evet böyle mutlu hikayeler moral ve umut oluyor..
mentalist sen kaç haftalık doğum yapmıştın,oğlun ne kadar küvezde kaldı neler atlattınız yazarsan sevinirim..bizim üç ayı geçti.son haftalara kadar hiç ümit vermiyodu drlar..çünkü erken doğan bi bebekte gelişebilecek ne kadar kötü şey varsa hemen hemen hepsi geldi oğlumun başına.
ama düşe kalka atladı engelleri,hala hayatta.hala nefes alıyor.ve ben bilemiyorum artık üç ayı geçmesi iyi bişeymi umutlanmalımıyım,yoksa kötü bişeymi,bunca zamandır kurtulamadığı için kendimi herşeye hazırlamalımıyım..
yagmurlu canim bastan itibaren bütün gecmisi aglayarak okudum cünkü suan benim bebgimde küvezde 34 gün oldu hala nefesini tam kendi alamio yardimci cihaza bagli.kalbinden ameliyat oldu ve beyninde 2. derece kanamsi var.24 haftalik dogdu 730grdi dogdugunda.doktorlar bize hep umut verdielr siz güclü olun oda sizden güc alacak dediler.hergün hastaneye gidiyorum sütümü sagip götürüyorum,günde 2 saat kucagim alabiliyorum.. rabbime duam hicbir sakatligi olmadan hayatina devam etmesi ama olursada ben bebgimi cok seviyorum bütün hayati boyunca onun en büyük destegi ve yardimcisi ben olurum .. rabbim ogluna sifa versin sanada güc kuvvet versin insallah...
yağmurlu canım inşallah herşey yoluna girecek..
oğlunu alacaksın ve sende buraya yaramazlıklarını yazacaksın...
canim bebeginin iyiye gitmesine cok sevindim..rabbim insallah onu sana bagislar..benim kizimin kanamasi büyürse onuda ameliyat edecekler ama sükürler olsun büyüme yok..insallah olmazda..suan bebisim 890 gr 34cm ve 36 günlük oldu..ben yurt disinda yasiyorum ailem türkiyede,, burda yanlizim cok zor bana destek olacak kimsem yok..esimin ailesi var iyiler ama kendi ailen gibi olmuyor..kizim ameliyat oldugu gün kapida bekledik esimle yanliz aglamaktan gözlerimiz sisti bizi teselli edecek bi yakinimiz bile yoktu( kimse beni anlamiyor prematüre bebek annesi olmak cokzor..rabbim önce bebislerimize sonra bizlere güc kuvvet versin insallah...
inşallah öyle olur,çektiğim bütün sıkıntıyı bütün yorgunluğumu unuturum o zaman
lütfen yalnızım diye üzülme.yanında ailende olsa seni anlamaları,duygularını paylaşmaları çok zor,sadece yaşayan biliyo bunu.ailem benim yanımdaydı ama ''hayırlısı ne ise o olsun,kendini bu kadar tüketme''den başka teselli sözcüğü bulamıyolardı durum karşısında(haklı ve mantıklı olarak),ve bu cümle öyle ağırıma gidiyoduki anlatamam.yıllar sonra,defalarca denedikten sonra,tedaviyle hamile kalmışım,anne olacağım diye sevinirken,daha yolun yarısında.....sonucu hayırlısı buymuş deyip kabullenmek öyle kolay değilki..kısacası ailenin dizi dibindede olsan avunman mümkün olmuyo.
inşallah hep iyi haberler alırsın,artık kimsem yok demezsin, bi de kızın olur gurbet ellerde yanında.Allah yardımcın olsun
gercekten kimse anlamiyo yada bunalimdayim ben herkesi yanlis anliyorum bilmiyorum ama cok zor .... yinede elimi tutacak gözümün icine sevgiyle bakacak bi yakinimin yoklugunu hissettim...oglun nasil oldu canim..kac gün oldu,,hala küvezdemisiniz.son durumu yazarsan sevinirim..insalllah hersey yolundadir..benim kizim 38 günlük oldu hala solunum cihazinda beyin kanamasi büyümemis 2.derece..dün amelyiat bandajlarini cikardilar ilk defa yarasini gördüm,,bakamadim ..yavrum benim nasil dayanmis baya büyük yarasi..allahim onlari bize sen verdin sen sevdirdin acilarini görsterme rabbim..
ynlz bebeğin ne ameliyatı oldu canım?
kalp damarindaki acikligi kapattilar..kalp ameliyati yani..ama gecti sükürler olsun...:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?