- Konu Sahibi Minikkelebk
-
Canim pul biberi sevdigim icin tuketiyorum,aslinda tuzda atar yerdim amapul biberi ne icin tuketiyorsun ve leblebiyi bunlar gibi ayrintilari benimle paylasirsan sevinirim neler yemeliyim besi bir yerde cayini aktardan bulabilirmiyim? Tamam caniim yarin bol sporlu ve - li bir gunde gorusmek uzere
Masallah bizeSpor vaktiugrarim cok mutlu olduum senin icinde cok azimliyiz masallah bizeee
Evet canim bugun erkenciyim :) seytanjn bacagini kirdimBeyaz leblebiyi,beyaz cayi,yesil cayi ve besibiryerdeyi aldim listeme ama aci yemem pek mumkun gorunmuyoronerilerin icin saol caniiim keten tohumuda ekle listene ciddi anlamda tokluk hissi artiyor Bugun erkencisin sanki bende oglen ogunumu yedim islerimi bitirdim kuruldum koltuga bacaklarim daha iyi acimiyor artik alisiyorlar galiba. Senin genel durumun nasil?
Ooo sen fistigi besliyorsun saglikli sebze yemekleriyle sonra tabi formda olur oAz tembellik ettik kisceyle o uyudu ben uzandim aksam yemegimide hazirladim kendime uyarladim bugunlukte boyle olsunnapalim, gunlerdir kizimin saglikli sebze yemeklerine ortak oldum .. Nasil gidiyor hoplamaca ziplamaca biraz basim donuyor oturup kalkarken bunye alismis yemek istiyo ama yeni duzenede alissa iyi olur fazla yemek yok!
Ne guzel alistirmissinAksama dengelersin sporunu oh ne iyi ellerine saglik yakinda bi bahar temizligi gerek artik evlere. Cimcimemi cok saglikli yedirmeye calisiyorum cikolata yok o yok bu yok ama anasina var di artik anasinada yoksenin kuzular yemiyor mu yoksa sebze vs.. Dun biraz kiriklik hissettim aksamin bi vakti tavuk yedim hergun yumurta bugunde kofte hazirladim aksam icin, dengeliycem insalah bakalim birde cok gec yatip cok erken kalkiyorum bundan sebepte olabilir bas donmelerim 8saat uyumuyorum yani cok cok altindayim onada dikkat ettimmi gecicegini umuyorum
Beyaz cayi bulabilirim ins bende amaYaptim 30dakika kadar, birdaha cikicam hava cok kararmadan markete gidip yesil cay,formcayi ve varsa beyaz cay ama burda yerel marketler var beyaz cay bulabilcegimi sanmiyorum migros real carefoura bakmak gerek bulursan banada habrr ver..canim kahvaltida veya aralarda special k,meyveli musli veya sade misir gevregi yeme konusunda ne dusunuyorsun olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?