Doğuma Hazırlık Minik Oluma isim ltfen

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
E

EU2

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU2
kızlar oğlum oluyomuş aklımda doruk tan başka bir isim yok onada eşimi ikna edemiorum hiç duyulmamış değişik bir isim arıyorum yardım edin lütfenönerileriniz bekliyorum

• Konu Sahibi EU2
:)) benden kıskandın dimi:)) şaka şaka.aklıma geleni yazıcam canım.doruk güzel isim ama.dorukhan :) arda. daha yazarım.

• Konu Sahibi EU2
eşinle senin başhrfleriniz ne ?

• Konu Sahibi EU2
kısss allah canını almasın emii:)özendim valla:)
sözlüklre bakmak çok sıkıcı en güzeli burdan yardım almak:)benim g eşmin v ege yi çok beğeniyorum ama koyamıyorum burdan yazamıyorum ama olmuyo bize:)

• Konu Sahibi EU2
Ben yeni yeni isime takıldım bu ara onu araştırıyorum kimselerde yok. Oğluma en son düşündümüz isim bu canım BATIN ALı
Batın : Akılların idrak edemeyeceği, yüceliği gizli olan

• Konu Sahibi EU2
Ben yeni yeni isime takıldım bu ara onu araştırıyorum kimselerde yok. Oğluma en son düşündümüz isim bu canım BATIN ALİ
Batın : Akılların idrak edemeyeceği, yüceliği gizli olan

batını bir arkadaşım koymuş anlamıda çok güzelmiş ali isminide çok beğenirim onuda ailede olduğu için es geçiyorum saol cnm:)

• Konu Sahibi EU2
Giray
Yekta
Baturay
Çağan isimlerini düşünebilirsin..

saolun kızlar değişik isimler var değerlendirmeye alınmıştır:)

bende 8 haftalık hamileyim eğer oğlum olursa çağın koycam ama kız ismi daha bulamadım
çağın:yıldırım şimşek demekmiş.......
uras:talih şans...
jerfi:derinlik....
baturalp:yiğitler yiğidi......
akel:dürüst güvenilir erkek..........
pamir:herşeye gücüyeten..........
dirim:yaşam gücü...........
korcan:ateşli canlı....
şadan:sevinçli keyifli.........
tuna.görkemli gösterişli..... hamileyiz biz dergisinden canım her ay değişik isimler veriyorlar ben de çağını ordan buldum

tuna ,beren ve çağın güzelmiş ama;beren arkadaşımın kızı çağın yeğenimin adı tuna arkadaşımın oğlu:)

derin listede var diğerleride hoş listey eklenmiştir:)saol cnm

noyan nasıl ben çok karizmatik buluyorum

berfu nasıl canım benimde oğlum olcak bende batını çok istiyorum evlenmeden önce bile bu isim kafamdaydı aras doruk ılgın bunlarıda düşünmüyo değilim

eymen,yusuf,boran,baran,noyan,çınar isimlerini beğeniyorum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…