• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

minik yemek odam ESKİ HALİ -YENİ HALİ

eylul166

Guru
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2008
10.690
882
448
43
selam kızlar ,benim eskiden salonumda bulunan yemek grubum ,bu evdeki salonum küçük olduğundan ,mutfağın hemen yanındaki küçük odada duruyordu ,fakat çok yer kapladığı için ve yaklaşık 8 yıldır renginden de kendinden de sıkıldığımdan ötürü eve veda etti :9::9:
yerine küçük ,mutfağa uygun ,aynı zamanda açılınca büyük bir yemek masasını aratmayacak tarzda bir masa sandalye takımı aldım ,birde pufu var o henüz yapım aşamasında ,şimdi gelelim eski ve yeni haline
bakalım yorumlarınız nasıl olacak
ben beğendim bu halini ,ama daha eksikler var
mesela duvar kağıdı ve ayna olacak masanın arka duvarında ..

eve t bu eski hali $DSCF2342.webp $DSCF2340.webp $DSCF2335.webp

bu da yeni hali ,kırmızı koltuğum çok eski ,o da 8 yıllık ama çok işimizi gördü ,açılınca yatak olabiliyor ve yatılı misafirlerim için ideal oluyor ,ayrıca bu odanın mutfak ile arasında kapı yok ,açık sistem ve mutfağım kırmızı olduğundan ve bu koltuk ta kırmızı olduğundan sandalyede en uygun rengin kırmızı olacağını düşünerek yaptırdım ,beyaz olsun demiştim ama malum çocuklu bir ev ayrıca mutfak olduğundan çabuk kirlenir düşüncesi ile bu renk oldu ama ben sevdim ..

$DSCF3282.webp $DSCF3281.webp

$DSCF3287.webp $DSCF3290.webp

$DSCF3288.webp $DSCF3289.webp

$DSCF3291.webp $DSCF3287.webp

Son düzenleme:
canlı renkler ciddi anlamda evin havasını değiştirmiş.

ferahlık gelmiş eve.

güle güle kullanın:16:

canlı renkler ciddi anlamda evin havasını değiştirmiş.

ferahlık gelmiş eve.

güle güle kullanın:16:

kimi pastel tondan hoşlanır ,kimi açık renk ,kimi cırtlak renk ,ben o mobilyalara baka baka çok sıkılmıştım ,ve içimi canlandıracak bişeylere ihtiyacım vardı bu çıktı ortaya ,gerçekten renklerin insan üzerinde psikolojik etkisi varmış ..
yorumun için teşekkürler canım ..

Yeni eşyaların hayırlı olsun guzel günlerde kullan. Ben ev dekorasyonunda kırmızıyı hic sevmiyorum beni acayip geriyo. Masan cok guzel keske kırmızı yerine pudra pembe krem yada inci beyazı gibi soft renkler kullansaydın daha ic açıcı olurdu ama bu halı de cok guzel iyi günlerde mutlulukla kullanın

Yeni eşyaların hayırlı olsun guzel günlerde kullan. Ben ev dekorasyonunda kırmızıyı hic sevmiyorum beni acayip geriyo. Masan cok guzel keske kırmızı yerine pudra pembe krem yada inci beyazı gibi soft renkler kullansaydın daha ic açıcı olurdu ama bu halı de cok guzel iyi günlerde mutlulukla kullanın

inan bana bende sevmiyorum kırmızıyı ,ama bu evi aldığımda mutfak dolapları kırmızıydı ,ben hiç beğenmedim ama maddi anlamda o an ona harcayacak bütçem yoktu ,bende ona uydurmaya çalıştım ,birde o koltuktan vazgeçemedim :9:inan pudra pembeyi bende çok beğeniyorum ama ona uyacak bişey yok evde ,tamamen mutfağı değiştirip koltuğu atmam gerekiyordu , ama sandalye kılıfı sorun değil , sıkılırsam değiştiririm ,çok ucuza değişiyo ..
sağol güzle yorumun için ..

Güle güle oturun, ben severim kırmızıyı tv ünitemde ki kırmızı detayları görmüşsünüzdür :))

çok güzel bir değişim olmuş.ben de 12 yıldır koyu renk mobilya görmekten sıkıldım.masan çok hoş olmuş.halı ve kanepende.:)

çok güzel bir değişim olmuş.ben de 12 yıldır koyu renk mobilya görmekten sıkıldım.masan çok hoş olmuş.halı ve kanepende.:)

halı ve kanepe eski ,onlarda uyum sağlasınlar diye ordalar :9: çok sağol canım güzle yorumun için..

Eylülcüm bişey soracam.yemek odası ve mutfak yanyana ve kapı yok neden duvarı kırıp birleştirmiyorsun?hem mutfak genişler masanda daha iyi olur mutfakta.ben olsam öyle yapardım.

Çok şirin olmuş.
O kahverengi büfeyi göremedim.
Onda değişiklik oldu mu?

o şu anda salonda duruyor ,ama yakındır o da gidecek canım ,güzel yorumun için ayrıca teşekür ederim

Eylülcüm bişey soracam.yemek odası ve mutfak yanyana ve kapı yok neden duvarı kırıp birleştirmiyorsun?hem mutfak genişler masanda daha iyi olur mutfakta.ben olsam öyle yapardım.

amediacım ,zaten o oda ile mutfak arasını kırdık ,kapı boşluğu kadar bir yer açıp alçıpan kemer yaptık ,ilk fotolarda görünüyor ,sadece o kadar açabildik çünkü duvarın kalanı kirişti ,mecburen bir kapı girişi kadar açıldı ,yani mutfak ile o oda arasında geçiş var ..odanın kendi kapısnı iiptal ettik.

Beyaz güzel duruyor ferah ferah bir daha baktım da çok iyi yapmışsınız.
Demek ki bunları beğenmedim deyip koşa koşa atmaya gerek yok.

Ay evet o kiriş işi benide mahvetti.kızımın odasının duvarını kiriş nedeniyle yarım kırabilmiştik ama uyumlu olmuş eşyaların mutfakla.sana nasıl rahatsa öyle yap.millet için döküp doluştıruyoruz eşyaları eve.zaten vitrin konsol boş işler.dur bakalım benim salon ne zmn veda edecek benim evime:)

Ay evet o kiriş işi benide mahvetti.kızımın odasının duvarını kiriş nedeniyle yarım kırabilmiştik ama uyumlu olmuş eşyaların mutfakla.sana nasıl rahatsa öyle yap.millet için döküp doluştıruyoruz eşyaları eve.zaten vitrin konsol boş işler.dur bakalım benim salon ne zmn veda edecek benim evime:)

canım ya valla anneme verdim onun evinde öyle şık durdu ki ,geri alasım geldi :9:,benim evde salon küçük göstermedi ,senin salon büyük yine ne alsan şık durur.
evet zamanında doluşturduğum evi şimdi boşaltmaya çalışıyorum ,inan yemek masası zaruri bir ihtiyaç olmasaydı o odayı boş bırakırdım almazdım bişey ,en iyi bu hale geldi işte
sağol canım güzel yorumların için :16:..

çok şirin olmuş valla bayıldım canımmm :))) renkler insana huzur veriyor...Bi sıcaklık hissettimm :1:

Back
X