- Konu Sahibi Minikkelebk
-
Ooohh iyi hadi ...Yaptim valla bi cirpida,kiscemide uyuttum
Mutfagmi da topladim evimide supurdum
150de ip atladim henuz, 850daha var
Yooook asla diyetten cok memnunum mutluyum ac degilim spordan biraz skilmis olabilirim galiba o yuzden israrla dvd almak niyetindeyim daha disiplinli olur gibime geliyor ip atlamayi 500tamamladim regl olcam hissim geldi hafif kasiklarim agriyorOoohh iyi hadi ...
Bende 400 atladm
Biraz diyetten sıkıldın mi sanki
Ooo iyi o zamanYooook asla diyetten cok memnunum mutluyum ac degilim spordan biraz skilmis olabilirim galiba o yuzden israrla dvd almak niyetindeyim daha disiplinli olur gibime geliyor ip atlamayi 500tamamladim regl olcam hissim geldi hafif kasiklarim agriyor
Diyeti birakmam asla 3.haftamiz oldu alistim artik fazlaca verselerde yiyemem midem kuculdu saniyorum
Ee iyi olmus iste kuzularinda iyilesir seninde diyetin sporun aksamazOoo iyi o zaman
Yurtdısi ertelendi 1 ay sonraya biz evdeyiz canm
Diyete devam
Orası öylede hersey ayarlanmısti kötü olduEe iyi olmus iste kuzularinda iyilesir seninde diyetin sporun aksamaz
Caniimm Yememen gereken sey cezeryemiydiGece sahur niyetine
3 kucuk kare cezerye
Aksam 1 s.kasigi salcali makarna
6-7 y.k karnibahar
1 bardak ayran
Caniimm Yememen gereken sey cezeryemiydiolsun azcik yemissin tartin ne durumda iyi gidyormusun? Arada bir ustu kapali deyiver merak ederim bilirsin
Aa cok iyiBen bugun nihayet 76gordum canim yani duz 76degil tabii gramlari var 77ye yakinim ancak cok sukurki gun icinde yedim ictim 77gormedim istemiyorum gormek
Bencede var öyle biseyKeske pazartesi 75li biseyler olsam sonrada 75i asla bidaha gormesem
Aynisi 74,73,72.... 55e kadar gecerlibirde diyet bittikten sonra dikkat etsen bile 2-3kilo aliniyormus acaba 52mi olsa hedefim, var mi oyle birsey?
Heee benim hedef 65 degilHahahaa kiz guldurdun beniii bencedee 62 ol geliyormus madem (ince hesaplardayiz)
Simdi senin hedefin daha yakin benimkine gore baska topiklerde gordumde mezun olunuyormus hedefe ulasinca
Simdi sen beni yanliz mi birakicaksin hos birde gordum koruma programi varmis ayri telden mi calicaz
Aa dogru ya tamam biz daha evvel konusmustuk zatenHeee benim hedef 65 degil
Ilk hedef öyle
Gözüm korkmasın diye...:)
55 olcam ben
Hedef aynı tatlm sıkıntı yok....
Hedefe ulasana kadar beraberiz...
Biz ayrılamayz şarkisini burdan sana armağan ediyorum
Gecen gün hemde öyle biri dedi ki eşimde yanimdaydiOhh ne iyi iste yapsinlar bu kezsende cipcitir gezer durursun
Bende elti yok ama annecigim Vaar teyzelerim var kuzenlerim var aynen gundem esranin kilosu yanii benimkiler iyiligim icin farkindayim da eltileri bilemedim
Ama Elti ismi pek samimi gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?