Rabbım nasıl eder inşallah. Üroloji sıra gelmedi daha bekliyoruz eşim için
Aaa cok iyi boyutlari😍 pazartesiye kadar 14lukte catlama kivamina gelir😍 inşallah ürolojidende iyi haberler getirirsin😍😍

Kuzummm yazdığınız takviyeleri not alıyorum yarın Dr a soracağız. Destekleriniz için çok teşekkür ederim iyi ki varsınız 💜💗💜💗💜💗💜 siz olmasanız kimseyle de konuşmuyorum stres olmamak için 1 yakın arkadaşımla paylaşıyorum sadece. Eşime de stres olmasın diye çok dertlenemiyorum yanlış anlar diye içimde patlardi. Ahhhh o anaclik bende var kuzum vallahi gözüm alıyor aşırı da çok istiyorum Allah biliyor kalbimi rüyalarıma bile giriyor 🤣 seneler önce 16 tane dogurdugumu görmüştüm.hahhaha rüyamda demistim ki bu ne böyle köpek yavrusu gibi yapmışım 🤣🤣 geçende de ikiz gördüm mutlu uyandım ama bakalım teki bile yapabilecek miyiz 🤣💜 inşallah birbirimize güzel haberler verebiliriz
Ben de öyleyim kuzum kimseye bebek istediğimizi söyleyemediğimiz için kimseyle konuşamıyorum eşimden başka ama sonuçta o da erkek yani benim tarafımdan ancak sınırlı bakabiliyor konuya 😂
Maşallah 🧿 canım benim inşallah Rabbim hepimize tattırsın o duyguyu, benim anaç bir yapım yok maalesef hiç olmadı ama anne olunca Farklı olur heralde bazen heves ediyorum yalan yok ama bazen de gözüm çok korkuyor 🥹
Yaaa yeriiim rüyaların en güzelinden hayırlısından çıkacak inşallah merak etme, doktordaymışsınız bugün de inşallah çok güzel haberler alırsınız 😍💙🙏🏻

Ben de öyleyim kuzum kimseye bebek istediğimizi söyleyemediğimiz için kimseyle konuşamıyorum eşimden başka ama sonuçta o da erkek yani benim tarafımdan ancak sınırlı bakabiliyor konuya 😂
Maşallah 🧿 canım benim inşallah Rabbim hepimize tattırsın o duyguyu, benim anaç bir yapım yok maalesef hiç olmadı ama anne olunca Farklı olur heralde bazen heves ediyorum yalan yok ama bazen de gözüm çok korkuyor 🥹
Yaaa yeriiim rüyaların en güzelinden hayırlısından çıkacak inşallah merak etme, doktordaymışsınız bugün de inşallah çok güzel haberler alırsınız 😍💙🙏🏻
Kuzummmm Allah verdiğinde sana hormonlarin ve bilinçli kişiliğin sayesinde en iyi anne olursun inşallah 💜 kuzum Dr dan çıktık eşime de takviye verdi. Benim de 3 tane yumurtam oluşmuş pazartesi catlatma iğnesi olacağım Allah im iyi haberler almayi nasip eder inşallah size de bize de 💜💗 gebeligi etkilemez esinin değerleri dedi daha iyi olmasi için takviye verdi. Bir de yaptırdığımiz sperm testini dikkate almıyorum dedi eski metotla bakmışlar yeniden verecek

X