Minik oğlum , canım EFE'm artık melek

rabbim acıların en büyüğünü tattırmış sana sabrınıda esirgemez bunu unutma ne güzel seni cennette bekliyen bir yavrun var böyle düşün üzülmemeye çalış bu dünya yaşanılacak kadar güzel değil hepimiz gidicaz sabret imanın yarısı sabırdır derler allah sabır versin

tüylerim diken diken oldu.. Allah sabır versin çok zor ve acı..Rabbim size sağlılı ömür versin...

ay canım benim ya Allah sabır versin.çok çok zor bir durum.benimde 24 gün sonra oğlum doğacak ve adı efe olacak.gerçekten çok üzüldüm.gözlerim doldu.allah başka efeler versin sana.başın sağolsun...

ay canım benim ya Allah sabır versin.çok çok zor bir durum.benimde 24 gün sonra oğlum doğacak ve adı efe olacak.gerçekten çok üzüldüm.gözlerim doldu.allah başka efeler versin sana.başın sağolsun...

başın sağolsun.gerçekten çok çok zor bir durum.benim de 24 gün sonra oğlum doğacak ve adı efe olacak.allah sana başka efeler nasib etsin....allah sabır versin

sözün bittiği yer gerçekten. yeryüzündeki hiçbir kelime seni teselliye yetmez.
Allah sabırlar versin. şefaatçin olacak, melek oldu efe.

Allah sabır versin canım benim..Nedenir ne söylenirki hiç bir şey
Yüreğindeki acıyı dindirmez biliyorum...
O cennette şuan,Rabbim sana sabır ve güç versin canım.

resim gözümün önünden gitmiyor
canım benım allah sabır versın
çok ama çok üzüldüm
sözün bittiği yer....

allah sabır versin,insanın dayaanmasının en zor oldugu durumlardan biri,takdiri ilahi hepsi bizlere verilen birer emenet zamanı gelince yüce yartan geri alıyor.

ya okuyunca çok kötü oldum gözyaşlarıma hakim olamıyorum hepimiz anneyiz allah böyle acıyı kuluna yaşatmasın dayanılmaz bişi bu daha çok kücük süt kokulu bir bebiş ne olduda böyle oldu allahım yüregindeki kor ateşi sogutsun azalsın acın kardeşim acını paylaşıyoruz hepimiz seninleyiz allaha emanet ol

canim yaaa sakin üzmemeye calis kendini bende 6 aylik hamileyken kaybettim bebegimi seni anliyorum melek bebeklerimiz senağlama senağlama

tülay hanim basin sagolsun.allah sana sabir versin acilarin en acisi evlat acisi.biz nedesek bos.insallah en kisa zamanda yeniden anne olursun azicikta olsa acin diner.efe bebek artik bir melek.senin ve esinin ahirette sefaatcin.

arkadaslar efe bebegin ölüm nedenini bilen varmi.resimde cok saglikli bir bebege benziyo.cokta tatli cokta sirin bir bebek.allah rahmet eylesin

hangi kelime avuturki seni arkadaşım....
allah sabırlar versin. keşke giden sevdiklerimizi geri getirecek bişeyler yapabilsek ama yok ....
sabırlı ol canım benim ve dua et.cünkü başka bişey yok yapılabilecek...

başınız sağolsun..inanki çok üzüldüm..mekanı cennet toprağı bol olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…