Şu mesajı sanki ben yazdım
Sene bile aynı tam 11 senemi verdim bir firmaya basamakları çıktım adım adım en son bağlı üç alt firmanın da sorumlusu olduğum sorumlu müdür konumuna geldim. İlk önce bir mutluluk heyecan tabii nasıl başarılı kariyer yaptım diye.
Dolar krizi patlak verene kadar kazancım da piyasaya göre iyiydi. Derken dolar ilk bizim sektörü vurdu. Bir sürü kişi işten çıkarıldı çıkanların sorumlulukları kalanlara yüklendi, giderek derinleşen kriz bahane edilip zam oranları düşürüldü ve bir anda ne eğitimimin ne tecrübemin ne de unvanımın hiçbir önemi kalmadı.
Bağlı tutan tek şey senelerin alışkanlığı idi ama geldiğim noktada gece bile çalışır olmuştum artık hem ruh hem beden sağlığım elden gidiyordu. Koskoca insanların sorumsuzluklarının hesabını benim vermem de cabası.
Bizim planımızda bebek olursa ben en az 3 sene kariyerime tamamen ara verecektim zaten eşim de bu böyle olmaz bu stresle bırak hamile kalmayı kendine zarar vereceksin biraz kafanı topla belki stres gidince hamile kalman da kolay olacak dedi. Hamile kalırsan hamileyip deyip ayrılma kısmında da stres olacaksın önden bırak en iyisi dedi. Günlerce haftalarca düşündüm ve artık beni maddi manevi tatmin etmeyen bir iş olduğu için de karar vermem daha kolay oldu tabii. Ve bitti. 11 yıllık maceranın sonuna geldim istifayı bastım çıktım.
Bir ay olacak neredeyse ama hala rahatlayamadım hala gece rüyalarımda insanlara dert anlatmaya çalışıp sabah uyanınca oh rüyaymış artık orada çalışmıyorum diyorum. Ne hale getirmişim kendimi nasıl eziyet etmişim yani
Bir süre daha tam olarak idrak etmem zaman alacak ama önümüzdeki birkaç ay içinde hamile kalırsam emin olacağım stres yüzünden olmadığına
Keşke hepimiz hayallerimizdeki işleri güzel şartlarda yapabilsek ama işte coğrafya kader sanırım
Kurduğun cümlenin aynısını birkaç ay önce kuruyordum ya bebek olsun artık ya da başka bir şey kurtulayım buradan diye. Bebek olmadı ama ben bir adım attım sen de gerekli adımları atmışsın zaten dilerim hayalinden bile güzel bir işin ve şartların olur sonra da hemen bebiş gelir kuzummm
ayyy durdukça daha kötü olma olasılığı oluyordu değil mi varikoselde aklımdan tamamen çıktı bu benim
adam geldi 39 yaşına inşallah bi şey yoktur varsa da çok geç kalmamışzdır diyeyim de hemen randevu baksın olmadı
Çok gençken 15 yaşlarında falan bir doktor varikosel olabilir sende diye sonra yirmili yaşlarda başka doktora görünmüş o yok öyle bir şey normal gayet demiş ama içinde kalmış o ilk doktorun dediği aylardır da olmayınca acaba o doktor haklı mıydı diyor