• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minik oğlum , canım EFE'm artık melek

Allah çok Büyük Sabir Versin.... Ben Kucağima Alamadan Yaşadim 23.haftalik Kizim Meleknur Ve Oğlum Celil şuanda Melek... Onlarda Dünyaya Canli Geldikleri Için Ailesine şefaatçi Olacaklarmiş... Inşallah......

basin sagolsun canim ne kadar üzüldügümü anlatamam allahim sabir versin allahim kimseye evlat acisi vermesin...
ama neden oldu??

başınız sağolsun çok şirinmiş allah sabır versin ama üsülmeyin kendinizi üsüpte harap etmeyin

canım ben aranıza yeni katıldım.şöyle bir dolaşıyordum mesajını gördüm.mahfoldum.Allah sabır versin.başka söyleyecek kelime bulamıyorum....

Allah Rahmet Eylesin Minik Yawrunuza, Esiniz We Sizede Sabirlar Wersin. Hepimiz Belli Seylerle Sinaniyoruz Bu Yalan Dunyada Ama Sizinki En Acisi.mewlam Bir Daha Gostermesin.senağlamasenağlama

canim bende bir amasyali hemsehrin olarak basin sagolsun diyorum...allah birdaha ve kimseye yasatmasin allah sabir versin canim.cok üzüldüm

Sabahtan beri hatta dunden beri o gusel surata bakip duruyorum.benimde bi kizim var 3 aylik allahim acisini gostermesin sanada sabirlar diliyorum.sebebini merak etmekten alamadim kendimi.acini deşmek tazelemek istemiyorum.allahim sana ve butun annelere boyle acilar yasatmasin...

Allah sabir yüreğine serinlik versin. Dünyadaki en zor imtihan bu olsa gerek. ççoookkkkkkkkk üzüldüm. Kelimeler kifayetsiz kaliyo böyle durumlarda. Allah acini dindirsin..........

Başın sağolsun canım benim Allahım sana en büyük sabırları versin ki dayanacak gücün olsun.

efepv8bi8.jpg

Allah kimseye böyle acı yaşatmasın günler hatta aylar geçti , 2 ay oldu , kokusu burnumda sesi hala kulaklarımda kötüyüm , alışamadım özlüyorum.......

ah canım çok üzüldüm gerçekten senin neler çektiğini anlıyorum evlat bu hiç bişeye benzemiyo acısı ama fazlada üzülme ne yaparsın takdiri ilahi o Allahın emanetiydi verdi geri aldı sakın isyan etme bak sana bir cennet kapısı açılmış.bunuda unutmaki dünya durdukça bizde durmuycaz elbet son acın olsun sabret canım sabret:çok üzgünüm:

Allah senı acıların en buyugu ıle sınamıs. sozlerın kıfayetsız kaldıgı bır olay cok uzuldum
basın sag olsun

rabbim sabir versin ilk duyuncada kötü olmustum.ordan oraya kosturdugunuzu yazinca ha simdi iyi diyecek dedim ama olmadi rabbim onu cok seviyormus melek tabiki o annesi yemin le ben dayanamadim.birde sen annesin rabbim hic bir annenin yüregini yakmasin bu sekilde bir aciyla.
ne denir isyan olmaz verdigi gibi aldi iste rabbim.günahsiz termetiz geldi öylede gitti.
bu dünyada kirlenmedi tertemz cennet kokusuyla geldi öylede giiti.
rabbim sabirlarin en büyügü ile sabir versin sana.dayanma gücü versin.o sana sen ona doymadiniz ama o seni cennete girmen icin sefaet etcek.el ele tutusup gireceksiniz yavrunla tabi insallah sabir imtihanini da gecersin.dualarim seninle rabbim yardimcin olsun

Back