Doğuma Hazırlık Minik Oluma isim ltfen

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Özgür
Özgün
Yafes
Asaf
Ilkan
Isa
Ishak

Bu isimlerde güzel bence..
Anlamlarini bilmek istersen, söylersin:)

elyesa
tugrap
musab
semi eren
semih
ammar yasir
simdilik bunlar geliyor aklima..

ne kadar çok değişik isim varmış yazdıklarınız içinde duymadığım isimlerde var saolun kızlar

canım bir arkadaşım aylarca aradıktan sonra oğluna KARAN ismini koydu. anlamı yiğit, efe, karanlık mış. bende ilk kez bu ismi o koyunca duymuştum. belki sende beğenirsin.

bu ne yarabbi tuhaf tuhaf isimler... ben hicbirini duymadim saydiklarinizin...

Bence bilindik isimler daha güzel, moda yaratmaya ne gerek var! Emre, taner, timur, cengiz, kubilay, kaan bence bu tarz isimler cok daha hos geliyor kulaga

oğlumun arkadaşının babasıyla aynı ismi taşımasını istemem açıkcası o yüzden modernizmi destekliyorum:)

Tabiki destekleyebilirsin canim, ama yillar sonra asil türk isimleri bu sekilde unutulacak... Yabancilasma burdada kendini gösteriyor... Bence cok yazik!

iyide seçtiğimiz isimlerin hangisi yabancı?bunlarda türkçe isimler hatta bi çoğu kuranda geçen isimler bu daha önemli biliyosun

arkadaslar hasan isminin yanina uygun ikinci bi isim soylermisiniz.ilk adı hasan olucak.HASAN TUNA,HASAN BERK NASIL

benimde hoşuma giden erkek isimleri
aLi çınar
yezdan
derin
doğu

valla konu ilgimi cekdi :))

biz esimle daha evlenmeden cocuk isimlerini düsünmüsdük :)))

Suan ikiz bebek bekliyorum bi kizim bi oglum olacakmis ...

Rüzgar Deniz koyacagim ben..
Rüzgar ismide pek cok yok..

bide Yagiz ismi hos geliyor kulaga.. tabiki sevk meselesi güzelim bu :)) yazayim dedim

canım bir arkadaşım aylarca aradıktan sonra oğluna KARAN ismini koydu. anlamı yiğit, efe, karanlık mış. bende ilk kez bu ismi o koyunca duymuştum. belki sende beğenirsin.

şimdi eşimle konuştuk karanı çok hoşumuza gitti cidden güzelmiş en güzelide eşimde beğendi:)saol cnm

arkadaslar hasan isminin yanina uygun ikinci bi isim soylermisiniz.ilk adı hasan olucak.HASAN TUNA,HASAN BERK NASIL[/QUOTE

berk ismi o kadar çokki dolayısıyla kesinlikle tuna:)yani hasan tuna
benim arkadaşımın oğlunun adı tuna yoksa bende düşünmedim diil:)

bence isim onemli degil saglikli sihatli olsunda ben esime biraktim valla ismi ne isterse o olsun yeterki bebegime sagsaglim kavusayimda bizim oglanin ismi kismetse MUHAMMED RASID olacak bakalim allah hayirlisini versin... ama dine uygun isimler koymak taraftariyim

haklısın cnm öncelikl sağlıklı shhatli doğması tabiii seçtiğimiz isim dine uygun olmasa bile kulağına söylenecek isim mutlaka kurandan bir isim olucak

kızlar karan üzerinde yoğunlaştık baya sizce nasıl sölerken kaba gelmiyo dimi?

X