Gebeliğe Hazırlık Miniklerimize Kavuşmada Adım Adım👣👼🏻🤰🏻😍🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum kaldıkça seviyesi yükseliyor eşimin solda ameliyat olmasına rağmen mesela 3. Seviye tekrar nuksetmis ve oda sperm kalitesini etkiliyor

Bugun yapildimi bakalim yogalarr, ben simdi yapmaya gidiyorum🏋‍
Hahahah
yaaa anlamıyorum sizin elemanlar niye buluşmuyor bu şekilde ne istiyorlar anlamıyon sperm var yumurta var kavuşssanıza işte

Benimki muamma yumurta ya var ya yok da
Tembel tenekeler bizimkiler askom ya
Hakkinda hayirlisi olsun canim, bir insanin tepesine binmeye alisinca her isi ona yaptirirlar cok iyi biliyorum. İnşallah kafan rahatlayinca minikon gelir hemencecik
Hayirli olsun canimm rahatlatin evlerinizde, kisir kek yapip cay icin mükemmel terapi

Kuzum kaldıkça seviyesi yükseliyor eşimin solda ameliyat olmasına rağmen mesela 3. Seviye tekrar nuksetmis ve oda sperm kalitesini etkiliyor
zaten varikosel varda şimdi kim bilir kaçıncı seviye oldu umarım yoktur kuzum yani evet çoğu şeyi denedim aylardır olmuyor ama belki zamanı değil belki sebepsiz diye avutmaya çalışıyorum kendimi

O rahatlama kısmına henüz geçemedim kuzum geride kalan birkaç işi toparlamaya çalışıyorum ve kafa olarak hala işten çıktığımı idrak edemedim ama şubat ayı için Farklı planlarım var, hobilerime döneceğim, biraz baş başa tatil, yeni eğitimler falan derken rahatlamaya başlarım inşallah

Bugün dünden de ağrım olduğu için yine çok kısa yapabildim ama alışkanlık olması için her sabah mata çıkıyorum

Kuzucum çünkü sende bir sıkıntı yoksa varikosel de engelliyor gebelik oluşmasını benim yakınımın eşinde varikosel var ameliyat da olmuyor adam bir senedir hiç olusmamis gebelikleri bı sperm testi verip teyit etsin önceden

Istee gelecegin guclu azimli annesi
Varikosel varsada tedavisi var canim, tanisida kolay koyuluyor hic stres yapmayın bunun icin. Birde erkekte streste cok onemli. Esim sperm testi vermeye gittiginde gorevden gelip gitmisti ve resmen kısır çıkmıştı. Dr tekrarlayalim dedi, 3 gun sonra degerler tavandi. Kocalarimizinda morali coook onemli

Tiniminimavihanim canim seni hiç tanımıyorum. Bir kere bile konuşmadık. Ama seni topiklerden yazdıklarından tanıyorum.. Sana bütün kalbimle dua ediyorum. Bunu bilmeni isterim. Rabbim gönlündekini bir an once kucagina versin inşallah.
Bende bu süreçten geçtim. 2 yılın sonunda klomenle hamile kalabildim. Defalarca dusuk yaşadım. Rabbim.isteyen herkese nasip etsin. Kimseyi evlatla imtihan etmesin. En basta senin ve diğer arkadaslarin kucakları bebeklerle dolsun taşsın inşallah

Amin canım inşallah. Timininin inanılmaz enerjisi var maşallah canım süreçten bahseder misin catlatma iğnesi vuruldun mu yasin kac kaç yumurtan oluştu ne zamanları degerlendirdin teşekkürler

Ahh canımmsın yüzümdeki gülümsemeyi gösterebilsem keşke Allahım kat kat razı olsun.O dualarda olmak öyle kıymetli ki.Çok teşekkür ederim fesleğenim.

Rabbim inşAllah benide bir gün sevindirecek. Allahım miniğini size bağışlasın.Zamanı gelince hayırlısıyla kucağınıza alın çiçeğimRabbim bekleyişte olan bütün arkadaşlarımı da benide içinde sevindirsin.aminnn

Son düzenleme:
Amin canım inşallah. Timininin inanılmaz enerjisi var maşallah canım süreçten bahseder misin catlatma iğnesi vuruldun mu yasin kac kaç yumurtan oluştu ne zamanları degerlendirdin teşekkürler
Motive enerji bizlere şart mühendisiimmmBak feslegen klomenle gebe kalmış darısıı sanaa bu ay kuzumm

Motive enerji bizlere şart mühendisiimmmBak feslegen klomenle gebe kalmış darısıı sanaa bu ay kuzumm
Amin canimmmmm. Aynen öyle saçlarımı boyatacagim 1 senedir kendi saçıma dönmeye çalıştım şimdi de kendimi iyi hissetmek için boyatasim geldi hamileyken boyatmak istemem söyle uzun gidecek aralara birseyler arttiracagim kendimiz için birseyler yapalım mutlu olacağımız anlikta olsa kendimizi iyi hissedeceğimiz şeyler olsun yarın sperm testi inşallah iyi çıkarsa klomenle ilgili yumurta durumumu cumartesi 11 de Dr a gideceğim yazarım kuzum darısı direkt tedavisiz turkiyeye dönene kadar senin başına bir tanem

Saçlarını boyat kuzumm evet gebelik olursa inşAllah bazı doktorlar izin vermiyor.Sen birşeylere hazırlıklarını yapMutlu hissettirecek bende ne yaptın biliyor musun.?Anlık indirime girmiş çatlak kremi aman alayım dursun dedim
Sonuçları gayet iyi gelecek işine hiç kötü şey düşünme.Olumlama yapalımm Aminn aminn kuzum mutluluklar sarsın her yanımızı

Selaam canlarim, bugun disci randevum var. Sanirim dolgum dustu agrim oluyor arada.
Sirasi gelmisken sizlerede soyleyeyim, gebelikten once mutlaka dis kontrolunede gidin. Çünkü gebelik sirasinda tedavi uygulanmiyor
Geçmiş olsunn minnoşumma Hani şu hisde güzel her şekilde umudumuz var ve bizler hem onlar için hem kendimiz içim hazırlık içindeyizinşAllah güzel olacak hemşirem

Aynen olumlama yapalım kuzum bende hamile yatma yastığı var ya onu alayım hahhaha çatlak kremi hangisini aldın kuzum. Evet böyle olumlu enerji verelim bu ay olmazsa yine olumlu enerji verelim sonrasında yine olumlama yine olumlama vücudumuzda beraber ruhumuzu da hazırlayalım canım benim bugün özel sağlık sigortami yaptım doğum ek paketini de dahil ettim 5441 tl ödedim Anadolu sigorta

Gidecek canım inşallah bir sorun çıkmaz bakalım
Yaaa aynı böyle oldum okuyunca ehe
Hepimiz çok minnoş anneler olacağız bence.

Yaaa o kadar mı etkili? Ay ben şok. Genel olarak hele de bana göre çok olumlu çok pozitif bakan biridir her şeye ama iş stresi vs oluyor tabii. Şubat ayında kar yağar da sezon açılırsa tatile gideceğiz tabii işiyle alakalı bir şey de çıkmazsa tatil dönüşü stressiz bir pamuk topuna dönünce gitsin bari test vermeye hehehe

Geçmiş olsunn minnoşumma Hani şu hisde güzel her şekilde umudumuz var ve bizler hem onlar için hem kendimiz içim hazırlık içindeyizinşAllah güzel olacak hemşirem
Teşekkürler askomm umudumuz hep vaaar
Cok iyiymis ya fiyati, bende düşünüyorum, ureme tedavisinide ekletmek istiyorum. Bir fiyat alayim bakiyim bende

Evet askom cok etkiliyormus, gık desek etkileniyoruz ayol cok minnosuz ajgsjshss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…