Premature Bebekler Minik oğlum için dua istiyorum sizden

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
moralim çok bozuk..45 günü geçti. bebeğim hala solunum problemini aşamadı. zaman zaman besleniyo ama sıkıntısı olunca kesiyorlar beslenmesini..bugün olduğu gibi. 1000 gr oldu hudda diye sevinirken iki günde tekrar tepetaklak oldu.solunum sıkıntısı olmuş yine,beslenememiş,tekrar 960 a düşmüş kiloso..
gündüz gece sabahlara kadar dua ediyorum yakarıyorum Allaha.başka hiçbişeycik gelmiyo ne bizim elimizden ne de doktorların elinden..
doktor 'kendi bi karar verecek seçimini yapacak artık bugünlerde'' dedi son söz...
umutluyum..ama bazen gücüm tükeniyo,toparlayamıyorum kendimi,işte öyle anlar geçirdim size yazamadığım günlerde..
içten dualarınız oğluma güç verecek,beni yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkürediyorum

moralim çok bozuk..45 günü geçti. bebeğim hala solunum problemini aşamadı. zaman zaman besleniyo ama sıkıntısı olunca kesiyorlar beslenmesini..bugün olduğu gibi. 1000 gr oldu hudda diye sevinirken iki günde tekrar tepetaklak oldu.solunum sıkıntısı olmuş yine,beslenememiş,tekrar 960 a düşmüş kiloso..
gündüz gece sabahlara kadar dua ediyorum yakarıyorum Allaha.başka hiçbişeycik gelmiyo ne bizim elimizden ne de doktorların elinden..
doktor 'kendi bi karar verecek seçimini yapacak artık bugünlerde'' dedi son söz...
umutluyum..ama bazen gücüm tükeniyo,toparlayamıyorum kendimi,işte öyle anlar geçirdim size yazamadığım günlerde..
içten dualarınız oğluma güç verecek,beni yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkürediyorum

Canım ben de çok merak etmiştim. Hastaneyi bilseydim arayacaktım. Dualarımız seninle ve minik oğlunla. Bazen Allah'a sığınmaktan başka elimizden birşey gelmiyor. Bebeğin 26 haftalık doğmuştu. Umudunu yitirme canım. Bebeğim 28 haftalık doğduğu halde 52 gün küvezde kalmıştı. Onun minik bedeni şimdi mücedele ediyor. Ve inşallah bu mücedeleyi kazanacak. Umudunu ve moralini yüksek tutmaya çalış canım.

yağmurlu Allah yardımcınız olsun. Gözlerim doldu mesajlarını okurken... 1,5 sene önceki halimi hatırladım. ben de dua istemiştim, 12 günlükken kalp ameliyatı geçirecek kızım için.... bana o günlerimi ve ne kadar çaresiz olduğumu hatırlattın. dua eden herkese minnattardım... şimdi ben de senin için dua ediyorum. inşallah oğlun annesiyle kalmaya karar verir ve hiç vazgeçmez... eğer yanına gitmene izin veriyorlarsa git konuş onunla bol bol... o seni hissedecektir...

el-muallim senin de ikizlerin küvözde galiba... inşallah sen de sağlıcakla alırsın kucağına yavrularını.. Allah tüm annelere yardımcı olsun ve bebişlerini bağışlasın...

canım bende merak içindeydim...
asla umudunu yitirme moral,ni yüksek tut canım...
oğlun iyileşecek canım...
dualarım seninle....
moral yüksek....

yağmurlu benim de hep aklımdasınız canım hergün açıp bi gelişme var mı diye bakıyorum umarım miniğine allah bir güç verir ve sizi şok eden güzel gelişmelr olur sen de bu yazdıklarını okur gülersin canım...allah yardımcınız olsun inşallah...

el muallim senin minişler de 2 aylık olmuşlar maşallah subhanallah bundan sonra da bişey olmaz allahın izniyle...allah sizin gibi sıkıntı çekenlere ve bizim gibi evlat acısı yaşayanlara sabır versin ve tez zamanda yüzümüzü güldürsün inşallah...

yağmurlu canım..........ınş duzelecek gercekten zor benım kuzular bugun ıkı ay oldu 60 gun......ve ınan ancak üç haftadır ıyıler ınş canım bırakmıcak senı mınık kuzun .........ınş bende beklıyorum hala kavusacaz canım rabbım guç versın sabır versın sana........
meralcım sagol canım ...........sena canım duana bınlerce kez amın........rabbım benı yağmurluyu ve tum bekleyenlerı kavustursun ınş sızede yenı bebışler versın ınş saglıkla sıkıntısız canım ...................amınnnnnnnnnnnnnnnnnnn

alah yardımcınız olsun ..dılerım saglıcakla alırsınız kucagınıza..

evladimiz her$eyimiz..Rabbim herkesin yavrusunu kendine bagi$lasin.Yagmurlu,moralini yüksek tut arkada$im.En kisa zamanda yavrunu kucagina alacagina inaniyor ve dua ediyorum.

yağmurlu canım Allahım sana ve bebeğine güç, kuvvet, sağlık, uzun ömür versin. inşallah herşey çok güzel olur. hayırlı haberlerini alırız. Allahım bebeğini sana bağışlasın. burdaki herkes birbirini anlıyor az çok hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz.bizlerin ve dualarımızın yanında olduğunu unutma. Allah yardımcınız olsun...

İnşallah bu sıkıntılı günleri atlatırsınız benimde ikizlerimden biri 1.350 kg biride 970 gram olarak dünyaya geldi 970 gram doğan akın bebeğim 901 grama kadar düştü doğar doğmaz açlık kan şekeri düşmüş ve beyaz kan nakli olmuştu. ama hepsini atlattık dr lar eşime bebek 2 için çok ümitlenmeyin bile demiş ama şükürr ki atlattık inanıyorumki inşallah senin meleğinde seni yalnız bırakmayacak. benim oğlumda çok zor zamanlar geçirdi.. ama şimdi 2 yaşında ve 14 kg dr rumuz kilosunu biraz kontrol altına alalım bile dedi. doğduktan 11 gün sonra küvezde görmeye başladım. 18 günlüklerdi alper bebeğime göğsümden süt verdim akın bebeğim çok küçük olduğu için dr annesinin göğsünden süt alamaz demişler hemşirelere ben alpere süt verirken nasıl ağlıyordu gözlerime bakarak anne benide al kucağına der gibiydi hemşireler uzunca bir dil döktükten sonra kucağıma verdiler ve göğsümü nasıl sıkıca alığına inanamadı hemşireler 1.100 kg idi o zaman yani bu günleri unutucak geride kalacakk dualarımız sizinlee..

Allah yavruna güç kuvvet versin. ınşallah tez zamanda kucağına alırsın.:Saruboceq: Bütün çektiğin sıkıntılar mutlulukla biter inşallah.

umudunu kaybetme, arada gücün düşse de geçecek geçecek diye tekrarla hep... ben öyle kendimi dik tutmaya çalışıyorum... herkes gibi bende minik meleğin annesinin yanında olacağına inanıyorum... Allah yardımcınız olsun, sana özellikle de oğluna Allah güç versin, en kısa zamanda iyi haberlerinizi okumak dileğiyle....

allahh yardımcınız olsun ınsallahh , acaba suanda durumu nasıl ıyımı kac kılo oldu

Canım oğluşun çok iyi doğmuş..benim kızımda prematüre doğdu allahın izniyle şimdi ilkokul 2ye gidiyor allah yardımcı olur..Ama bol bol süt vermelisin şuanki durumunu iyi anlıyorum..yakın zamanda allahın izniyle kucağına alcan canım...

canım merak etme hiç Allah yardımcısı olacaktır o minicik meleğinin Allah en kısa sürede sağlıkla kavuştursun sizi inşallah bugünleri hiç yaşamamış gibi olursun umarım...

mehtap3 .!.:
Canım nasılsın? Senden haber alamayınca merak ettim. Oğlun nasıl oldu hastaneden çıktınız mı?

mesaj sayım yetersiz olduğu için özele yazamadım,burdan cevaplıyorum;
çok teşekkürederim ilgin için..oğlum solunum problemini halledemedi hala..kalbindeki deliğin onu zorladığını söylüyo doktorlar..Allaha şükür hidrosefalisi ilerlemedi..ama çıkışı için hiçbi tarih veremiyo doktorlar..1020gram oldu ama beslenmesi çoğunlukla damardan. solunum sıkıntıya girince sütü kesiyorlar hemen..durumumuz bu..
çok uzun anlattım ama ..hayatın normal akışı durdu bizim için. bu detaylarla yatıp kalkıyoruz artık..

destek ve dualarını esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum..
inşallah oğlumla hasretimiz uzun sürmez..inşallah Allah sağlıklı uzun bi ömür nasibeder yavruma bundan sonrasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…