• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minikkelebeğin zayıflama günlüğü

Selam canim hicte zor degil yakalaman sana cok inaniyorum bu konuda senle karsilasmamis olsaydim ne mumkun 69lari gormek zayiflamama vesilesin kendin icinde iyi seyler yapicaksin yapicaz :KK19:
Canimsin....senin kendi azminn...başarın..
Bende insülin direnci var
Sanirim azicik dikkat etmesem şişiriyo beni....
Ömür boyu dikkat etmeye alışmam lazım

Bugün menüm cok zorladı beni..
Babacığımın doğum günüydü ama ben hic bisey yemedim...
Sadece pastanin tadina baktim..simdi de cig köfte yiyorlar..tadina bile bakmadim..

Sabah domates,salatalk,2 dilim bugday ekmegi
2 zeytin,az peynir
4 te...1 tabak taze fasulye,1 bardak ayran
1 saat once 1 acur(salatalik)

Afiyet olsun kuzum pasta konusunda tebrikler babacignin yeni yasi hayirli olsun saglikli olsun
Ben ne yedim
Sabah:2dilim beyaz ekmek 2kup peynir roka az domates salatalik
Oglen:2kibrit kutusu kavurma ve yesil salata
Aksam 1s.kasigi bulgur pilavi 1s.kasigi turlu 1kase cacik
Aralarda neskafe az leblebi kahve 1kare cikolata

Afiyet olsun kuzum pasta konusunda tebrikler babacignin yeni yasi hayirli olsun saglikli olsun
Ben ne yedim
Sabah:2dilim beyaz ekmek 2kup peynir roka az domates salatalik
Oglen:2kibrit kutusu kavurma ve yesil salata
Aksam 1s.kasigi bulgur pilavi 1s.kasigi turlu 1kase cacik
Aralarda neskafe az leblebi kahve 1kare cikolata
Afiyet olsun kuzum...
Gayet başarılı

Merhaba kızlar ben de size katılmak istiyorum şubat ayında diyete başladım 70 kilodan 61.5 kiloya indim tabiki 3.5 ay içnde şu an 62 kiloyum boyum 1.68 3 hafta sonrada kardeşimin düğünü var elbisem hazır ama balık model yanlardan pırtladığı için hoş durmuyor ideal kilom 58 e düşmek istiyorum 3 haftada 4 kilo vermem belki sağlıklı olmaz ama sporla sıkılaşabilirim :KK49::KK49:

Merhaba kızlar ben de size katılmak istiyorum şubat ayında diyete başladım 70 kilodan 61.5 kiloya indim tabiki 3.5 ay içnde şu an 62 kiloyum boyum 1.68 3 hafta sonrada kardeşimin düğünü var elbisem hazır ama balık model yanlardan pırtladığı için hoş durmuyor ideal kilom 58 e düşmek istiyorum 3 haftada 4 kilo vermem belki sağlıklı olmaz ama sporla sıkılaşabilirim :KK49::KK49:
Canim hosgeldinn...
Tabi ki katilabilirsin..
Kendini tanitabilirsin...
Cok güzel kilo vermissi ...
3 haftafa 3.5 kilo rahatlikla verilir...
Aksama menünü bekliyoruzz

kızlar akşam 1 kase tavuklu şehriye çorbası 1 kase semiz otu salatası 1 dilim ekmek malesef 2 dilim börek yedim ama su böreği değil normalde o kadar yemem dün niye öyle olduysa :KK62:

Kelebekim nerdesin kuzum evde ev temizligine mi daldin donmus olcagni dusunuyorum evine ses ver arada ne yedin ne ictin yarin kilo bildirimi yapicaz unutma

[QUOTdeğişti aresr, post: 42602972, member: 393326"]Profiline goz gezdirdim ama hic ip ucu goremedim ilk aklima gelen sendin ee nasilsinn yemekle aran nasil =)[/QUOTE]
Baya degişti artık profilinde eski acamelik kalmadı. Hergün gidiyorum baya arkadaş edindim :) yemek le aram iyi diyetisyene gidiyorum 1.buçuk ay önce karar verdim bu ayın sonu kontürol var az az gidiyor ama gidiyor en azından

[QUOTdeğişti aresr, post: 42602972, member: 393326"]Profiline goz gezdirdim ama hic ip ucu goremedim ilk aklima gelen sendin ee nasilsinn yemekle aran nasil =)
Baya degişti artık profilinde eski acamelik kalmadı. Hergün gidiyorum baya arkadaş edindim :) yemek le aram iyi diyetisyene gidiyorum 1.buçuk ay önce karar verdim bu ayın sonu kontürol var az az gidiyor ama gidiyor en azından[/QUOTE]
Sevindim canim senin son zamanlarini hatirliyorum kendinden cokca sikayetciydin yemege buyuk zaafin vardi simdi guclu gordum seni masallah :KK19: kilon nedir

Baya degişti artık profilinde eski acamelik kalmadı. Hergün gidiyorum baya arkadaş edindim :) yemek le aram iyi diyetisyene gidiyorum 1.buçuk ay önce karar verdim bu ayın sonu kontürol var az az gidiyor ama gidiyor en azından
Sevindim canim senin son zamanlarini hatirliyorum kendinden cokca sikayetciydin yemege buyuk zaafin vardi simdi guclu gordum seni masallah :KK19: kilon nedir[/QUOTE]
Kilom şuan fazla ama gidecek insallaj

Back
X