Minik oğlum , canım EFE'm artık melek

Bende yeni gördüm.her mesajini okudum ve senle ayni aciyi paylaştim..allah yardimcin olsun

tülay abla çok üzüldüm gerçekten Allah sabır versin.en azından melek oldugunu cennete gittigini biliyoruz belki biraz bu teselli eder seni.

basiniz sagolsun allah dusmanimsada yasatmasin evlat acisini hic kimseye cok uzuldum canim boyle haberleri okuyunca ben kendimi tutamiyorum allah annelerine cok sabirlar versin.

ayy çok kötü oldum inanın şuanda gözlerim dolu dolu kendimi zor tutuyorum canım allah sabırın en yücesini versin sana bir daha kimseye yaşatmasın mekanı cennet olsun meleğimizin ((

canımmmm cokkk üzüldüm rabbim peygamber sabrı versin kücücük meleginide cennetin en güzel yerine yerlestirsin basın sagolsun senağlamasenağlama

başınız sağolsun allah büyük sabırlar versin mekanı cennet olsunmirmirmirmir

Allah yar ve yardımcın olsun dayanma gücü sabır versin.teselli edecek bişey yazamadım ...çok üzgünüm

Başın sağolsun,rabbim dayanma gücü,kolaylıklar versin.(amin)Evlat acısı çok zor derler.

Benim annem de 3 evladını toprağa vermiş,kokularına doyamadan,yavrum demenin tadını alamadan,emanetlerini yaradana vermiş.

Gözyaşı dökünce evladın da canı yanar demişler,içine akıtmış yaşlarını,acısını yüreğine gömmüş.

Yaradanın lûtfu çoktur,merhameti yücedir.Tekrar 3 evlatla,emanetle mükâfatlandırmış annemi.Onların acısı da yüreğinde yaşamış bu 3 evladıyla.

İnşallah,dilerim ki rabbim size de hayırlı,salih evlatlar nasip eder ve acınızı bir nebze de olsa dindirir.

Emaneti en emine emanet olun,olalım inşallah.(amin)

tülaycım canım ne desem seni teselli edemem
bu günlerde canım çok yanıyor acını anlıyorum yorum yapamayacağım rabbim sabrını artırsın ve dayanma gücü versin gülüm:a015:senağlamasenağlamasenağlama

canım daha bugün okudum haberi.o kadar çok üzüldüm,kahroldum anlatamam.ben 3.5 aylık hamileyim ilk hamileliğim kaybetmek üzere olduğumu söyledi doktorlarım allahtan ümit kesilmez.seni çok iyi anlıyorum.ben bile daha doğmadan çok üzülüyorum kimbilir senin acın ne kadar büyüktür.rabbim sabrını versin.ama şu varki minik oğlun sizi cennetin kapısında karşılayacak.bu dünyada ona kavuşamasan da öbür dünyada sonsuza dek sene beraber olucak canım.rabbim sabırların en büyüğünü versin.amin.

Tıkandım kaldım..Boğazımda birşeyler düğümlendi sanki..Söylicek hiçbir şey bulamıyorum..Acını paylaştığımı bilmeni istedim sadece belki bir nebze yükü böylece alabilirim omzundan..Başın sağolsun..Allah sizlere sağlık ve ömür versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…