Premature Bebekler Minik oğlum için dua istiyorum sizden

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
canım çok sevindim güçlü küçük adam umarım norolojik olarak biseycik çıkmaz Allahtan Umut kesilmez o istedikten sonra olmayacak şey yok dualarım oglusunla ve seninle

baştan sona kadr okudum yazdıklarını acil şifalar versin rabbım doktorunu ilacını rast getırsın üzülme bak ne kadr dayanıklı ve güçlü bi oğlun varmış bu kadr sıkıntının içinde bile kilo almayı başarmış bu bile bi ilerlemedir bence vücudu kuvvetlendıkçe iğleşmesi o kadar çabuk olacak inş dualarımız senınle

bende okudum baştan sona kadar çok üzüldüm canım inşallah sağ salim kucağına almak nasip olur.
ALLAH sana da sabır versin çok uzun bir süre geçmiş gerçekten .

yağmurlu inşallah tüm muayene sonuçları iyi çıkar,oğlun doktorları yanıltmaya devam eder.
şükür oksijen desteğinden kurtulmuş,beslenmeye başlamış. göreceksin bak hızla toparlanacaktır artık.
ayrıca her hidrosefalisi olan çocuk özürlü olmuyor,Allah bilir kime ne olacağını. İnşallah senin oğluna bişeycikler olmayacak.
bunca zaman ikinizinde çektiği bitecek,oğlun kucağında güzel günler göreceksiniz. dualarım seninle

cok ama cok sevin dim yagmurlu oglunun kendi kendine nefes alabilmesini insallah hersey iyi gecer ve saglikli bir sekilde bebisin yasamina devam eder

Yağmurlu inşallah daha da güzel gelişmeler gösterir kuzucuğun. Allah bebeğine güç, kuvvet versin.

inşallah kardeş inşallah bu kez 40.haftayı görürsün. ben daha yeni hamile kıyafeti alışverişine başlamıştım,daha yeni tekmelerini hissediyodum,daha yeni tadına varmaya başlamıştım hamileliğin ki hiç beklenmeyen bi anda doğum oldu..çocuğum yaşayacakmı yaşarsa ne gibi izler kalacak erken doğumdan bilmeden bekliyorum yüz gündür..yüz gündür aynı acı. Allah kimseye yaşatmasın.

ececim soffty çikolata26 soraya mehtap3 desteğiniz için teşekkürederim.inşallah temennileriniz gerçekleşir

umut ve dua etmekten başka yapacak bişey yok şimdilik.Allah nefes verdi kendi solunumunu yapmaya başladı doktorlar yaşamaz derken,bundan sonra ne olur kimse bilemez,artık kaderine kaderimize ne yazılmışsa.
inşallah güzel yazılmıştır bundan sonrası

geçmiş olsun canım şimdi okudum .
bende prematüre çocuk annesiyim benimde oğlum 700 gram doğdu .
şimdi çok iyi 6 yaşına bastık cumartesi günü gayet akıllı hiçbir sorunu yok
inşallah sana moral olur .sormak istediğin birşey olursa ben hep buralardayım .
allah yardımcısı olsun bebeğinin

Güzel Allahım yavrunuuzu biran önce iyileştirip yuvasına sizlere kavuşmasını nasip eylesin ALLAH yardımcınız olsun hem sizin hem bebğinizin

rabbim yavruna sağlık sanada sabır versin.inş geçicek bu günleriniz gülerek anıcaksınız ilerde.benim oğlumda 1ay erken doğdu ama küvezde falan kalmadı.dualarım hep seninle.allah yardımcınız olsun

evet böyle mutlu hikayeler moral ve umut oluyor..
mentalist sen kaç haftalık doğum yapmıştın,oğlun ne kadar küvezde kaldı neler atlattınız yazarsan sevinirim..bizim üç ayı geçti.son haftalara kadar hiç ümit vermiyodu drlar..çünkü erken doğan bi bebekte gelişebilecek ne kadar kötü şey varsa hemen hemen hepsi geldi oğlumun başına.
ama düşe kalka atladı engelleri,hala hayatta.hala nefes alıyor.ve ben bilemiyorum artık üç ayı geçmesi iyi bişeymi umutlanmalımıyım,yoksa kötü bişeymi,bunca zamandır kurtulamadığı için kendimi herşeye hazırlamalımıyım..

canım benım ınş hersey guzel olucak.........senınde oglun cok kuvvetlı savascı canım ..........dua ıle........ınş az kaldı eve gelmeye

canım benım ınş hersey guzel olucak.........senınde oglun cok kuvvetlı savascı canım ..........dua ıle........ınş az kaldı eve gelmeye

canım benim çok teşekkürederim..inşallah..üç küçük prensese rağmen vakit ayırıp bizlere moral veriyosun,Allah yavrularına sağlıklı uzun ömürler versin

canım yagmurlu burdakı arkadaslarda bana cok moral verdı.........moral gercekten cok onemlı.........sakın umudunu azaltmaaaaaaaa...........cok zor zamanlar gecırdım bende dr hıç umut vermedı ama cok sukur bak hepsı ıyıler senınde oğlun ıyı olucak ınşşş canım ınş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…