- 21 Haziran 2012
- 2.857
- 799
- 148
- 37
- Konu Sahibi Minikkelebk
-
- #1.921
Selam canim hicte zor degil yakalaman sana cok inaniyorum bu konuda senle karsilasmamis olsaydim ne mumkun 69lari gormek zayiflamama vesilesin kendin icinde iyi seyler yapicaksin yapicazKina gecesinden geliyorum
Cok fenaa yorulmusum
Yarin menumu yazayimmm
Iyi geceler herkese
Canimsin....senin kendi azminn...başarın..Selam canim hicte zor degil yakalaman sana cok inaniyorum bu konuda senle karsilasmamis olsaydim ne mumkun 69lari gormek zayiflamama vesilesin kendin icinde iyi seyler yapicaksin yapicaz
Afiyet olsun kuzum...Afiyet olsun kuzum pasta konusunda tebrikler babacignin yeni yasi hayirli olsun saglikli olsun
Ben ne yedim
Sabah:2dilim beyaz ekmek 2kup peynir roka az domates salatalik
Oglen:2kibrit kutusu kavurma ve yesil salata
Aksam 1s.kasigi bulgur pilavi 1s.kasigi turlu 1kase cacik
Aralarda neskafe az leblebi kahve 1kare cikolata
Canim hosgeldinn...Merhaba kızlar ben de size katılmak istiyorum şubat ayında diyete başladım 70 kilodan 61.5 kiloya indim tabiki 3.5 ay içnde şu an 62 kiloyum boyum 1.68 3 hafta sonrada kardeşimin düğünü var elbisem hazır ama balık model yanlardan pırtladığı için hoş durmuyor ideal kilom 58 e düşmek istiyorum 3 haftada 4 kilo vermem belki sağlıklı olmaz ama sporla sıkılaşabilirim
Aaa evet tanıdın cok sevindim unutmamışınetanındı çok mutlu ost: 42602950 .!.:
Profiline goz gezdirdim ama hic ip ucu goremedim ilk aklima gelen sendin ee nasilsinn yemekle aran nasil =)Aaa evet tanıdın cok sevindim unutmamışın
Baya degişti artık profilinde eski acamelik kalmadı. Hergün gidiyorum baya arkadaş edindim :) yemek le aram iyi diyetisyene gidiyorum 1.buçuk ay önce karar verdim bu ayın sonu kontürol var az az gidiyor ama gidiyor en azından[/QUOTE][QUOTdeğişti aresr, post: 42602972, member: 393326"]Profiline goz gezdirdim ama hic ip ucu goremedim ilk aklima gelen sendin ee nasilsinn yemekle aran nasil =)
Sevindim canim senin son zamanlarini hatirliyorum kendinden cokca sikayetciydin yemege buyuk zaafin vardi simdi guclu gordum seni masallahBaya degişti artık profilinde eski acamelik kalmadı. Hergün gidiyorum baya arkadaş edindim :) yemek le aram iyi diyetisyene gidiyorum 1.buçuk ay önce karar verdim bu ayın sonu kontürol var az az gidiyor ama gidiyor en azından
Kilom şuan fazla ama gidecek insallaj[/QUOTE]Sevindim canim senin son zamanlarini hatirliyorum kendinden cokca sikayetciydin yemege buyuk zaafin vardi simdi guclu gordum seni masallahkilon nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?