- 21 Haziran 2012
- 2.857
- 799
- 148
- 37
- Konu Sahibi Minikkelebk
-
- #1.181
Yok geldim baktım tukkanı açmamışsın,in cin top oynuyo...Kizlar uyuyormusunuz huu
Hahaaa minikkelebekim guldurdun canimYok geldim baktım tukkanı açmamışsın,in cin top oynuyo...
Geri gittim
Oyy hafif atlatir insallah kuzun..hepinize selamlar kızlar:) bebeğin aşısını yaptırdık yeni geldim ama evi temizliyeceğim kahvaltıyı bile şimdi yaptım okadar acıkmışımki biraz fazla yedim galiba ama akşamı hafif yiyerek telafiederim artık :)
aynen canım :) çok fena ağladı bide bacaklrından yaptılrOyy hafif atlatir insallah kuzun..
kiyamazdim aglamasina kizimla aglardim tabii buyudukce is degisti zaptetmek zorlasinca onunla aglamak yerine yaka paca tutmaya basladim
Gecmus olsun canım..hepinize selamlar kızlar:) bebeğin aşısını yaptırdık yeni geldim ama evi temizliyeceğim kahvaltıyı bile şimdi yaptım okadar acıkmışımki biraz fazla yedim galiba ama akşamı hafif yiyerek telafiederim artık :)
Bak tukkanın bereketi kaçar fazla gec saate kalmaHahaaa minikkelebekim guldurdun canim
Biz bugun uyumusuz 10a kadar gec aciverdim tukkani
Çok acıktımm..
Bende kendime kahve yaptim...
Leblebi filan kandırmaca yapıyorum mideme...
Patlicak gbi olan eşofmanım bildiğin bol geliyor bugün fark ettim
Evet canım çok şüküüür...ooo bu 1 beden kadar fark demek, tebrikler canım
Evet canım çok şüküüür...
Diyete baslarken hiç bi daha bu kiloya inemicekmisim gibiydi...
Biraz azim,destek...oluyormuş...
Hep bi bahanem vardı şunu atlatayım, bunu atlatayım
Herseyi görmezden gelip basladım...
Yok canim est. Olur mu..aynen öyle, zararın neresinden dönülürse kardır.. hedefin neydi senin, boyun kaç? çok mu sordum?
Yok canim est. Olur mu..
1.60
Ilk etapta 65 olmak istiyorum...
Onu biraz koruyup...
Asıl hedef 55..
Eğer bi bıkkınlık olmazsa ara vermeden devam ederim..
Aglamistir tabii ama unutmustur bile =) kizima asilarini yapan ebe beni telkin etmek icin derdi ki buyuk hastaliklardan agliyacagina birak o hastaliklardan koruyacak asilardan aglasinaynen canım :) çok fena ağladı bide bacaklrından yaptılr
Ins canım..laman bıkkınlık olmasın, olursa da 1-2 gün ile sınırlamak lazım, arkası gelmiyor çünkü :)
hedef ve boylarımız aynı , inşallah istediğimiz kiloya sağlıklı bir şekilde ineriz :)
Ins canım..l
Sen bayağı toparlanmışsındır...
Darısı başımıza
esofmanlar kiyafetler bol geliyor ya o ne guzel bir histir allah'imÇok acıktımm..
Bende kendime kahve yaptim...
Leblebi filan kandırmaca yapıyorum mideme...
Patlicak gbi olan eşofmanım bildiğin bol geliyor bugün fark ettim
Bi bozdun mu toparlanmak zor oluyor...yok ya aylardır bende bu kilolarda dolanıp duruyorum, spora vaktim olmuyor, ama pes etmek yok, elimden geldiğince vermeye çalışacağım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?